INMIDDELS VERKOCHT

DEZE ZEER EXCLUSIEVE, VRIJSTAANDE VILLA IS GELEGEN AAN DE VEENWEG, MET EEN EIGEN INRIT VAN CIRCA 50 METER EN BIEDT DAARMEE OPTIMALE PRIVACY OP EEN UNIEKE LANDELIJKE LOCATIE IN DEN HAAG. LANDELIJK, MAAR WEL MET EEN WINKELCENTRUM, OPENBAAR VERVOER, SCHOLEN EN ZORGVOORZIENINGEN OP LOOPAFSTAND. MET EEN WOONOPPERVLAK VAN CA 380M2 [INCLUSIEF INPANDIGE, GEISOLEERDE GARAGE/WOONRUIMTE] OP EEN KAVEL VAN 1.500 M2 BIEDT DEZE VILLA MET DUBBELE GARAGE EEN FANTASTISCHE KEUKEN, EEN LIVING, 7 SLAAPKAMERS EN 2 BADKAMERS. DIT PRACHTIGE HUIS IS IN 2009 ONDER ARCHITECTUUR GEBOUWD DOOR DE HUIDIGE EIGENAREN. DAARBIJ IS ALLEEN GEBRUIK GEMAAKT VAN DE BESTE MATERIALEN. WIJ KUNNEN U ZOVEEL VERTELLEN OVER DIT HUIS, MAAR U KUNT BETER ZELF KOMEN KIJKEN.

VERKOOPMAKELAAR

Wilt u ook huis verkopen aan de Veenweg of directe omgeving? Daar komt best veel bij kijken. Kies daarom de beste verkoopmakelaar die de Veenweg en directe omgeving kent. Welke strategie heeft u nodig om uw woning zo goed mogelijk te verkopen. Een goede verkoopstrategie voor uw woning zorgt ervoor dat uw woning goed en zo snel mogelijk verkocht wordt tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden, want een woning te koop zetten kan iedereen, maar ook goed verkopen is een ander verhaal. SMASH Makelaars – Is de makelaar voor de Haagse regio; Voorburg, Rijswijk, Delft, Pijnacker, Nootdorp, Wassenaar,
Voorschoten, Zoetermeer en Den Haag (Ypenburg, Leidschenveen en Mariahoeve). SMASH Makelaars is dé verkoopmakelaar van deze regio en heeft een uitgebreide ervaring met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als voor institutionele beleggers. Ieder huis heeft zijn eigen doelgroep en daar moet je dus op inspelen. Jonge gezinnen waarvan juist het appartement te klein is geworden en naar een eengezinswoning willen verhuizen. Of juist gezinnen waarvan de kinderen groter worden en er meer ruimte nodig is. Deze mensen willen graag verhuizen naar een woning met tuin. Met deze specifieke kenmerken is geen verkoop hetzelfde. Daarom kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Daarom zijn wij dé verkoopmakelaar van de Haagse regio. Als wij het proces samen met u bepaald hebben, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.