Aankoopmakelaar voor Mariahoeve

Bij de aankoop van een woning in Den Haag-Mariahoeve komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen die Den Haag-Mariahoeve erg goed kent.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning in Den Haag-Mariahoeve. In dit proces van het kopen van een nieuwe woning willen wij u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis in Den Haag-Mariahoeve heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar van deze woning in Den Haag-Mariahoeve niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar van deze woning dient primair de belangen van de verkoper.

Wij gaan juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Ik realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Wat doet een aankoopmakelaar

Wanneer heeft u een aankoopmakelaar nodig? U staat op het punt één van de grootste beslissingen uit uw leven te nemen: het kopen van een nieuwe woning! Een huis kopen of appartement kopen doet u namelijk niet elke dag. Ik hoor het u denken een huis zoeken is makkelijk. Waarom zou u dan een eigen aankoopmakelaar nodig hebben? Het aanbod is immers online goed te vinden. De verkopend makelaar kan best heel vriendelijk zijn en met u meedenken. Echter de verkopende makelaar behartigt uitsluitend de belangen van de verkopers. Daarom moet u deze belangrijke beslissingen met betrekking tot het kopen van een woning niet alleen nemen, maar samen met iemand die daar verstand van heeft en de regio goed kent.

Een aankoopmakelaar weet hoe hij/zij aan alle noodzakelijke informatie moet komen, Het heet niet voor niets uw aankoopmakelaar. Als u dat ‘juiste gevoel’ krijgt tijdens het bekijken van uw eventuele ‘droomwoning’, dan is het heel menselijk om verschillende elementen mooier te zien dan ze in werkelijkheid zijn. De verkoper (verkoopmakelaar) presenteert het huis of appartement zo goed mogelijk en heeft daarbij een goed verhaal. SMASH aankoopmakelaars prikt hier makkelijker doorheen en zorgt dat u een realistisch beeld krijgt van de betreffende woning. De aankoopmakelaar is er om UW belangen te vertegenwoordigen.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen of kijk voor meer informatie op mijn website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw huis? Klik op de volgende link om u aan te melden: Waardebepaling Den Haag

Ja, ik wil graag een afspraak maken