Kopen of verkopen van een huis in Rijswijk

Bent u opzoek naar een makelaar voor de verkoop van uw woning in Rijswijk of voor het kopen van een huis kies dan de makelaar die Rijswijk goed kent. De aankoop van uw huis of verkoop van een woning is ook in Rijswijk een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Het is daarom belangrijk dat u een makelaar heeft die de gemeente Rijswijk goed kent en die u hierbij met raad en daad bij staat. De gedachten over de prijs en hoe lang uw woning in Rijswijk te koop zal staan zullen bij u door uw hoofd gaan. Bij de aankoop van een nieuwe woning in Rijswijk komen er weer andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten waar u zoal op moet letten bij de aankoop van uw nieuwe woning in Rijswijk. Het is daarom belangrijk om een makelaar te kiezen die begrijpt wat u bedoelt.

Verkoopmakelaar in Rijswijk

Uw huis verkopen in Rijswijk is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Rijswijk die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaars begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z bij de verkoop van uw woning in Rijswijk. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie. Verwacht u van ons niet: Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning in Rijswijk .

Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Rijswijk.

Aankoopmakelaar in Rijswijk

Bij de aankoop van een woning in Rijswijk komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen die de gemeente Rijswijk goed kent. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning in Rijswijk. In dit proces wil SMASH Makelaars als uw aankoopmakelaar u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis in Rijswijk heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. Wij van SMASH Makelaars gaan als uw aankoopmakelaar juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling Rijswijk

Centrale ligging van makelaarskantoor SMASH makelaars

De makelaars kantoren van SMASH makelaars zijn gunstig gelegen ten opzichte van Rijswijk, zowel in Voorburg als in Den Haag.  Hierdoor kennen wij de omgeving erg goed dus ook Rijswijk. Wij van SMASH makelaars zullen zoveel mogelijk zorgen bij u uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw woning in Rijswijk. Wij hebben zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.

Gratis waardebepaling van uw woning in Rijswijk

Wat is mijn huis in Rijswijk waard?

Overweegt u uw huis te verkopen of wilt u een andere huis kopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw huis. SMASH Makelaars is de beste makelaar in Rijswijk die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Rijswijk. Waardebepaling Rijswijk

Kosten makelaar in Rijswijk

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder verborgen kosten. Kies daarom voor de beste makelaar van Rijswijk voor zowel het verkopen of het juist kopen van uw woning.

Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Kijk dan voor meer informatie hier.

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een huis

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!