Aankoopmakelaar voor Voorburg, Leidschendam en Den Haag

OP ZOEK NAAR EEN NIEUW WONING?

Ben je op zoek naar een nieuw thuis in Voorburg, Leidschendam, Den Haag (Mariahoeve, LeidschenveenYpenburg) of directe omgeving? Wij helpen je graag bij het zoeken en aankopen van jouw droomhuis. 

We zijn 24/7 bereikbaar, we kennen de markt op ons duimpje en beschikken over een breed netwerk. 

Samen zorgen we ervoor dat we niet alleen het huis kopen dat bij jou past, maar we zorgen er ook voor dat het hele aankoop proces soepel en stressvrij verloopt. Ons doel: jouw woonwensen omzetten in realiteit door het vinden van die woning die echt bij jou past.

Waarom SMASH makelaars

Een aankoopmakelaar weet hoe hij/zij aan alle noodzakelijke informatie moet komen over de woningen in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving. Het heet niet voor niets uw aankoopmakelaar. Als u dat ‘juiste gevoel’ krijgt tijdens het bekijken van uw eventuele ‘droomwoning’ in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving. Dan is het heel menselijk om verschillende elementen mooier te zien dan ze in werkelijkheid zijn. De verkoper (verkoopmakelaar) presenteert het huis of appartement zo goed mogelijk en heeft daarbij een goed verhaal. SMASH aankoopmakelaars prikt hier makkelijker doorheen en zorgt dat u een realistisch beeld krijgt van de betreffende woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en adviseert u over eventuele mogelijkheden. De aankoopmakelaar is er om UW belangen te vertegenwoordigen.

Bij SMASH makelaars weten we dat vertrouwen wordt verdiend door resultaten te behalen. Overweeg jij met ons een huis aan te kopen? We komen graag bij jou langs om jouw woonwensen te bespreken!

Geen aankoopopdracht is hetzelfde, dus onze kosten zijn altijd op maat gemaakt en transparant. Onze kosten zijn afhankelijk van jouw wensen en de haalbaarheid ervan. Wij werken met vaste bedragen, er zijn dus geen verborgen kosten.

Het einddoel is natuurlijk om zo goedkoop mogelijk aan te kopen en niet zo duur mogelijk. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 070-4445551 optie 1 Alexandra van der Schot  optie 2 Sander van Meerten of mail naar [email protected]

 
SMASH makelaars Sander en Alex de makelaars van Voorburg, Leidschendam en Den haag (Leidschenveen, Ypenburg en Mariahoeve) Zoetermeer en Rijswijk

LATEN WE KENNIS MAKEN

Wilt u een appartement of huis kopen in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving? Eén telefoontje of mailtje naar SMASH Makelaars is voldoende voor een optimaal aankooptraject. Wij komen uiteraard geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om u persoonlijk uit te leggen wat wij voor u kunnen betekenen.

Ook geven wij u graag uitleg over wat er specifiek mogelijk (en onmogelijk) is bij de kopen van uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving. Daarna gaan wij, samen met u voor een zo gunstig mogelijke, maar vooral ook realistische aankoopprijs. Wij hanteren verschillende strategieën voor verschillende situaties. Ons advies is dus altijd MAATWERK.

SMASH Makelaars is actief in de volgende gemeenten en wijken;
Voorburg;
(zowel Oud VoorburgVoorburg (WestMidden en Noord), Voorburg BovenveenDamsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn.)

Leidschendam;
(de wijken DuivenvoordeDe Heuvel en AmstelhofDe PrinsenhofDamsigtDe RietvinkDe Zijde’t LienHet RaadhuiskwartierPark VeursehoutPark LeeuwenberghVerzetsheldenwijk en de plaats Stompwijk.)

RijswijkDelftPijnacker, Nootdorp, WassenaarVoorschoten, Zoetermeer en Den Haag;
(YpenburgLeidschenveenMariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, Kijkduin, Scheveningen, Statenkwartier, Archipelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch Park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Ockenburgh en Wateringse Veld).  

Kortom SMASH Makelaars is dé aankoopmakelaar voor de hele Haagse regio en heeft een uitgebreide ervaring met het aankopen van woningen voor zowel particulieren als voor institutionele beleggers.

De makelaar van Leidschendam, Voorburg en Den Haag voor de verkoop van uw woning SMASH makelaars
Video afspelen over SMASH Makelaars

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wanneer we het duidelijk inzichtelijk hebben wat jou mogelijkheden zijn en u besloten heeft om met SMASH Makelaars in zee te gaan, zetten wij onmiddellijk alles in werking om uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving zo snel en zo gunstig mogelijk voor u te aan te kopen tegen de beste prijs en voorwaarden.
Wij proberen in tegenstelling tot de meeste andere kantoren iedere bezichtiging met u mee te gaan, dus ook de eerste bezichtiging. Daarnaast werken wij op basis van op basis van No cure, No Pay

Wij kopen jouw woningen aan tegen de beste prijs

Graag willen wij al onze expertise van de lokale woningmarkt inzetten om uw woning voor de beste prijs aan te kopen.
Met onze ervaring, enthousiasme, betrouwbaarheid én de innoverende werkwijze bent u verzekerd van succes. Wij zijn in staat om uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving te vinden.

Vervolgens bepalen wij, in nauw overleg met u, de onderhandelingstactiek met de verkopende partij. Dit begint met het vaststellen van het maximale bedrag dat u aan de woning wilt besteden. Op basis van dit bedrag en de vraagprijs doen wij een openingsbod. Vervolgens volgt er een spannende fase van onderhandelingen tussen de makelaar en de verkopende partij; alles in samenspraak met u. Vanzelfsprekend heeft u daarbij steeds de beslissende stem.

Wij behartigen volledig jouw belangen. Zo zorg wij voor de onderhandeling en realiseren we door onze werkwijze een zo gunstig mogelijke aankoopprijs. 

Het is mogelijk om ons in te schakelen voor een vast tarief. Meer weten over de mogelijkheden? 

Wat is mijn huis waard?

Ben jij van plan om een huis te kopen? Neem dan snel contact met ons op!

Huizen te koop

Ga naar de bovenkant