Specialist in de zoektocht én aankoop van particuliere woningen.

Mijn naam is Michelle Breugem. Na het afronden van mijn studie Bedrijfseconomie heb ik besloten om mijn passie te volgen, namelijk werkzaam zijn in de dynamische wereld van het vastgoed.

Aan het begin van mijn ‘makelaars carrière’ heb ik mij gespecialiseerd in de hectische verhuurmarkt. Later heb ik de focus gelegd op de aan- en verkoop van woningen in de regio Haaglanden. Mede doordat ik geboren en getogen ben in de regio en veel kennis heb van diverse wijken kan ik mijn klanten goed adviseren.

Ik wil graag dat mijn klanten een prettige herinnering overhouden aan de samenwerking met mij als hun makelaar én adviseur. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er veel persoonlijk contact is.

Ik ben aangesloten bij SMASH Makelaars omdat hun motto perfect aansluit bij die van mij: Betrouwbaar, Bevlogen & Bekwaam. Gedurende het gehele aan- en verkoopproces heb ik dit motto hoog in het vaandel. En mijn klanten weten inmiddels dat ik ook na de overdracht beschikbaar ben voor al hun vragen met betrekking tot hun woning.

Michelle Breugem
Michelle Breugem
Michelle is niet alleen specialist in de huur én verhuur van particuliere woningen, maar ook in de aan- en verkoop van particuliere woningen.
Profiel Michelle