U wilt uw woning kopen of verkopen in Voorschoten

Voor de verkoop van uw woning of appartement bent u bij SMASH Makelaars Voorschoten aan het goede adres. SMASH makelaars kent de regio Voorschoten als geen ander. Dit is heel belangrijk nu de huizenmarkt ontzettend dynamisch is. SMASH Makelaars bied maatwerk en een persoonlijke aanpak. We bespreken uw wensen en onze mogelijkheden gezellig bij u aan de keukentafel. U bent uiteraard erg benieuwd naar de waardebepaling en verkoopprijs van uw woning in Voorschoten. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Wij kunnen dit snel voor u duidelijk maken. Neem contact met ons op en we plannen direct een eerste gesprek in.

Verkoopmakelaar in Voorschoten

Het verkopen van een woning is iets dat u niet iedere dag doet. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Voorschoten die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaarskantoor begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z bij de verkoop van uw woning. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken wij transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie.

Verwacht u van ons niet: Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen en het verkopen van uw woning. Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Voorschoten.

Aankoopmakelaar in Voorschoten

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Wij gaan juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen ik stevig voor u. Wij realiseren, mede door mijn werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik ons stappenplan aan u uitleggen.

Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling Voorschoten

Gratis waardebepaling van uw woning in Voorschoten

Wat is mijn woning in Voorschoten waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH Makelaars is de makelaar in Voorschoten die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Voorschoten. Waardebepaling Voorschoten

Kosten van makelaar in Voorschoten

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop in combinatie met een opstarttarief. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder extra of verborgen kosten.

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!