Verkoop

Aankoop

Waardebepaling

Verhuur

Makelaar Rijswijk (ZH) Den Haag

SMASH Makelaars de makelaar voor Rijswijk (ZH) is een nieuwe woning zo gevonden of verkocht

Wanneer u op zoek bent naar een woning of appartement in Rijswijk, dan heeft u verschillende mogelijkheden om op zoek te gaan naar een woning. Huurt u Smash Makelaars in als uw makelaar voor Rijswijk, dan heeft u de garantie dat de makelaar de Rijswijkse buurten kent en u alles hierover kan vertellen. Als u een woning heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, dan kan de makelaar u verder begeleiden tijdens het aankoopproces, zoals de voorbereiding, bezichtiging en het voeren van de uiteindelijke onderhandelingen. Met Smash Makelaars krijgt u een goede begeleiding en vindt u snel een nieuwe woning in Rijswijk.

Wonen in het groen

Rijswijk is een prachtige plek om te wonen. Het bevat vele plantsoenen, wijkparken en twee grote regionale parken. Daarnaast bevatten alle wijken en buurten veel groen wat bijdraagt aan de groene, maar stedelijk cultuur. Het groen in de stad maakt dat het er heerlijk is om te wonen omdat het zorgt voor een heerlijk ontspannen leefklimaat. Om die reden zoeken veel mensen een koopwoning in Rijkwijk. Rijswijk geeft u de perfecte afwisseling van genieten van het stadsleven en thuis leven in alle rust. Dat komt omdat Rijswijk vlakbij Den Haag ligt, maar zelf een oase is van natuur, water en recreatie. De gemeente Rijswijk bestaat uit 32 buurten, opgedeeld in 11 wijken. Hoewel de wijken erg verschillend zijn, vormen ze samen een prettige woonomgeving. Wij van SMASH Makelaars zijn  uiteraard zeer bekend met de verschillende wijken / buurten:

De wijk Te Werve ligt midden in de gemeente Rijswijk en ontwikkelt zich snel. In het midden van de wijk ligt een ruim park en de wijk staat dan ook bekend om zijn groene omgeving en rustige plekken. In Te Werve zijn vooral veel portiekwoningen te vinden.

In de wijk Steenvoorde Noord is de rustige Ministerbuurt en De Strijp. In beide buurten is het prettig wonen en het woningaanbod bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen, portiekwoningen en appartementen.
De Wijk Steenvoorde Zuid ligt aan de rand van Rijswijk, is ruim opgezet en bevat veel groen. Daarnaast zijn in de wijk voorzieningen aanwezig. U vindt hier vooral veel hoogbouwflats.
Oud Rijswijk met zijn gezellige straatjes, karakteristieke woningen en kleine boetiekjes karakteriseren Oud Rijswijk. Er staan hier voornamelijk eengezinswoningen, portiekwoningen en maisonnettewoningen.
De Kleurenbuurt en Artiestenbuurt zijn wijken die bij uitstek geschikt voor mensen die houden van privacy en rust en voor starters die graag alle gemakken binnen handbereik willen hebben.
De muziekbuurt iseen wijk die ligt aan de rand van Rijswijk en is een kleurrijke en diverse wijk. De wijk is ruim opgezet en er is een winkelcentrum aanwezig. Het type woningen bestaat uit; eengezinswoningen en portiekwoningen tot galerijflats.
In Rijswijk Buiten zijn veel ontwikkelingen gaande. De komende jaren worden hier nog veel nieuwe woningen gebouwd en wordt het een duurzame wijk met verschillende type woning; appartementen, eengezinswoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Woning verkopen in Rijswijk (ZH)

Voor de verkoop van uw woning in Rijswijk kunt u deskundig advies gebruiken? Neem dan contact op met SMASH Makelaars. Wij kennen de markt als geen ander en zijn de specialist in deze regio. Wij hebben verschillende kantoren en zijn dan ook de grootste makelaar in dit gebied. De huizenmarkt is momenteel zeer dynamisch, dus een goede kennis hiervan is erg belangrijk. Wilt u zeker weten dat u een goede prijs voor uw woning krijgt, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Of kom vrijblijvend bij ons langs. Het is ook mogelijk dat wij direct een gesprek inplannen om bij u langs te komen. We staan voor u klaar. Persoonlijke aanpak belangrijk bij verkopen woning Rijswijk.

Uw woning verkopen in Rijswijk is niet iets dat u dagelijks doet. Er zijn mensen die heel nuchter hun woning verkopen, maar dat is meer uitzondering dan regel. Voor heel wat huisbezitters is het een heel ding om hun woning te koop te zetten. Denk hierbij aan de emoties, maar zeker ook aan alle praktische aspecten. Er komt heel wat kijken bij het verkopen van een pand. Een goede verkoopmakelaar kan u veel werk uit handen nemen. Wij zijn een groot kantoor, maar toch kiezen we bewust voor een persoonlijke aanpak. U zult zich bij ons nooit een nummer voelen. Wij luisteren naar uw wensen. Daarnaast kiezen we voor een transparante en eerlijke werkwijze. Wilt u meer weten over onze tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op. Gratis waardebepaling voor de verkoop van uw woning Rijswijk.

Koop uw woning met de makelaar die Rijswijk kent

Wilt u een woning kopen in Rijswijk? Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de makelaar in Rijswijk die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleid ik dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerk ik ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief  aan te verkopen. Het is verstandig om voor de aankoop van uw woning contact op te nemen met een deskundig makelaarskantoor in Rijswijk. Smash Makelaars heeft veel kennis van de markt rondom Rijswijk. Bij ons krijgt u goede en betrouwbare adviezen.

Smash Makelaars is de makelaardij voor Rijswijk

Voor verkoop van uw Rijswijkse woning, voor het kopen van een woning of het taxeren van een woning in Rijswijk, u kunt hiervoor contact opnemen met Smash Makelaars. U heeft van doen met een betrouwbare makelaardij Rijswijk, met kennis van de woningmarkt in de wijde omtrek van de regio Haaglanden. Waar in Den Haag of omgeving u uw woning ook wilt kopen of verkopen, Smash Makelaars stelt u centraal en staat u met raad en daad bij tijdens het gehele aankoop- of verkoopproces. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio Haaglanden dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!