SMASH Makelaars uw makelaar voor Den Haag

U wilt uw appartement of huis verkopen in Den Haag? Daar komt heel veel bij kijken. Kies SMASH Makelaars de beste verkoopmakelaar van Den Haag. Welke strategie heeft u nodig om uw woning zo goed mogelijk te verkopen en bent u in staat de onderhandelingen over uw huis te voeren? Een goede verkoopstrategie voor uw woning zorgt ervoor dat u uw woning goed en zo snel mogelijk verkocht wordt tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden.

SMASH Makelaars de verkoopmakelaar van Den Haag heeft een uitgebreide ervaring met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als voor institutionele beleggers. Ieder huis heeft zijn eigen doelgroep. Starters op zoek naar een appartement, jonge gezinnen waarvan juist het appartement te klein wordt en naar een eengezinswoning willen. Of juist gezinnen waarvan de kinderen de deur uit zijn en van hun twee onder een kap woning  naar een gelijkvloerse woning willen. Met deze specifieke kenmerken is geen verkoop hetzelfde. SMASH makelaars de verkoopmakelaar van Den Haag kan u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Daarom zijn wij de verkoopmakelaar van Haaglanden. Als wij dit samen met u hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorg voor het complete verkoopproces. SMASH verkoopmakelaars begrijpt als geen ander dat dit een grote stap is en natuurlijk met welke makelaar u nu verder moet gaan? Wij nemen graag al uw al uw zorgen uit handen en begeleid u gedurende het gehele proces met de aankoop van een woning of verkoop van uw woning in de regio Haaglanden tot en met de notaris.
Wat heeft SMASH makelaars u te bieden. Wij zijn een  “no-nonsense makelaar” die u eerlijk en helder advies geeft,  Wij doe wat wij zeggen en wij behartigen uw belangen gedurende het hele proces van de verkoop van uw woning. U bent met ons verzekerd van een goede service, deskundigheid, passie voor het vak en komen onze afspraken na.

Goed en snel verkopen

Wij doen alles om uw huis voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen en bij aankoop van een nieuwe woning deze voor een redelijke prijs aan te kopen. Wij kennen de gemeente Den Haag erg goed. Mocht u uw huis via ons willen gaan verkopen en of met ons een woning te gaan kopen, dan bent u verzekerd van één persoonlijk contact. Wij werken als zelfstandig makelaar bij SMASH Makelaars, wij zijn een kantoor met één van de beste makelaars in de regio Haaglanden. Wij geven u persoonlijke service, 100% inzet en gaan wij samen voor een goed resultaat.

SMASH makelaars heeft al vele verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Daarnaast heeft mijn expertise van Den Haag al velen mensen aan hun droomwoning in Den Haag geholpen.
Advies op maat.  Juist het kennen van de verschillende wijken in Den Haag, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven.”

Wilt u weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik mijn stappenplan aan u uitleg.

SMASH Makelaars is gedreven, maar geen prototype ‘snelle makelaarsjongen wij zijn meer no nonsens’.  Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit diverse reviews op Google.

Vrijblijvend verkoopadvies

Als u plannen heeft om uw huis te verkopen komen wij graag bij u langs om uw plannen te bespreken. Wij sturen u na afloop via e-mail – kosteloos – een waardebepaling van uw woning zodat wij daarna gezamenlijk een strategische vraagprijs voor uw woning kunnen vaststellen.

Woningzoekenden verliefd laten worden op uw huis

Met onze slimme verkoopstrategie zullen wij zoveel mogelijk woningzoekenden verliefd laten worden op uw huis. Dit doen wij door mooie, professionele foto’s én dito video van uw huis te maken zodat mensen niet kunnen wachten om hun eigen meubels erin te zetten. Met een duidelijke plattegrond met exacte afmetingen kunnen ze alvast hun eigen indeling bepalen.

Een makelaar die uw huis en wensen kent

Wij geven u op integere wijze inzicht welke vragen u echt heeft om daarna samen met u te komen tot de juiste antwoorden en daar waar mogelijk ondersteunen wij graag in de realisatie daarvan.

Tarieven

Wij maken vooraf duidelijke afspraken over het tarief dat wij u (vooraf of via de notaris) in rekening zullen brengen als verkoop- of aankoopmakelaar; dit betekent dus geen onverwachte kosten achteraf!

Gekwalificeerde VBO-makelaars

Wij hechten grote waarde aan professioneel, eerlijk advies en dat is de reden dat wij ervoor zorgen dat wij onze kennis van vastgoed en de ontwikkelingen in ons werkgebied up-to-date houden. En wanneer wij onverhoopt het antwoord niet paraat hebben, weten wij exact waar wij de juiste informatie vandaan kunnen halen.

Ruime openingstijden

Wij zijn voor onze (potentiële) klanten 24/7 bereikbaar via telefoon, whatsapp en onze website. En wanneer wij even niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen, kunt u van ons gegarandeerd een reactie binnen 2 uur verwachten.

Vragen? Wij helpen je graag

Wonen in Den Haag

Den Haag is de enige grote stad van Nederland aan de Noordzee! Vanaf bijna overal binnen de stad zit u binnen een half uur aan het strand, of dat nou met de fiets, openbaar vervoer of de auto is.

Ook biedt Den Haag een erg gezellig en knus centrum met vrijwel alles op loopafstand van elkaar.

Woning verkopen of kopen in Den Haag?

Ik wil mijn woning verkopen……wat nu?

Bij het verkopen van uw huis komt een hoop kijken. Het is dan heel fijn als u hier goed in wordt begeleid en zo veel mogelijk handelingen, zorgen en werkzaamheden uit handen worden genomen waardoor u zorgeloos en succesvol de woning kunt verkopen. Dat doen wij graag voor u! Wij nemen alle tijd voor u; voor, tijdens én na een succesvolle afloop van de opdracht.

U wilt een woning kopen en een nieuw thuis creëren. Het kopen van een woning kan ingewikkeld zijn en kent vele valkuilen. Wij zijn als makelaar gespecialiseerd om u professioneel te begeleiden bij deze belangrijke stap.

De voordelen van een aankoopmakelaar!

Een aankoopmakelaar:

 • heeft (vaak) voorrang bij de bezichtiging van huizen;
 • krijgt als eerste het nieuwe aanbod onder ogen;
 • voorkomt dat u in de bekende valkuilen trapt;
 • kent de markt, de stad, de wijken en woningen als zijn/haar eigen broekzak;
 • is een kundige en gedreven onderhandelaar;
 • begeleidt en ontzorgt tijdens het gehele proces van zoekopdracht tot sleuteloverdracht;
 • is kritisch en eerlijk.

We starten met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Samen met u brengen wij in beeld wat uw wensen en eisen zijn en wat u precies nodig hebt. Wij houden de markt voor u in de gaten en voorzien u regelmatig van nieuwe woningen die passen bij uw zoekprofiel. Wij gaan graag mee met het bezichtigen van woningen en onderzoek bijvoorbeeld de risico’s op achterstallig onderhoud, een slechte fundering of verborgen gebreken. Ook kijken wij of de vraagprijs wel reëel is. Wij beantwoorden uw vragen over de omgeving zoals voorzieningen en veiligheid  en geven advies en tips én uiteraard voeren wij de onderhandelingen als uw persoonlijke aankoopmakelaar.

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

 • Hypotheek
 • Taxatie
 • Duurzaam wonen
 • Bouwkundige inspectie
 • Notaris
 • Aannemers
 • Verhuisbedrijf

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!

Ja, ik wil graag een afspraak maken