De aankoop van uw huis of verkoop van een woning is ook in Rijswijk een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Het is daarom belangrijk dat u een makelaar heeft die u hierbij helpt. De gedachten over de prijs en hoe lang uw woning in Rijswijk te koop zal staan zullen bij u door uw hoofd gaan. Bij de aankoop van een nieuwe woning in Rijswijk komen er weer andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten waar u zoal op moet letten bij de aankoop. Het is daarom belangrijk om een makelaar te kiezen die begrijpt wat u bedoelt. Het makelaars kantoor van SMASH makelaars is gunstig gelegen in Den Haag op de grens met Rijswijk. Hierdoor kennen wij de omgeving erg goed dus ook in Rijswijk. Wij van SMASH makelaars zullen zoveel mogelijk zorgen bij u uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw woning. Wij hebben zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.

Makelaar in Rijswijk

Uw  woning verkopen is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Rijswijk die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleid ik dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerk wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie.

Verwacht u van ons niet: Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning in Rijswijk .

Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Rijswijk.

Aankoopmakelaar in Rijswijk

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Wij gaan juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling Rijswijk

Kosten makelaar in Rijswijk

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder verborgen kosten. Kies daarom voor de beste makelaar van Rijswijk voor zowel het verkopen of het juist kopen van uw woning.

Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Kijk dan voor meer informatie hier.

Gratis waardebepaling van uw woning in Rijswijk

Wat is mijn huis in Rijswijk waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH Makelaars is de beste makelaar in Rijswijk die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Rijswijk. Waardebepaling Rijswijk

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!

Ja, ik wil graag een afspraak maken