Makelaar Voorburg

Wij van SMASH Makelaars zijn een actief makelaarskantoor in Voorburg onze lokale makelaars kennen de verschillende wijken in Voorburg als geen ander. Hierdoor kunnen wij uw woning voor de beste prijs verkopen. U bent bij ons makelaarskantoor aan het juiste adres voor de verkoop van uw huis of appartement in Voorburg.

De makelaars die Voorburg kennen

Onze lokale makelaars kennen Voorburg als geen ander, zowel Oud Voorburg, Voorburg (West, Midden en Noord), Voorburg Bovenveen, Damsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn. Dit is heel belangrijk aangezien de huizenmarkt in Voorburg ontzettend dynamisch is. Wij bieden maatwerk en een persoonlijke aanpak. We bespreken uw wensen en onze mogelijkheden gezellig bij u aan de keukentafel. U bent uiteraard erg benieuwd naar de waardebepaling en verkoopprijs van uw huidige huis in Voorburg. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Neem contact met ons op en we plannen direct een eerste gesprek met u in.

Verkoopmakelaar voor Voorburg

Het verkopen van uw woning in Voorburg is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Voorburg die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z bij de verkoop van uw woning in Voorburg. Hierbij kenmerken wij ons door onze scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken wij transparant om uw woning in Voorburg actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie. Graag willen wij onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning. Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Voorburg.

Aankoopmakelaar in Voorburg

Bij de aankoop van een woning in Voorburg komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning in Voorburg. In dit proces wil SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen als uw aankoopmakelaar. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

SMASH Makelaars gaat juist met u mee als aankoopmakelaar bij iedere bezichtiging om uw belangen te behartigen. Naast veel andere zaken zoeken wij ook uit wat deze woning in Voorburg waard is en onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door deze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u toelichten. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning in Voorburg?

Gratis waardebepaling van uw woning in Voorburg

Wat is mijn huis in Voorburg waard?
Overweegt u om uw woning te verkopen in Voorburg of wilt u een andere woning aankopen in Voorburg? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw huidige hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH Makelaars is de makelaar in Voorburg die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Voorburg.

Kosten SMASH Makelaars

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder verborgen kosten. Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Neem contact met ons op.

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!

Voor de verkoop van jouw woning of appartement ben jij bij SMASH Makelaars aan het goede adres. SMASH makelaars kent deze regio als geen ander. Dit is heel belangrijk nu de huizenmarkt ontzettend dynamisch is. Wij bieden maatwerk en een persoonlijke aanpak. We bespreken jouw wensen en onze mogelijkheden gezellig bij jou aan de keukentafel. Je bent uiteraard erg benieuwd naar de waardebepaling en verkoopprijs. Wij kunnen dit snel voor je duidelijk maken. Neem contact met ons op en we plannen direct een eerste gesprek in.

Persoonlijke aanpak van makelaarskantoor Voorburg biedt diverse voordelen

SMASH Makelaars kiest gegarandeerd voor een persoonlijke aanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat dit diverse voordelen met zich meebrengt. Een huis verkopen gaat absoluut niet om alleen stenen. Bij het kopen en verkopen van woningen spelen emoties een grote rol. Wij zien in de praktijk dat een persoonlijke aanpak de sleutel tot succes blijkt te zijn. Ook is het voor jou prettig dat jij op elk moment mag terugvallen op een expert die voor jou klaar staat. Zoek jij een makelaar die echt jouw belangen behartigt, dan moet je bij ons zijn.

SMASH Makelaars zorgt voor de beste prijs

Ons makelaarskantoor heeft inmiddels veel ervaring met het bepalen van een goede verkoopprijs. Een huis verkopen kan misschien iedereen wel. Een huis verkopen voor een goede prijs en tegen de juiste condities is echter een andere zaak. Dankzij onze gedegen kennis van de huidige woningmarkt in de regio komen wij al snel tot een reële prijs. Wil je zeker weten dat jij een goede verkoopprijs vraagt en uiteraard ook ontvangt?