Sander van SMASH makelaars heeft ons huis verkocht voor de prijs die wij in gedachten hadden. Hij luistert goed naar onze wensen, geeft goede tips en adviezen en is snel met alles regelen. En het huis was ook nog eens zo verkocht. Een Top makelaar!

Kim Laureen Woesthoff

Wat een verademing om met Sander van Meerten te maken te hebben. Hij is een open en eerlijke makelaar, die ons er bij de waardebepaling van ons huis nog eens nadrukkelijk op wees dat de getaxeerde waarde beduidend minder kan zijn dan de uiteindelijke verkoopprijs. Heel fijn!

Heleen van Beek

Makelaars kantoor met passie, om mensen blij te maken! Meedenkend, huiselijk, persoonlijk, hartelijk, no nonsens, enthousiast. En zo kan ik nog even doorgaan! Ik zou iedereen Smash makelaars aanraden, anders dan andere makelaars!

Leonne Stort

Ontzettend goede (voor- en na) zorg. Sander wil echt het beste voor zijn cliënten, en bovendien is het een fijne vent!

Jan Boon

Dankzij Smash makelaars hebben wij eindelijk ons huisje! We wonen er nu 3 weken en zijn echt onwijs blij! Er word naar je geluisterd en overal en altijd netjes te woord gestaan met alle vragen die je hebt. Zeker weten een aanrader!!

Esmeralda Van Rossen

Benno van Veen raadt SMASH Makelaars aan.
Toppers deskundig luisteren goed naar jou wens

Benno van Veen

Sander dé makelaar die iedereen zou moeten hebben! Bijzondere blijvende enthousiasme met geweldige inzicht bij onverwachte situaties. Wij als onervaren kopers en verkopers, hebben ondanks de bizarre momenten dat het ons flink tegenzat, dankzij de begeleiding van Sander een hoop minder spanning ervaren. Uiteindelijk is, dankzij Sander zijn doorzettingsvermogen en zijn efficiënte en rappe manier van handelen, alles goed gekomen. Huis gekocht, huis verkocht, boven verwachting en naar tevredenheid. Door de vriendelijkheid is de communicatie laagdrempelig waardoor wensen snel door hem worden opgenomen en gerealiseerd. Sander, nogmaals velen malen dank! Wij zijn nog steeds zo gelukkig! Heerlijkheid. Heel veel succes!

Jenny en Sander

Ik raad van harte Sander van Meerten aan, omdat hij mij na het plotselinge overlijden van mijn nog veel te jonge man.
Enorm heeft geadviseerd en geholpen, met de verdrietige en emotionele verkoop van “ons” huis.
Als ik twijfels of vragen had, ik kon zeven dagen in de week een beroep doen op de kennis van Sander.
“Ons huis is mooi verkocht , aan mooie mensen.
Ook bij de aankoop van mijn huidige woning heeft Sander ons weer met raad en daad bijgestaan.
En nu zitten we bij te komen in ons nieuwe stek van alle emotionele passage’s .
Sander enorm bedankt, je bent een menselijk mens en hebt me enorm gesteund op mijn tempo.
Een zeer tevreden en nu blije cliënte..
???

Anita Prins

Toen wij Sander van Meerten inschakelden als aankoopmakelaar waren wij al lang op zoek. Bij Sander kregen wij direct een positief gevoel. Sander gaf ons advies over onze wensen en daarbij vooral zo min mogelijk tot geen consessies te doen bij aankoop van onze nieuwe woning. Binnen een week hadden wij een appartement gekocht in deze hectische tijd! De service van Sander was buitengewoon goed. Hij was tot aan het tekenen bij de notaris bij het proces betrokken. Vriendelijk en toch adequaat, en dat tegen een betaalbaar tarief!

Frank Aalbertsen

Zeer betrokken en servicegericht. Ik heb in mijn leven diverse makelaars gehad maar niet 1 zo goed als deze En dat zeg ik niet omdat het huis boven de vraagprijs weg ging. gewoon een fijne samenwerking. Je merkt bij Smash dat iemand er voor je is, je helpt.

Rutger Stolk

Sander was onze verkoop en aankoop makelaar. Hij was in een woord geweldig! Hij is deskundig, vriendelijk en denkt veel mee en doet ook echt veel mee. Hij was altijd bereikbaar zelfs op avond en weekenden.
Het was een hele fijne samenwerking die ik kan iedereen aanraden.

Assal keshavarz

Prettige no nonsense makelaar. Alles keurig geregeld bij de aankoop van een nieuw huis! Van te voren afgesproken bedrag blijft dat bedrag. Geen bijkomende kosten. Ik hoor wel eens dat dit anders gaat. Aan te bevelen!

DJ

Sander was onze aan- en verkoopmakelaar. Sander is kundig in zijn vakgebied en denkt goed mee met de klant. Hij is altijd bereikbaar voor vragen en advies (ook buiten de reguliere kantoortijden). Hij bewaard de rust en behoudt het overzicht in het hectische proces van aan- en verkoop.

Jeroen en Sonja Bernhart

De verkoop van ons huis werd verzorgd door makelaar Sander van Meerten en is naar volle tevredenheid verlopen.
Altijd snel met antwoorden op vragen, heel prettig is juist ook zijn bereikbaarheid in avonduren en weekends.
Altijd vriendelijk en een humeur maakte de samenwerking byzonder prettig.

Alice Houwink

Sander is de beste makelaar voor deze streek. Hij levert vriendelijk en betaalbare service. Je huis is snel en voor een goede prijs verkocht.

Mark Kramer

We hebben kennis gemaakt met Sander als de verkoopmakelaar van het huis dat we hebben gekocht. Sander was zeer behulpzaam, heeft veel kennis van zaken, heeft humor, kent de omgeving heel goed inclusief allerlei bijzonderheden die spelen in Den Haag en Voorburg (zoals de aankoop van snippergroen) en is zeer goed bereikbaar, ook in het weekend. Hij was erg meedenkend en met al onze vragen konden we bij hem terecht. De verkopers waren ook heel bij met hoe Sander de verkoop aanpakte en hadden goed contact met hem. Al met al is Sander dus in staat geweest om beide partijen tevreden te stellen! Wij zouden Sander dan zeker ook aanraden, zowel als verkoopmakelaar als ook als aankoopmakelaar!

Abigaël Herschberg

Sander zijn aanpak was een 100% match met wat wij zochten in een makelaar. Geduldig, ervaren, objectief, heeft ons altijd de juiste keuzes zelf laten maken met sturing en advies waar nodig. Daarnaast was het ook nog eens altijd erg gezellig om met Sander op pad te zijn. Uiteindelijk heeft hij ons (voor een heel redelijk vast tarief), na talloze bezichtigingen en meerdere biedingen, in deze moeilijke markt voor kopers, uiteindelijk naar ons droomhuis geleid. We hadden het werkelijk waar niet beter kunnen treffen! Echt iemand die zijn vak zeer goed uitoefent met zijn klanten altijd op nummer 1.

Pepijn Nabbe

Betrouwbare, betrokken en daadkrachtige makelaar bij ons aankopen van een huis!

Chatinca
Ja, ik wil graag een afspraak maken
Aankoop