LICHT DRIE KAMER APPARTEMENT OP DE EERSTE VERDIEPING MET TWEE ZONNIG GELEGEN BALKONS EN EIGEN KELDERBERGINGEN IN DE ONDERBOUW.

Dit verzorgde 3-kamer appartement ligt in een kleinschalig complex, nabij park ’t Loo, verschillende (basis)scholen, Station Voorburg ‘t Loo en andere voorzieningen voor de dagelijkse bezigheden. Gelegen in een groen en rustig gedeelte van Voorburg vlakbij een klein winkelgebied met slagerij, ALDI, Hoogvliet en sportschool: eigenlijk alles wat je doordeweeks nodig hebt, is naast de deur! Mocht je net iets meer nodig hebben, dan is de Koningin Julianabaan ook binnen 5 minuten bereikt. Qua rust en ontspanning is er naast park ’t Loo, het Noteboompark, Forum Sport (o.a. voetbal) of zwemmen bij het Forum Kwadraat. Zoals gezegd is Voorburg ’t Loo op loopafstand, maar met tram 2 ben je binnen enkele minuten ook in Den Haag Centraal Station. De A12 wordt via het Prins Bernhardviaduct opgereden (en splitst over in de A4 en A13).

EERSTE VERDIEPING

Hal met meterkast en toiletruimte met fonteintje. Aan de achterzijde gelegen keuken met toegang tot de volledig betegelde doucheruimte met wastafelmeubel en wasmachineaansluiting. Aan de achterzijde gelegen balkon met kast. Slaapkamer 1. aan de voorzijde gelegen met toegang tot het balkon. Lichte woonkamer met toegang tot het zonnig gelegen balkon (ZW). Slaapkamer 2. aan de achterzijde gelegen met vaste kast (opstelplaats CV ketel). Opvallend ruime berging in de onderbouw.

DE PLUSPUNTEN VAN HET HUIS

2 Balkons
Zeer centrale ligging
Licht appartement
2 slaapkamers

DE (TECHNISCHE) DETAILS VAN HET HUIS

Bouwjaar ca. 1962
Eigen grond
Woonoppervlakte ca. 58m²
Inhoud ca. 192m³
Bijdrage VvE circa € 141,= per maand
Asbest- en ouderdomsclausule zijn van toepassing
Oplevering in overleg