U bent op zoek naar een makelaar die Delft kent. U wilt uw appartement of huis verkopen in Delft of bent u opzoek naar een woning in Delft? Kies voor SMASH Makelaar de beste makelaar van Delft. Welke strategie heeft u nodig om uw woning zo goed mogelijk te verkopen of juist aan te kopen. Een goede verkoopstrategie voor uw woning zorgt ervoor dat u uw woning goed en zo snel mogelijk verkocht wordt tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden. Omdat Delft is gelegen tussen Den Haag en Rijswijk is het goed een makelaar te kiezen die de regio goed kent. Wij van SMASH makelaars kennen de markt en hebben al vele verrassend snelle verkopen gerealiseerd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Daarnaast heeft onze expertise als makelaar van Delft al velen mensen aan hun droomwoning in Delft geholpen. Advies op maat. Juist het kennen van de verschillende wijken in Delft, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven”. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.

Woning kopen of verkopen in Delft

De aankoop van een appartement in Delft of verkopen van een woning in Delft is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning in Delft zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning in Delft komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop.

Wij zullen zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw woning in Delft. Wij hebben zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken transparant om uw woning in Delft actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Verkoopmakelaar in Delft

Het verkopen van uw woning in Delft is iets dat u niet iedere dag doet. SMASH Makelaar is de verkoopmakelaar in Delft die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaarskantoor begeleiden wij dit gehele verkoop traject van uw woning in Delft van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie.

Verwacht u van ons niet: Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning. De makelaar voor Delft, SMASH Makelaars is gedreven, maar geen prototype ‘snelle makelaarsjongen’ wij zijn meer ‘no nonsens’. Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit diverse reviews op Google.

Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning in Delft.

Aankoopmakelaar in Delft

Bij de aankoop van een woning in Delft komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen die Delft goed kent. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning in Delft. In dit proces wil wij van SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis in Delft heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. Wij van SMASH Makelaars gaan juist met uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u woning in Delft.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling Delft

Gratis waardebepaling van uw woning in Delft

Wat is mijn huis in Delft waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH Makelaars is de makelaar in Delft die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Delft. Waardebepaling Delft

Kosten makelaar in Delft

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder verborgen kosten.

Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Kijk dan voor meer informatie hier.

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!