Uw makelaar voor Ypenburg

Wilt u uw woning in Ypenburg verkopen? En bent u opzoek naar een makelaar? Wij hebben al vele verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Daarnaast heeft onze expertise als makelaar van Ypenburg al velen mensen aan hun droomwoning in Ypenburg geholpen.
Advies op maat. Juist het kennen van de verschillende wijken in Ypenburg, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven.” De wijk Ypenburg bestaat uit zes buurten: De Bras, Singels, Waterbuurt, Bosweide, De Venen en Morgenweide. Sinds de herverdeling van de gemeente Den Haag in 2002 is het stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg ontstaan. Met SMASH Makelaars bent u verzekerd van een ervaren makelaar bij de aankoop van een woning en verkoop van uw woning.
Wij van SMASH Makelaars zijn Precies en gedreven; geen prototype ‘snelle makelaarsjongens’ maar eerder ‘no nonsens’. Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit de diverse reviews op Google.

Woning kopen of verkopen in Ypenburg

De aankoop van een woning of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop.

Wij zullen als uw aankoopmakelaar zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw woning. wij hebben zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werk transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

SMASH Makelaars uw verkoopmakelaar in Ypenburg

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Ypenburg die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken wij transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie. Verwacht u van ons niet: Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Wilt u weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u toelichten.

Aankoopmakelaar voor Ypenburg

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Wij gaan juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u toelichten of kijk voor meer informatie op de website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling van uw woning in Ypenburg.

Bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning staat SMASH Makelaars voor u klaar. Bij SMASH makelaars mag u rekenen op een professionele begeleiding gedurende het gehele traject. Wij zijn in de regio het best presterende makelaarskantoor. Wij hanteren ruime openingstijden en zijn zeer flexibel. Wanneer u voor SMASH makelaars kiest, heeft u gedurende het gehele traject te maken met dezelfde makelaar als contactpersoon. Deze behartigt uw belangen. Interesse? Kom vrijblijvend een keer bij ons langs of bel voor een afspraak.

Kosten van uw makelaar in Ypenburg

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

SMASH Makelaars hanteert altijd een scherpe courtage bij verkoop. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder verborgen kosten. Kies daarom de beste makelaar van Ypenburg voor zowel de verkoop of de aankoop begeleiding van uw woning.

Gratis waardebepaling van uw woning in Ypenburg

Wat is mijn huis in Ypenburg waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH makelaars is de makelaar in Ypenburg die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en wij geven u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Ypenburg. Waardebepaling Ypenburg

Stevige onderhandelingen door SMASH makelaars Ypenburg

Als u een makelaar in Ypenburg zoekt, wilt u ongetwijfeld niet de eerste de beste makelaar. Zeker bij de verkoop of aankoop van een woning zijn precisie en professionaliteit belangrijk. Wij rekenen daarnaast ook nog zeer scherpe tarieven. Ook stevig onderhandelen behoort tot onze expertises. Als we een verkoopbedrag hebben vastgesteld, doen we er alles aan om dit voor u als verkoper te realiseren. Dankzij onze werkwijze mag u rekenen op een zo gunstig mogelijke prijs. Onze courtage bestaat uit een presentatietarief of een vast tarief. Wilt u weten wat dit precies inhoudt? Vraag geheel gratis en vrijblijvend een gesprek bij ons aan. We geven u dan meer informatie en we vertellen wat ons stappenplan betekent. Stelt u het op prijs om allereerst een waardebepaling van uw woning te ontvangen? Dit kunt u online een afspraak met ons aanvragen.

Flexibiliteit bij SMASH makelaardij Ypenburg hoog in het vaandel

Bij ons makelaarskantoor voor Ypenburg en omstreken staat flexibiliteit hoog in het vaandel. We merken dat onze klanten het vaak prettig vinden om juist in het weekend een afspraak te maken. Overdag is het soms lastig om een gaatje te vinden in de drukke agenda’s. Daarom zijn wij ook in de avonduren en het weekend bereikbaar. Ruime openingstijden en flexibiliteit zijn bij ons gegarandeerd.

Een woning vinden met de makelaar voor Den Haag Ypenburg

De Haagse wijk Ypenburg bestaat uit zes buurten en is een goed bereikbare wijk. Misschien heeft u al banden met de wijk of wilt u naar Den Haag verhuizen? Vraag dan eens advies aan een makelaar Den Haag Ypenburg, zoals Smash Makelaars. Wanneer u de prijzen in de buurt niet zo goed kent, zal het lastig zijn om te bepalen of de vraagprijs van een bepaalde woning niet te hoog is. En al helemaal zult u niet weten hoe de woning kadastraal is geregistreerd en of dit van invloed is op de waarde. De makelaars van Smash Makelaars zoeken alle informatie voor u uit. Ook wanneer nog geen oog op een woning in Ypenburg heeft laten vallen, kunt u een zoekopdracht plaatsen bij de makelaar.

Laat uw woning taxeren door een ervaren makelaarskantoor Den Haag Ypenburg

Woont u in Den Haag Ypenburg en u wilt uw woning misschien verkopen? Het kan handig zijn om voor een eventuele verkoop een inschatting te hebben wat uw woning waard is. Misschien heeft u in de loop der jaren uw woning laten vernieuwen of het oppervlakte vergroot? Dit zal ongetwijfeld een positieve invloed op de woningwaarde zijn. Helemaal als u een duurzame verbouwing heeft uitgevoerd, waardoor uw woning een betere energielabel heeft. Laat een makelaarskantoor Den Haag Ypenburg de taxatie uitvoeren, zo heeft u altijd een eerlijke inschatting van de huidige waarde van uw woning.

Profiteer van de expertise van Smash Makelaars als uw makelaardij Den Haag Ypenburg

Wanneer u op zoek bent naar een makelaardij Den Haag Ypenburg, dan heeft u met Smash Makelaars de beste makelaar uit de regio gevonden. Met een uitgebreid huizenbestand en netwerk, vindt u zeker een geschikte woning in de Den Haag Ypenburg. Bij verkoop van de woning wordt uw woning professioneel gepromoot op eigen website en op Funda. Tevens zal de makelaar van Smash Makelaars voor u de onderhandelingen doen, zodat u nieuwe bewoners snel welkom kunt heten.

Lees meer
Ja, ik wil graag een afspraak maken