Alexandra van der Schot is register makelaar en specialist in de aan- en verkoop van particuliere woningen.

Een échte lokale makelaar

Alexandra woont sinds 2000 in de Haagse wijk Leidschenveen/Ypenburg en heeft daarvoor ook in Delft, Hoek van Holland, Rijswijk en Zoetermeer gewoond. Zij kent de regio dus ontzettend goed en weet wat er in de regio Haaglanden speelt of gaat spelen wat van belang kan zijn bij de verkoop of aankoop van een woning.

Maatwerk 2.0 makelaar

“De makelaar die begrijpt dat een huis een thuis moet zijn.” Met deze slogan wil Alexandra haar unieke aanpak benadrukken. Zij geeft haar klanten op integere wijze inzicht in de vragen die zij écht hebben over de aan- of verkoop van hun woning. Dit doet zij door met iedere klant eerst persoonlijk kennis te maken en in dat gesprek stelt zij de juiste vragen om alle benodigde informatie te verzamelen. En uiteraard krijgt de klant ook alle gelegenheid om alle vragen te stellen die er zijn. Vanuit die persoonlijke aanpak vindt zij het belangrijk dat de klant een goed gevoel over haar als makelaar krijgt én zij een goed gevoel bij de klant krijgt. Wanneer dit in orde is, is dit de basis voor een goede samenwerking met een succesvolle verkoop tot gevolg.

Met behulp van haar verkoop- en marketingplan – die wordt aangepast per klant – is succes gegarandeerd bij de verkoop van uw woning. Klanten beschrijven haar als een zeer vakkundige, professionele makelaar die op haar geheel eigen persoonlijke wijze iedere opdracht tot een groot succes volbrengt.

Wanneer u Alexandra de opdracht gunt om uw woning te verkopen bent u verzekerd van een (zeer gepassioneerde) makelaar en excellent onderhandelaar die kiest voor de best passende verkoop- én marketingstrategie en op zoek gaat naar de beste deal: VOOR U!

Dus geen 9 tot 5 mentaliteit, maar optimale bereikbaarheid, kwaliteit, service en betrokkenheid.