Op het voormalige Floriadeterrein in Zoetermeer werd in 1992 de wijk Rokkeveen-West (wijk 19) gebouwd. Het Floriadepark en het Balijbos zijn hier overblijfselen van.

Op de hoek van een autovrij deel van een brede, rustige straat ligt deze uitgebouwde eengezinswoning met voortuin (noordoosten) en achtertuin op het zuidwesten met garage, eigen parkeerplaats en EV oplaadzuil.

Persoonlijke note van de huidige eigenaren én tevens eerste bewoners:

Als eerste bewoners hebben wij hier 28 jaar fantastisch gewoond met onze 4 kinderen. Als kleuters speelden ze veilig voor het huis (fietspad) en dat zien we buurtkinderen gelukkig nog steeds doen. Alles is op loopafstand: basisscholen, speeltuintjes, dienstencentrum, Winkelcentrum Rokkeveen (met weekmarkt), tuincentrum, manege, het voormalige Floriadeterrein en Balijbos.

Nu ook onze jongste kinderen uitvliegen, is het tijd om anderen het woongenot te gunnen van een ruim huis met veel mogelijkheden, een heerlijke, zonnige tuin en eigen parkeerplaats.

BEGANE VLOER:

Entree, hal, toiletruimte met toilet en fonteintje, meterkast (7 groepen+ 2x ALS). De uitbouw is voorzien van een grote slaapkamer met aansluitend een badkamer met douche en wastafel. Over de gehele oppervlakte van de uitbouw is een bergzolder gemaakt welke via een vlizotrap bereikbaar is

Via de hal kom je in de zeer lichte woonkamer met ruime trapkast, laminaatvloer en deur naar de achtertuin & garage. Aan de voorzijde bevindt zich de IKEA keuken met de brede erker, waardoor u een plezierig zicht heeft op de straat aan voorzijde. De keuken is geplaatst in U-opstelling en uitgevoerd in hoogglans wit met een fraai houtlook kunststof blad. De keuken is in goede staat, echter, de apparatuur is aan vervanging toe. Verder is er een mooie plafondkoof voorzien van spots en is er ruim voldoende kastruimte.

De wanden en het plafond zijn grof gestuukt.

1E VERDIEPING:

Overloop met vaste kast. Separate toiletruimte met fontein.
Slaapkamer (nr. 2) aan voorzijde met openslaande deuren naar het balkon. Hiernaast bevindt zich de 2e badkamer voorzien van douche en wastafel.
Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers (nr. 3 en nr. 4) met veel bergruimte achter de knieschotten.

2E VERDIEPING:

Via de overloop kom je in slaapkamer nummer 5 die aan weerszijden voorzien is van ramen en dus heerlijk licht is.

Op de overloop bevindt zich de CV ketel (bouwjaar 2006) die dit jaar nog onderhouden is, de wasmachine- en wasdrogeraansluiting, alsmede de mechanische ventilatie unit

Aan weerszijde van de verdieping (bij de wasruimte én de slaapkamer) bevindt zich bergruimte achter de knieschotten.

Dit huis biedt alle ruimte om met eventuele aanpassingen en het moderniseren van een aantal faciliteiten een ideaal gelegen familiewoning te creëren in een mooie omgeving met alle voorzieningen.

OMGEVINGSKENMERKEN:
De rustige ligging in deze mooie omgeving zorgt voor veel woonplezier. Faciliteiten zoals recreatieve voorzieningen, scholen en openbaar vervoer liggen in de directe nabijheid, evenals het mooie winkelcentrum “Rokkeveen”, het station en tevens op korte afstand van het hoofdwegennet (A12, A4, A13 en N470/N209).

BIJZONDERHEDEN:
*Bouwjaar 1992
*Woonoppervlakte ca. 150 m²
*Garage met EV laadpaal en eigen parkeerplaats
*Geheel voorzien van dubbel glas
*Definitief energielabel: B
*Aanvaarding: in overleg medio februari/begin maart 2021

Vraagprijs: € 399.000,= k.k.