Verkoop

Aankoop

Waardebepaling

Expats

Verkoopmakelaar Ypenburg

Schakel de verkoopmakelaar van Ypenburg in voor verkoop van uw woning

U bent eruit, u wilt kleiner of juist groter gaan wonen of u wilt verhuizen naar een andere buurt van Ypenburg. Dit is natuurlijk een leuk en spannend proces, maar nu moet uw oude woning nog wel verkocht worden. Het verkopen van uw woning zal u misschien zwaar vallen als u hier jarenlang woonachtig bent geweest, maar u kunt uitkijken naar een nieuwe woning. Om het verkoopproces te starten, schakelt u de verkoopmakelaar van Ypenburg in. Als verkoopmakelaar is Smash Makelaars u graag van dienst met een professionele begeleiding door het gehele verkoopproces. Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning.

Uw huis in de verkoop door de verkoopmakelaar van Ypenburg

Als u Smash Makelaars als uw verkoopmakelaardij van Ypenburg in de arm neemt voor verkoop van uw woning, dan zal de makelaar eerst een taxatie uitvoeren. Zo weet u wat de geschatte waarde is en op basis daarvan spreekt u met de makelaar de uiteindelijke vraagprijs af. Als u hier uit bent, zal Smash Makelaars direct het verkoopproces in gang zetten. Door een gespecialiseerde interieurfotograaf worden professionele foto’s van uw woning gemaakt en de makelaar  stelt een wervende verkooptekst op. Uw woning wordt vervolgens op de website van Smash Makelaars en Funda geplaatst. Uw woning wordt voorzien van een ‘te koop’ bord en geïnteresseerden kunnen contact met de makelaar opnemen.

Smash Makelaars is de verkoopmakelaar van de regio Ypenburg

Wanneer er zich potentiële kopers bij Smash Makelaars melden, worden er bezichtigingen gepland. Uiteraard onder begeleiding door de makelaar. Heel spannend zal het worden wanneer er een bod op uw woning wordt gedaan. Maar ook hier hoeft u niet van in paniek te raken, de makelaar zal het bod met u bespreken, zodat u goed kunt bepalen of u het bod accepteert of dat u een tegenbod doet. Als u uiteindelijk een bod accepteert is de woning verkocht. Uiteraard zorgt Smash Makelaars als uw beste verkoopmakelaar regio Ypenburg voor een keurige afhandeling en mag u ondersteuning blijven verwachten tijdens de juridische leveren en de sleuteloverdracht.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio van Den Haag dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!