Makelaar Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw

Bent u opzoek naar een makelaar voor de verkoop van uw woning in Pijnacker-Nootdorp of Delfgauw of wilt u een huis gaan kopen in  Pijnacker-Nootdorp of Delfgauw. Neem dan contact op met de makelaar die u hier het beste mee kan helpen. Doordat de gemeente min of meer ingeklemd ligt tussen de Haagse wijk Ypenburg, Delft en Den Haag kennen onze makelaars PijnackerNootdorp-Delfgauw erg goed. Kies daarom een makelaar die deze regio goed kent. Dus naast de plaatsen Pijnacker-Delfgauw en Nootdorp maar ook de omliggende gemeenten, zoals Vinex-locatie Ypenburg, Leidschenveen, Rijswijk en Delft. Hierdoor werkt u met een makelaar die u perfect kan adviseren. Kies daarom voor SMASH makelaars voor het beste resultaat.

Verkoopmakelaar in Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw

Het verkopen van een woning in Pijnacker-Nootdorp en Delfgauw is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in de gemeente Pijnacker-Nootdorp en Delfgauw die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Als full-service verkoopmakelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z bij de verkoop van uw woning in Pijnacker-Nootdorp of Delfgauw. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie. Verwacht u van ons niet: Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning.

Makelaar Nootdorp
Makelaar Pijnacker
Verkoopmakelaar Nootdorp

Aankoopmakelaar in Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw

Bij de aankoop van een woning in Pijnacker-Nootdorp en Delfgauw komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen die de gemeente Pijnacker-Nootdorp en Delfgauw goed kent. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning in Pijnacker-Nootdorp en Delfgauw. In dit proces wil SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis in Pijnacker-Nootdorp of Delfgauw heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. Wij van SMASH Makelaars gaan juist met uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs van uw woning in Pijnacker-Nootdorp of Delfgauw voor u.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling van uw woning in Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw

Onze makelaars kennen de plaatsen Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw

Daarnaast heeft onze expertise van Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw al velen mensen aan hun droomwoning in Pijnacker, Nootdorp-Delfgauw geholpen.
Advies op maat. Juist het kennen van de verschillende wijken in gemeente Pijnacker-Nootdorp en Delfgauw, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven.” Precies en gedreven. SMASH Makelaars is gedreven, maar geen prototype ‘snelle makelaarsjongen’ wij zijn meer ‘no nonsens’. Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit diverse reviews op Google.

Woning kopen of verkopen in Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw

De aankoop of verkoop van een woning in Pijnacker-Nootdorp en Delfgauw is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning in Pijnacker-Nootdorp en Delfgauw komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop. Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning in Pijnacker, Nootdorp of Delfgauw. Wij van SMASH Makelaars zullen u zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw woning. Wij hebben zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Gratis waardebepaling van uw woning in Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw

Wat is mijn huis waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH Makelaars is de makelaar in Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en wij geven u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning. Waardebepaling Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw

Kosten makelaar in Pijnacker-Nootdorp-Delfgauw

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder verborgen kosten. Kies daarom voor de beste lokale makelaar van Pijnacker/Nootdorp/Delfgauw voor de verkoop of het kopen van uw woning.

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!