Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw

De gemeente Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw. Het ligt vlak bij Den Haag en Delft. De gemeentes Pijnacker-Delfgauw en Nootdorp waren tot 1 januari 2002 zelfstandige gemeentes. Om financiële redenen en om annexatie door Den Haag, dan wel Delft, voor te zijn, fuseerde Nootdorp met Pijnacker-Delfgauw. De gemeente ligt min of meer ingeklemd tussen de twee Haagse wijken Ypenburg en Leidschenveen. Kies daarom een makelaar die deze regio goed kent. Dus naast de plaatsen Pijnacker-Delfgauw en Nootdorp maar ook de omliggende gemeenten, zoals Vinex-locatie Ypenburg en Leidschenveen.

Het grootste deel van de Vinex-locatie Ypenburg was oorspronkelijk Nootdorps grondgebied. Dit ging in het jaar 2002 gedeeltelijk over naar de gemeente Den Haag. Wilt u uw woning in Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw verkopen? Ga hiervoor in gesprek met een makelaars kantoor die de regio goed kent. Wij van SMASH Makelaars hebben al vele verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Daarnaast heeft onze expertise van Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw al velen mensen aan hun droomwoning in Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw geholpen.
Advies op maat. Juist het kennen van de verschillende wijken in gemeente, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven.”

Precies en gedreven. SMASH Makelaars is gedreven, maar geen prototype ‘snelle makelaarsjongen’ wij zijn meer ‘no nonsens’. Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit diverse reviews op Google.

Woning kopen of verkopen in Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop. Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning.

Wij zullen u zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw woning. Wij hebben zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Verkoopmakelaar in Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in deze gemeente die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Als full-service verkoopmakelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie.

Verwacht u van ons niet: Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning.

Aankoopmakelaar in Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Wij gaan juist met uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw

Kosten makelaar in Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder verborgen kosten. Kies daarom voor de beste lokale makelaar van Pijnacker/Nootdorp/Delfgauw voor de verkoop of het kopen van uw woning.

Gratis waardebepaling van uw woning in Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw

Wat is mijn huis waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH Makelaars is de makelaar in Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en wij geven u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning. Waardebepaling Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw

Ja, ik wil graag een afspraak maken