Als u uw woning wilt verkopen, moet u u goed voorbereiden zijn. Bij elke stap in het verkooptraject is zorgvuldigheid geboden. Wat komt er allemaal kijken bij het verkopen van uw woning? En weet u al hoe u het gaat aanpakken? Lees onderstaande tekst om te zien wat wij als SMASH Makelaars voor u kunnen betekenen!

De belangrijkste zaken waar SMASH Makelaars u bij begeleidt zijn:

Bepalen van een goede vraagprijs

Als ervaren makelaar in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en directe omgeving kennen wij de markt als geen ander. Rekening houdend met de huidige marktsituatie kunnen wij u adviseren over de verkoopwaarde van uw woning. We vergelijken uw woning met andere – onlangs verkochte – woningen bij u in de buurt en kunnen op die manier een correcte vraagprijs vaststellen. Uiteraard kunnen we in overleg met u een andere vraagprijs bepalen.

Afstemmen van een verkoopstrategie op maat

Tijdens ons eerste – vrijblijvende – gesprek bespreken we onze verkoopstrategie. SMASH Makelaars hanteert niet per definitie één verkoopstrategie, we houden rekening met de wensen van u – onze klant – en proberen zo een strategie op maat af te stemmen.

Prachtige presentatie, Funda en de SMASH Makelaars-site

SMASH Makelaars werkt samen met professionele fotografen, die voor u een prachtige presentatie van uw woning verzorgen. Als uw makelaar ontfermen we ons over de presentatietekst en u ontvangt voordat wij de woning aanmelden altijd een concept van deze presentatie. Na uw akkoord wordt de woning aangemeld op zowel Funda als onze eigen website. Dit doen we nadat we een vooraankondiging hebben gedaan op onze Facebook en Instagram pagina. Daar geven we onze ruim 10.000 volgers een eerste indruk van uw huis en maken we ze nieuwsgierig naar de rest. Ook de leden van de VBO en NVM makelaars krijgen een bericht, waarin wij de verkoop van de woning aankondigen. Op deze manier wordt een groot aantal huizenzoekers al bereikt voordat je woning überhaupt op internet komt te staat!

Aanschrijven van het SMASH Makelaars zoekersbestand

Ook beschikken wij over een groot bestand met huizenzoekers: dagelijks wordt er gebruikt gemaakt van onze gratis zoekopdracht. Zodra je woning is aangemeld, ontvangen al deze zoekers een e-mail, waarna zij direct een afspraak in kunnen plannen.

Organiseren en verzorgen van de bezichtigingen

In overleg met u spreken wij bezichtigingsmogelijkheden af. We bezichtigen van maandag tot vrijdag tussen 9.00 uur en 18.30 uur en op zaterdag en zondag op afspraak. Mochten er dagen of tijdstippen zijn waarop je liever geen bezichtigingen wenst, dan mag u deze uiteraard doorgeven.

Als wij merken dat uw woning erg populair is, zullen we in overleg kijkmomenten inplannen van circa 4 uur. Binnen dit tijdvak kunnen meerdere kijkers achter elkaar de woning komen bezichtigen.

In onderling overleg en namens u voeren wij professionele onderhandelingen

Als er één of meerdere biedingen voor uw woning zijn, zullen wij deze in overleg met u behandelen. Namens u gaan wij in onderhandeling met deze bieder(s), uiteraard word u van elke ontwikkeling op de hoogte gehouden.

Afhandeling van alle juridische aspecten

Als verkopend makelaar zijn we verantwoordelijk voor het opstellen van de koopovereenkomst, een taak die wij met veel zorgvuldigheid op ons nemen. Nadat beide partijen deze overeenkomst hebben ondertekend, zorgen wij voor de juiste afhandeling bij de notaris.

Begeleiding bij de notaris

Op de dag van de overdracht plannen wij in overleg met alle partijen een eindinspectie van de woning in. Na afloop van deze inspectie gaat u naar de notaris om uw woning over te dragen aan de kopende partij. In overleg kunnen wij bij deze overdacht aanwezig zijn.

Wilt u meer weten over de verkoop van uw woning en bent u opzoek naar een makelaar die de regio goed kent VoorburgLeidschendamRijswijk,
Pijnacker-Nootdorp, Delft, VoorschotenBerkel en Rodenrijs, WassenaarZoetermeer of Den Haag (YpenburgLeidschenveenMariahoeveBezuidenhout,
BenoordenhoutStatenkwartier, Archiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch parkCentrum Den HaagEscamp, Haagse Hout, Laakkwartier,
SchilderswijkLoosduinenSegbroek, ScheveningenKijkduinOckenburgh en Wateringse Veld). Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de verkoop of aankoop van uw woning. Met ons ervaren team van zelfstandige makelaars helpen wij onze klanten graag verder bij de aankoop of verkoop van hun woning. Wij werken met zeer aantrekkelijke tarieven en een waardebepaling van uw woning is altijd GRATIS!

Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning.

Diensten

Woning verkopen

Waardebepaling van uw woning

Taxatie

Informatie