Uw makelaar voor de regio Haaglanden

De regio Haaglanden bestaat uit verschillende gemeentes: “Iedere makelaar, of die nu gevestigd is in Ypenburg, Leidschenveen, centrum van Den Haag, LeidschendamVoorburg of elders in de regio Haaglanden, kan een huis voor u zoeken of verkopen.” ” Bij SMASH Makelaars gevestigd in zowel de gemeente Leidschendam-Voorburg als in Den Haag denken wij daar toch een klein beetje anders over! In deze grillige woningmarkt waar kopers over elkaar heen vallen en makelaars een woning zo snel mogelijk willen verkopen doen wij het juist anders.

Wij als SMASH makelaars kiezen voor een aanpak waarbij u kan rekenen op een betrokken de meest betrokken makelaar van de regio Haaglanden die u gedurende het gehele traject met raad en daad terzijde staat. Maar ook vooral beschikbaar en bereikbaar is ook buiten de standaard kantooruren! Doordat wij van SMASH makelaars een beperkt aantal opdrachtgevers tegelijk bij zullen staan hebben wij alle tijd en aandacht om u bij te staan in uw zoektocht naar uw nieuwe woning of de verkoop van uw huidige woning in de regio Haaglanden. Daarnaast is het als verkoopmakerlaar belangrijk dat de makelaar kennis heeft van de lokale mark. Dit om een reële waarde van uw woning af te geven en uw woning vervolgens voor een mooi bedrag te verkopen. Dat begrijpen wij van SMASH makelaars als geen ander.

Kies een makelaar die de regio Haaglanden kent

Daarom kiezen wij voor een persoonlijke en actieve benadering en werken daarom ook in de avond en het weekend. Want elke verkoop is anders en kan soms met sterke leuke en soms ook minder leuke emoties gepaard gaan. Daarvoor hebben wij uiteraard alle begrip. Of u nu een andere woning in de regio Haaglanden zoekt, omdat u kleiner wilt gaan wonen of juist meer ruimte wilt voor uw gezin of uw huis verkoopt vanwege een scheiding of overlijden.

De makelaars voor de regio Haaglanden

Onze mensen zijn deskundig en betrokken makelaars. De regio Haaglanden kennen wij als geen ander als het gaat om de woningmarkt. Wij nemen graag alle tijd om bij u thuis uw persoonlijke situatie te bespreken. Bent u opzoek naar een makelaar die de regio Haaglanden goed kent. Woont u in de regio Haaglanden; VoorburgLeidschendamRijswijkPijnacker-NootdorpDelft, VoorschotenBerkel en Rodenrijs, WassenaarZoetermeer of Den Haag, (YpenburgLeidschenveenMariahoeveBezuidenhoutBenoordenhoutStatenkwartierArchiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch parkCentrum Den HaagEscamp, Haagse Hout, LaakkwartierSchilderswijkLoosduinenSegbroek, ScheveningenKijkduinOckenburgh en Wateringse Veld). Neem dan contact met ons op. Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de verkoop of aankoop van uw woning. Met ons ervaren team van zelfstandige makelaars helpen wij onze klanten graag verder bij de aankoop of verkoop van hun woning. Wij werken met zeer aantrekkelijke tarieven en een waardebepaling van uw woning is altijd GRATIS!

Woning verkopen in de regio Haaglanden

Wilt u uw woning in de regio Haaglanden verkopen? Wij hebben al vele verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Daarnaast heeft onze expertise van de regio Haaglanden al velen mensen aan hun droomwoning in de regio Haaglanden geholpen. Advies op maat.  Juist het kennen van de verschillende plaatsen en wijken in de regio Haaglanden, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven.”

Precies en gedreven. Wij van SMASH Makelaars zijn gedreven, maar geen prototype ‘snelle makelaarsjongen hij is meer no nonsens’. Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit diverse reviews op Google.

Aankoopmakelaar voor de regio Haaglanden

De aankoop van een woning of verkoop van een woning in de regio Haaglanden is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop.

Wij zullen gedurende het hele proces van het kopen of verkopen van uw woning in de regio Haaglanden zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. SMASH makelaars werkt met zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werk transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Gratis waardebepaling van uw woning in de hele regio Haaglanden

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH makelaars is de makelaar in de regio Haaglanden die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in de regio Haaglanden. Klik op Waardebepaling regio Haaglanden voor een afspraak voor meer informatie

SMASH Makelaars uw verkoopmakelaar voor de regio Haaglanden

Het verkopen van een woning in de regio Haaglanden is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de makelaar in de regio Haaglanden die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werk ik transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie.

Verwacht u van mij niet: Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behaal in het onder de aandacht brengen van uw woning in de regio Haaglanden.

Wilt u weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Aankoopmakelaar voor de regio Haaglanden

Bij de aankoop van een woning in de regio Haaglanden komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning in de regio Haaglanden. In dit proces wil SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. Wij van SMASH makelaars gaan juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleg of kijk voor meer informatie op de website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling Haaglanden

Kosten van uw makelaar in de regio Haaglanden

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder extra of verborgen kosten.

Wij begeleiden u bij zowel de aankoop als verkoop van uw woning in Haaglanden

Bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning in de regio Haaglanden staan onze makelaars voor de regio Haaglanden voor u klaar. Bij SMASH makelaars mag u rekenen op een professionele begeleiding gedurende het gehele traject. Wij zijn in de regio het makelaarskantoor dat het beste bereikbar is. Wij hanteren ruime openingstijden en zijn zeer flexibel. Ook al zijn wij geen groot kantoor en dat doen wij bewust omdat wij een persoonlijke benadering erg belangrijk vinden. U krijgt een makelaar als contactpersoon. Deze behartigt uw belangen. Interesse? Kom vrijblijvend een keer bij ons langs of bel voor een afspraak.

Stevige onderhandelingen door SMASH makelaars Haaglanden

Als u een makelaar in de regio Haaglanden zoekt, wilt u ongetwijfeld niet de eerste de beste makelaar. Zeker bij de verkoop of aankoop van een woning zijn precisie en professionaliteit belangrijk. Wij rekenen daarnaast ook nog zeer scherpe tarieven. Ook stevig onderhandelen behoort tot onze expertises. Als we een verkoopbedrag hebben vastgesteld, doen we er alles aan om dit voor u als verkoper te realiseren. Dankzij onze werkwijze mag u rekenen op een zo gunstig mogelijke prijs. Ons courtage bestaat uit een presentatietarief en een vast tarief. Wilt u weten wat dit precies inhoudt? Vraag geheel gratis en vrijblijvend een gesprek bij ons aan. We geven u dan meer informatie en we vertellen wat ons stappenplan betekent. Stelt u het op prijs om allereerst een waardebepaling van uw woning te ontvangen? Dit kunt u online bij ons aanvragen.

Flexibiliteit bij SMASH makelaardij Haaglanden hoog in het vaandel

Bij ons makelaarskantoor in de regio Haaglanden staat flexibiliteit hoog in het vaandel. We merken dat onze klanten het vaak prettig vinden om juist in het weekend een afspraak te maken. Overdag is het soms lastig om een gaatje te vinden in de drukke agenda’s. Daarom zijn wij ook in de avonduren bereikbaar. Ruime openingstijden en flexibiliteit zijn bij ons gegarandeerd.

Ja, ik wil graag een afspraak maken