Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o. bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. SMASH Makelaars is een VBO Makelaar die u graag  helpt uw woning goed te verkopen. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een gratis waardebepaling. Kiest u ervoor om met ons verder te gaan? Dan stellen we een reëel en onderbouwd plan van aanpak voor u op. We begeleiden u door het hele proces, en luisteren goed naar uw wensen. Zo maken we de allerbeste prijs voor uw huis.

Dit doen we in 7 stappen.

1) Persoonlijke afspraak en woningopname

Om te beginnen komen we bij u langs. U vertelt uw wensen en we bespreken de mogelijkheden. We bekijken de woning en nemen de maten op.

2) Plan van aanpak en verkoopprijs bepalen

Op basis van ons gesprek en van wat we hebben gezien, stellen we een plan van aanpak op. Daarbij geven we meteen een advies over de verkoopprijs. Dit baseren we op onze kennis van de markt, de doelgroep en op woningen in de buurt die recent zijn verkocht.

3) Online presentatie

In overleg zorgen we dat er mooie foto’s en video en een plattegrond en plattegronden worden gemaakt. Hiermee presenteren wij uw woning op bekende websites zoals Funda. Natuurlijk verspreiden we uw woning ook via ons eigen makelaarsnetwerk.

4) Bezichtigingen

Geïnteresseerde kandidaten melden zich bij ons. In overleg met u plannen wij de bezichtigingen. SMASH Makelaars onderhandelt namens u over het beste bod.

5) Selecteren geschikte kandidaten

We bespreken met u welke kopers wij het meest geschikt vinden. Wij adviseren en denken mee. Uiteindelijk beslist u met welke koper u in zee gaat.

6) Voorlopig koopcontract opstellen

Is er een deal? Dan zorgen wij voor het voorlopig koopcontract. Hierin worden onder meer de koopprijs, ontbindende voorwaarden en opleveringsdatum vastgelegd. Vervolgens stelt de notaris (gekozen door de koper) het koopcontract op.

7) Passeren bij de notaris en sleuteloverdracht

Het is zover! Na een laatste inspectie van de woning, gaan wij naar de notaris. Hier tekent u de leveringsakte, samen met de koper. Uw woning is verkocht, en u overhandigt de sleutels aan de nieuwe eigenaar. De notaris zorgt dat de koopprijs correct wordt uitgekeerd.

Ja, ik wil graag een afspraak maken