Uw makelaar in Zoetermeer en Bleiswijk

Bent u op zoek naar een makelaar die Zoetermeer goed kent en u wilt uw woning verkopen of juist een woning kopen in Zoetermeer. De gemeente Zoetermeer maakt deel uit van de metropoolregio RotterdamDen Haag, In 1962 werd Zoetermeer aangewezen als groeikern van Den Haag. In korte tijd is het dorp Zoetermeer in inwoneraantal uitgegroeid tot de derde gemeente van de provincie Zuid-Holland. Het voordeel van wonen in Zoetermeer en Bleiswijk zijn ten opzichte van de omliggende gemeente dat je hier meer woning voor je geld krijgt. Hierdoor trekken steeds meer mensen richting Zoetermeer en Bleiswijk. Daarom is het verstandig om een makelaar te kiezen die zowel Zoetermeer als de omliggende gemeentes goed kent.

Woning verkopen in Zoetermeer of Bleiswijk

Wilt u uw woning in Zoetermeer of Bleiswijk verkopen of juist een woning gaan kopen in Zoetermeer of Bleiswijk en zoekt u een makelaar die u daar goed bij kan helpen? Wij van SMASH Makelaars hebben al vele verrassend snelle verkopen van woningen in Zoetermeer of Bleiswijk gerealiseerd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Wilt u in Zoetermeer of Bleiswijk uw woning of appartement verkopen of bent u juist op zoek naar een woning in Zoetermeer of Bleiswijk? Neemt u dan eens contact op met de makelaar die Zoetermeer met de 6 verschillende wijken kent:

  • Buytenwegh De Leyens; Buytenwegh De Leyens is de stadswijk die ten noorden van het Zoetermeerse oude dorp ligt. De wijk bestaat uit twee verschillende delen, Buytenwegh en De Leyens. Deze delen worden gescheiden door de Zwaardslootseweg en het Binnenpark. Meer weten Klik hier.
  • Meerzicht; Meerzicht bestaat uit twee wijken: Meerzicht Hoog en Meerzicht Laag. Meerzicht staat bekend als kindvriendelijke wijk. Aan de westkant van Meerzicht vindt u het Westerpark, een van de grootste recreatiegebieden van Zoetermeer. Meer weten Klik hier.
  • Noordhove- Seghwaert; Seghwaert is een wijk in het noordoosten van Zoetermeer. Oorspronkelijk was het een zelfstandig dorp en heette het Zegwaart. In 1935 bepaalde de overheid dat Zoetermeer uit moest groeien tot stad. Als gevolg daarvan werden Zegwaart en Zoetermeer-Dorp samengevoegd. Meer weten Klik hier.
  • Oosterheem; Oosterheem is de jongste stadswijk van Zoetermeer. Zoals de naam al aangeeft, ligt deze wijk in het meest oostelijke deel van de gemeente. De nieuwbouw in Oosterheem is in vele opzichten kenmerkend te noemen. Meer weten Klik hier.
  • Rokkeveen; Rokkeveen is met ruim 379 ha en circa 21.000 inwoners een van de grootste wijken in Zoetermeer. De wijk bestaat uit twee delen, namelijk Rokkeveen-Oost (wijk 18) en Rokkeveen-West (wijk 19). Rokkeveen is een betrokken wijk die veel voor en met haar bewoners doet. Meer weten Klik hier.
  • Zoetermeer Centrum; Centrum bestaat in feite uit vier wijken: Stadscentrum, Dorp, Driemanspolder en Palenstein. Stadscentrum is een levendig deel van Zoetermeer met een uitgebreid winkelcentrum, horeca en kantoren. Dorp is het historische centrum van Zoetermeer. In de wijk Centrum gaan oud en nieuw hand in hand. Meer weten Klik hier.

Smash Makelaar is een dynamisch en jong makelaarskantoor dat zeer actief is in Zoetermeer en Bleiswijk. Wij weet als Smash Makelaars alles van de woningmarkt in Zoetermeer en Bleiswijk. Onze deskundige makelaars helpen u graag bij koop, verkoop of taxatie van uw woning. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. SMASH Makelaars is gedreven, maar geen prototype ‘snelle makelaarsjongen’ wij zijn meer ‘no nonsens’. Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit diverse reviews op Google.

Huis kopen of verkopen in Zoetermeer en Bleiswijk

De aankoop of verkoop van een woning in Zoetermeer en Bleiswijk is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs van uw woning en de duur van de verkoop van uw woning in Zoetermeer en Bleiswijk zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning in Zoetermeer en Bleiswijk komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop van uw nieuwe woning in Zoetermeer en Bleiswijk. Wij zullen zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw woning. Wij hebben zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werk transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Verkoopmakelaar in Zoetermeer en Bleiswijk

Het verkopen van uw woning in Zoetermeer en Bleiswijk doet u niet iedere dag. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Zoetermeer en Bleiswijk die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie. Verwacht u van ons niet: – Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Zoetermeer of Bleiswijk.

Aankoopmakelaar in Zoetermeer en Bleiswijk

Bij de aankoop van een woning in Zoetermeer en Bleiswijk komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen die de plaatsen Zoetermeer en Bleiswijk goed kent. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning in Zoetermeer en Bleiswijk. In dit proces wil SMASH Malelaars u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. Wij gaan juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor uw woning in Zoetermeer of Bleiswijk. Onze courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling Zoetermeer

Kosten makelaar in Zoetermeer en Bleiswijk

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder verborgen kosten. Kies daarom de beste makelaar van Zoetermeer voor het verkopen of kopen van uw woning.

Gratis waardebepaling van uw woning in Zoetermeer en Bleiswijk

Wat is mijn woning in Zoetermeer en Bleiswijk waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH Makelaars is de makelaar in Zoetermeer die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Zoetermeer of Bleiswijk Klik hier voor waardebepaling aanvraag

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!