Makelaar Leidschenveen

Wilt u uw woning in de wijk Leidschenveen verkopen? En bent u opzoek naar de makelaar die de wijk Leidschenveen goed kent? Wij hebben al vele verrassend snelle verkopen in Leidschenveen gerealiseerd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Daarnaast heeft onze expertise als makelaars van Leidschenveen al velen mensen aan hun droomwoning in Leidschenveen geholpen. Daarom is SMASH makelaars ook voor de wijk Leidschenveen het makelaarskantoor voor de verkoop van uw woning. Leidschenveen vormt samen met de de wijk Ypenburg het achtste Haagse stadsdeel. Leidschenveen-Ypenburg is de Vinex-locatie van de gemeente Den Haag waar onze lokale makelaars veel woningen verkopen en aankopen.

De makelaar voor Leidschenveen

Wij van SMASH Makelaars zijn de lokale specialist voor Leidschenveen en hebben al vele verrassend snelle verkopen in Leidschenveen gerealiseerd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durven dromen. Daarnaast heeft onze expertise als makelaarskantoor voor Leidschenveen al velen mensen die opzoek waren naar een nieuwe huis in Leidschenveen aan hun droomwoning in Leidschenveen geholpen. Wij geven Advies op maat. Doordat wij de verschillende wijken in Leidschenveen kennen, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen. Dit zijn belangrijke zaken om als lokale makelaar van Leidschenveen écht goed advies te kunnen geven. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.
SMASH Makelaars is betrouwbaar en betrokken; geen prototype ‘snelle makelaarsjongens’ maar meer ‘no nonsens’. Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt wel uit de diverse reviews op Google.

Verkoopmakelaar in Leidschenveen

Het verkopen van uw huis in Leidschenveen is iets wat u waarschijnlijk niet vaak doet. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar voor Leidschenveen die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaarskantoor van Leidschenveen begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie. Verwacht u van ons niet: – Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning. Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning Leidschenveen.

SMASH Makelaars staat u met raad en daad terzijde als u een huis of appartement wilt verkopen. Ook voor de aankoop van een woning kunt u een beroep op ons doen. We vinden een flexibele werkwijze erg belangrijk. Daarom kiezen we ook voor ruime openingstijden. Dus ook ’s avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar. Heeft u allereerst overwogen om zelf uw woning te verkopen? We zien in de praktijk dat dit weleens gebeurt. U maakt het uzelf dan echter wel moeilijk. Zeker nu de huizenmarkt zo ontzettend dynamisch is. Mensen verkijken zich weleens op het werk dat een huis verkopen met zich meebrengt. Gaat u voor een succesvolle verkoop en de beste opbrengst van uw woning, neem dan contact op met SMASH Makelaars de makelaar van Leidschenveen. Wij hebben veel ervaring en kennen de regio goed.

Aankoopmakelaar in Leidschenveen

Bij de aankoop van een woning in Leidschenveen komt veel emotie kijken en daarom is het verstandig om een deskundige onafhankelijke aankoopmakelaar in te schakelen die de wijk Leidschenveen goed kent. De aankoop van een nieuwe woning in Leidschenveen is een heel proces waarbij SMASH Makelaars u kan begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis in Leidschenveen heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. Wij van SMASH Makelaars gaan – als uw aankoopmakelaar – juist met uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling van uw woning in  Leidschenveen.

Wij zijn uw makelaar voor Leidschenveen

De aankoop of verkoop van een woning in Leidschenveen is een spannende gebeurtenis. De gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning in Leidschenveen zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning in Leidschenveen komen er andere vragen bij u op, zoals de hoogte van het bod, het krijgen van een hypotheek en andere aandachtspunten voor de aankoop van uw woning. Wij zullen zoveel mogelijk zorgen bij u uit handen nemen bij de aanschaf van uw huis in Leidschenveen. Wij hebben zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken transparant om de woning actief te aan te kopen. Wat betreft de verkoop van uw woning zijn wij anders dan de meeste kantoren in de regio door middel van een verkoop krachtige presentatie en veel flexibeler met dagen voor bezichtigingen, dit doen wij allemaal met liefde en passie voor ons vak.

Gratis waardebepaling van uw woning in Leidschenveen

Wat is mijn huis in Leidschenveen waard? Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH Makelaars is het makelaars kantoor voor Leidschenveen dat dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en wij geven u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Leidschenveen. Waardebepaling Leidschenveen

Betrokken makelaarskantoor Leidschenveen

De makelaar in Leidschenveen is SMASH Makelaars wij garanderen u een betrokken begeleiding. U bent bij ons absoluut geen nummer. U heeft te maken met een contactpersoon die u tijdens het gehele traject steunt en adviseert. Wij zijn een groot kantoor en werken met zelfstandige makelaars. We vinden het, zeker ook wanneer het gaat om de vraagprijs van de woning, belangrijk om zo realistisch mogelijk te zijn. Dit vergroot de kans op een snelle en succesvolle verkoop. Zetten we te hoog in de markt, dan is de kans groot dat u weinig bezichtigingen en serieuze bieders krijgt. Een te lage vraagprijs is uiteraard ook geen optie, omdat wij het maximale uit uw woning proberen te krijgen. Wij kijken nauwkeurig naar alle aspecten en komen dan, samen met u, tot een reële verkoopprijs. Verder hangt heel veel af van uw voorkeuren. Samen met u bepalen we de best passende verkoopstrategie. Wij zijn hierbij bijzonder flexibel. Uiteraard mag u vertrouwen op ons deskundig advies waar nodig.

Wat te weten over Leidschenveen

SMASH makelaars is ook voor de wijk Leidschenveen het makelaarskantoor voor de verkoop van uw woning. Leidschenveen vormt samen met de de wijk Ypenburg het achtste Haagse stadsdeel. Leidschenveen-Ypenburg is de Vinex-locatie van de gemeente Den Haag waar onze lokale makelaars veel woningen verkopen en aankopen. Leidschenveen was eerst een onderdeel van Leidschendam. Leidschenveen bestaat uit een vijftal buurten: Velden, Waterland, ’s-Gravendreef, Lanen, De Dijken (voorheen Rietbuurt). Daarnaast heeft Leidschenveen een eigen Winkelcentrum met een royaal aanbod van winkels als Albert Heijn, Digros, Hema, Etos, Blokker, Subway en Bruna. Opgroeiende kinderen kunnen in de buurt naar scholen zoals ROC MondriaanMontessori Vreugd en Rustopenbare basisschool Prinses Catharina-Amaliamuziekschool Kunstinn Leidschenveen‘s-Gravendreef College, openbare basisschool WaterlandRooms Katholieke basisschool De Walvisbasisschool De Balans. Voetballiefhebbers is binnen enkele minuten in het ADO stadion bereikbaar. Daarnaast ligt Leidschenveen bijna tegen Zoetermeer en Nootdorp aan wat maakt dat het een zeer gunstige liggen heeft. Verder bent u vanuit Leidschenveen zo op de snelweg richting Amsterdam, Utrecht of Rotterdam.

Kosten makelaar in Leidschenveen

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop van uw woning. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder verborgen kosten.

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!