Makelaar Leidschendam

Wil jij een huis verkopen of juist aankopen in Leidschendam? En ben je op zoek naar een betrouwbare makelaar? Zoek dan niet verder: je bent bij SMASH Makelaars aan het juiste adres! Wij zijn als makelaarskantoor gespecialiseerd in verkoopbemiddeling en aankoopbemiddeling en we kennen Leidschendam op ons duimpje.

SMASH Makelaars: dé makelaar van Leidschendam

Het verkopen of kopen van een huis in Leidschendam is een spannend iets waar je waarschijnlijk niet veel ervaring mee hebt. Daarom is goede begeleiding ontzettend belangrijk. De makelaars bij SMASH Makelaars snappen dit als geen ander. Daarom staan wij altijd voor je klaar en assisteren we je bij elke stap in het proces.

Wij van SMASH Makelaars zijn trots op onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en transparantie. We doen wat we beloven en of het nu een werkdag, een weekenddag of ’s avonds is: je kunt bij ons altijd terecht met je vragen. Dat is precies wat je nodig hebt bij de verkoop of aankoop van jouw woning in Leidschendam. 

Bij SMASH Makelaars werken we op basis van ‘no cure, no pay’. Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat? Of wil je meer weten over onze werkwijze? Plan dan een gratis vrijblijvend gesprek in of vraag een gratis waardebepaling van jouw woning aan in Leidschendam. Leidschendam
Leidschendam

Te koop in het Raadhuiskwartier in Leidschendam. Bij de beste makelaar van Leidschendam SMASH makelaars Koningin Wilhelminalaan 31, Leidschendam
De makelaar van Leidschendam, Voorburg en Den Haag voor de verkoop van uw woning SMASH makelaars
Video afspelen over SMASH Makelaars

Maak kennis met ons makelaarskantoor in Leidschendam

SMASH is hét Makelaarskantoor van Leidschendam. Wij kennen Leidschendam als geen ander, zowel het oude Leidschendam als de andere wijken in Leidschendam denk hierbij aan de wijken Duivenvoorde, De Heuvel en Amstelhof, De Prinsenhof, Damsigt, De Rietvink, De Zijde, ’t Lien, Het Raadhuiskwartier, Park Veursehout, Park Leeuwenbergh, Verzetheldenwijk en de plaats Stompwijk en daarom zijn onze makelaars lokale specialisten en weten we altijd wat er in de buurt speelt en kunnen we je uitstekend helpen bij de verkoop van jouw woning en het vinden van jouw nieuwe droomhuis in Leidschendam. 

Wij begrijpen dat elke klant anders is en daarom is ons advies altijd op maat. Iedere klant heeft tenslotte andere wensen, een ander budget of andere verwachtingen. Onze flexibele instelling en ons advies op maat heeft al talloze mensen geholpen bij het vinden van hun droomwoning.

Verkoopmakelaar van Leidschendam

Het verkopen van je woning in Leidschendam is een spannend proces en iets waar je waarschijnlijk nog niet veel ervaring mee hebt. Daarom is goede begeleiding ontzettend belangrijk. SMASH Makelaars is een ervaren en betrouwbare verkoopmakelaar in Leidschendam. Wij hebben de expertise en de ervaring in huis om je bij elke stap van dit proces te begeleiden. 

Om onze klanten optimaal te ontzorgen tijdens dit proces hanteren we scherpe tarieven, flexibele openingstijden en een transparante werkwijze. Wil je weten wat onze werkwijze inhoudt? Maak dan vrijblijvend en geheel gratis een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Aankoopmakelaar van Leidschendam

Sta jij op het punt een woning te kopen in Leidschendam? Dan is het belangrijk om goede assistentie te hebben bij dit proces. Een woning koop je tenslotte niet dagelijks en daar komt veel bij kijken. Een makelaar die de lokale markt kent, die ervaring heeft met de aankoop van woningen en die bovendien onafhankelijk is, kan een enorm verschil maken. 

SMASH Makelaars is de aankoopmakelaar in Leidschendam met ervaren en betrouwbare makelaars in huis die de wijken op hun duimpje kennen. Onze makelaars kunnen diverse rollen vervullen in het aankoopproces. We adviseren, zoeken naar beschikbare woningen en kunnen bovendien stevig onderhandelen namens jou. Zo vinden we niet alleen jouw droomhuis, maar realiseren we ook de best mogelijke prijs. 

Wil je weten wat SMASH Makelaars kan betekenen voor jou bij de aankoop van een woning? Neem dan contact op en vraag een oriënterend gesprek aan. Dit is gratis en bovendien geheel vrijblijvend.  

Wat is mijn huis in Leidschendam waard?

Wil je jouw huis in Leidschendam verkopen? En ben je benieuwd naar de waarde van deze woning? Vraag dan nu een gratis waardebepaling aan bij SMASH Makelaars. 

Huis te koop in Leidschendam

Ga naar de bovenkant