Verkoop

Aankoop

Waardebepaling

Verhuur

Makelaar Bezuidenhout-Den Haag

Uw woning snel verkocht met de makelaar voor Bezuidenhout Den Haag

Wilt u uw woning in Bezuidenhout-Den Haag verkopen? Daar komt best veel bij kijken, dus het is verstandig om een goede makelaar Bezuidenhout-Den Haag in te schakelen. Schakelt u Smash Makelaars in als verkoopmakelaar van uw woning. Er wordt een verkoopstrategie op maat samengesteld, waarbij uw huis op diverse manieren in de markt gezet wordt. Met professionele foto’s wordt uw woning op de website van Smash Makelaars gepromoot. Alsmede op Funda komt uw woning te staan. Wanneer er een bod op uw woning wordt gedaan, zal de makelaar voor u de onderhandelingen doen en voor u het beste eruit halen. Daarom kiest u voor een makelaar die de wijk Bezuidenhout Den-Haag goed kent.

Koop uw woning met hulp van het makelaarskantoor voor Bezuidenhout Den Haag

Tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft het Bezuidenhout flink geleden door de bombardementen. Hierdoor is er een mix ontstaan aan woonstijlen van typische Haagse jaren ’30 portiekwoningen en jaren ’60 en ’70 woningen en appartementen. De invloed van architect Berlage is zichtbaar in de wijk door de combinatie van een rechthoekig stratenpatroon met diagonale assen. Aan de zijden van het Haagse Bos en de Molensloot heeft de wijk een groene begrenzing.
Het gevelbeeld wordt grotendeels bepaald door Haags portiekwoningen met de vormgegeven van erkers en portiekramen. Hierdoor zijn veel oorspronkelijke details bewaard gebleven. Plan Molensloot kenmerken zich met architectuur van de Nieuwe Haagse School en het Nieuwe Bouwen. Dit kenmerkt zich door slanke stalen kozijnen met grote glasvlakken. De prefab betonvloeren met stalen balustrades en buitentrappen gaven het laatste deel van Bezuidenhout-Oost destijds een moderne uitstraling.

Bezuidenhout Den Haag

Staat er in de Haagse wijk Bezuidenhout een woning te koop die uw interesse heeft? Het bezichtigen en het onderhandelen voor een nieuwe woning is een spannende aangelegenheid. Vooral als u hier niet dagelijks mee te maken heeft. De makelaars van Smash Makelaar zijn een makelaarskantoor in Den Haag en omgeving en kennen de wijk goed. Hier kunt u terecht voor de allerbeste adviezen. En niet alleen voor advies kunt u bij hen terecht. Desgewenst krijgt u tijdens het gehele aankoopproces begeleiding door een vakkundige makelaar. De makelaar zoekt alle informatie over de woning op. Begeleidt u tijdens de bezichtiging en kan voor u de onderhandelingen uitvoeren. U staat tijdens het aankoopproces sterk in de schoenen met een makelaar van Smash Makelaars naast u.

Smash Makelaars is uw makelaardij voor Bezuidenhout – Den Haag

Voor het verkoop of aankopen van een woning is Smash Makelaars uw makelaardij in Bezuidenhout-Den Haag . U heeft te maken met enthousiaste makelaars die zeven dagen per week te bereiken zijn en zich ten volle inspannen om u tevreden te stellen. Niet alleen in Mariahoeve is Smash Makelaars gespecialiseerd in de huizenmarkt, maar in de hele regio Haaglanden. Neemt u dus ook contact met Smash Makelaars op als u in andere delen van Den Haag een woning zoekt of wilt verkopen. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen. Kies daarom voor de beste makelaar van het Bezuidenhout voor de verkoop of het kopen van uw woning.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio van Bezuidenhout-Den Haag dan bent u bij SMASH Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!