Op de 3e etage gelegen 3-kamer appartement van bijna 70 m2 gelegen in een rustige en groene straat in Rijswijk (Te Werve).

Op loopafstand van het oude Rijswijkse centrum met een grote diversiteit aan winkels en eetgegelegenheden, de Schouwburg, Winkelcentrum In de Bogaard en heel veel groene zones waar u heerlijk kunt wandelen.

Er is volop parkeergelegenheid en alleen bestemmingsverkeer in de straat. De bushalte ligt op loopafstand en het treinstation op 5 minuten fietsen.

Direct achter de woning is er nog een gezamenlijke binnentuin welke uitsluitend door de bewoners wordt gebruikt.

Het appartement is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en er is centrale verwarming, dus heerlijk comfortabel.

De indeling is als volgt;
Middels het afgesloten portiek komt u met de trap naar de 3e verdieping. Hier is de entree van de woning. In de hal bevindt zich het toilet en een technische bergruimte waarin zich de meterkast bevindt en de opstelplaats voor een wasmachine.

De woon-/eetkamer is heerlijk ruim en door de grote ramen is er veel licht inval en er is geen inkijk vanuit andere woningen. Dus veel privacy.
De 1e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en de 2e slaapkamer aan de voorzijde.
De moderne keuken is uitgevoerd met zwarten kasten met werkblad en voorzien van een 5-pits gaskookplaat, een oven en een vaatwasser.
Tussengelegen is er een kleine badkamer met douche en wastafelmeubel.
Het balkon is aan de achterzijde en vanuit de eetkamer te bereiken. In de balkonkast werd in 2017 een HR CV ketel geïnstalleerd (eigendom).

In het souterrain is er een ruime (fietsen-)berging van 7 m2.

Meer weten vul het contactformulier in.