Makelaar Benoordenhout – Den Haag

Uw woning snel verkocht met de makelaar voor Benoordenhout Den Haag

Wilt u uw woning in het Benoordenhout – Den Haag verkopen? Daar komt best veel bij kijken, dus het is verstandig om een goede verkoopmakelaar Benoordenhout – Den Haag in te schakelen. Schakelt u Smash Makelaars in voor verkoop van uw woning, dan wordt uw woning gratis getaxeerd. Er wordt een verkoopstrategie op maat samengesteld, waarbij uw huis op diverse manieren in de markt gezet wordt. Met professionele foto’s wordt uw woning op de website van Smash Makelaars gepromoot, alsmede op Funda. Wanneer er een bod op uw woning wordt gedaan, zal de makelaar voor u de onderhandelingen doen en voor u het beste eruit halen.

Koop uw woning met hulp van het makelaarskantoor voor Benoordenhout Den Haag

Wonen in Benoordenhout Den Haag? Het groene Benoordenhout is een gewaardeerde en typisch Haagse woonwijk die grotendeels is gebouwd tijdens de jaren ’30 van de vorige eeuw. De huizen zijn ruim en comfortabel gebouwd. Naast enkele grote villa’s bestaat de wijk uit herenhuizen, eengezinswoningen en appartementen.
Het karakteristieke gevelbeeld en de heldere stedenbouwkundige structuur geven de wijk een monumentale en residentiële uitstraling. Architecten zoals H.P. Berlage en Gerrit Rietveld hebben duidelijk hun stempel op deze wijk gedrukt. De wijk valt onder beschermd stadsgezicht.

Benoordenhout Den Haag

Het Benoordenhout is een zeer groene wijk met veel parken als landgoed Oostduin-Arendsdorp, landgoed Clingendael en Oosterbeek, de Bosjes van Zanen en het Rosarium. De ligging ten opzichte van het stadscentrum en de uitvalswegen is zeer gunstig. Op de fiets zijn de duinen en het strand binnen een paar minuten bereikbaar.
Het Benoordenhout is een gezellige wijk die veel te bieden heeft, zoals vele sportclubs (voetbal, tennis, hockey, cricket en golf) en het gezellige van Hoytemaplein met leuke winkels en restaurants. Wilt u uw huis in Benoordenhout verkopen of heeft u juist een huis te koop zien staan in Benoordenhout? Laat SMASH Makelaars u dan helpen.

Staat er in de wijk Benoordenhout een woning te koop die uw interesse heeft? Het bezichtigen en het onderhandelen voor een nieuwe woning is een spannende aangelegenheid, vooral als u hier niet dagelijks mee te maken heeft. De aankoopmakelaar van Smash Makelaar zijn een makelaarskantoor in Den Haag en omgeving en kennen de wijk goed. Hier kunt u terecht voor de allerbeste adviezen. En niet alleen voor advies kunt u bij hen terecht, desgewenst krijgt u tijdens het gehele aankoopproces begeleiding door een vakkundige makelaar. De makelaar zoekt alle informatie over de woning op, begeleidt u tijdens de bezichtiging en kan voor u de onderhandelingen uitvoeren. U staat tijdens het aankoopproces sterk in de schoenen met een makelaar van Smash Makelaars naast u.

Smash Makelaars is uw makelaardij voor Benoordenhout – Den Haag

Voor het verkopen of aankopen van een woning is Smash Makelaars uw makelaardij in Benoordenhout – Den Haag . U heeft te maken met enthousiaste makelaars die zeven dagen per week te bereiken zijn en zich ten volle inspannen om u tevreden te stellen. Niet alleen in Mariahoeve, Smash Makelaars is specialist in de huizenmarkt van de regio Haaglanden. Neemt u dus ook contact met Smash Makelaars op als u in andere delen van Den Haag een woning zoekt of wilt verkopen. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio van Den Haag dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!