Ideale kans voor starters op de woningmarkt

De Heuvel & Amstelhof is een combinatie van twee wijken in Leidschendam die een ideaal zijn de starters en alleenstaanden. Het is een wijk met interessante mogelijkheden door de mogelijkheid van het kopen van een huur appartement. Het woningaanbod van de wijken De Heuvel & Amstelhof in Leidschendam bestaat voor groot deel uit appartementen in zowel het koop- als huursegment. De koopappartementen zijn 2-, 3-,4 en 5 kamerappartementen. De huurwoningen in Amstelhof worden de laatste jaren te koop aangeboden wat mogelijkheden biedt aan starters op de woningmarkt. Alle appartementencomplexen zowel met een galerij als met een portiek zijn voorzien van een lift en een eigen berging op de begane grond. De wijk De Heuvel is gebouwd tussen 1965-1970 en de wijk Amstelhof in 1986. Ze zijn door doorgaande wegen omsloten. In het midden kunt u wandelen door het fraaie park. Beide wijken zijn vooral in trek bij starters en alleenstaanden. Door de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer bent u binnen korte tijd in het levendige centrum van Den Haag.

Deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Leidschendam

Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Leidschendam bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in.

Gebruik van Funda bij verkopen woning Leidschendam

Als het gaat om uw woning verkopen Leidschendam, bepaalt u wat er gebeurt. Wij zijn er voor deskundige tips en adviezen, maar het is helemaal aan u hoe we de verkoop verder invullen. Wilt u liever niet adverteren op Funda, dan is dat prima. Vindt u het wel prettig om mee te doen met de organisatie van een open huis? Ook dat is mogelijk. Wij kijken altijd even met onze klanten mee voordat het huis gefotografeerd wordt. Zijn er bepaalde zaken in uw woning die veranderd moeten worden? Is het handig om een aantal spullen tijdelijk elders op te slaan? Kan een bepaalde kleur potentiële kopers afschrikken? Wij laten dit zeker weten. Toch is het helemaal aan u of u hier daadwerkelijk iets mee doet.

Korte lijntjes belangrijk bij verkoop woning Leidschendam

Wij houden van een transparante en persoonlijke manier van werken. Het verkopen van een woning kan voor u een onzekere periode betekenen. Zeker wanneer er een bezichtiging plaatsvindt, geeft dat spanning. Wij houden u daarom continue op de hoogte van de stand van zaken. Ook na een bezichtiging volgt er snel een terugkoppeling zodat u up to date blijft.

Waarom SMASH makelaars

SMASH Makelaars is het verkoopmakelaarskantoor voor het verkopen van uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en directe omgeving. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in de regio Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaarskantoor begeleiden wij de verkoop van uw in Leidschendam-Voorburg en Den Haag van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om uw woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie.

De verkoopmakelaar van  De Heuvel & Amstelhof Leidschendam

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Leidschendam die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werk ik transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie.

Verwacht u van mij niet:

Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behaal in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Wilt u weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Gratis waardebepaling van uw woning in De Heuvel & Amstelhof Leidschendam

Wat is mijn huis in De Heuvel & Amstelhof Leidschendam waard? Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH makelaars is de makelaar in Duivenvoorde Leidschendam die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Duivenvoorde Leidschendam. Waardebepaling Duivenvoorde Leidschendam

Aankoopmakelaar voor De Heuvel & Amstelhof Leidschendam

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Wij gaan juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleg of kijk voor meer informatie op de website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling Leidschendam De Heuvel & Amstelhof

Bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning staat makelaardij De Heuvel & Amstelhof Leidschendam voor u klaar. Bij SMASH makelaars mag u rekenen op een professionele begeleiding gedurende het gehele traject. Wij zijn in de regio het grootste makelaarskantoor. Op diverse plaatsen kunt u ons bezoeken. Wij hanteren ruime openingstijden en zijn zeer flexibel. Ook al zijn wij een groot kantoor, we kiezen voor een persoonlijke benadering. U krijgt een makelaar als contactpersoon. Deze behartigt uw belangen. Interesse? Kom vrijblijvend een keer bij ons langs of bel voor een afspraak.

Stevige onderhandelingen door SMASH makelaars De Heuvel & Amstelhof Leidschendam

Als u een makelaar in De Heuvel & Amstelhof Leidschendam zoekt, wilt u ongetwijfeld niet de eerste de beste makelaar. Zeker bij de verkoop of aankoop van een woning zijn precisie en professionaliteit belangrijk. Wij rekenen daarnaast ook nog zeer scherpe tarieven. Ook stevig onderhandelen behoort tot onze expertises. Als we een verkoopbedrag hebben vastgesteld, doen we er alles aan om dit voor u als verkoper te realiseren. Dankzij onze werkwijze mag u rekenen op een zo gunstig mogelijke prijs. Ons courtage bestaat uit een presentatietarief en een vast tarief. Wilt u weten wat dit precies inhoudt? Vraag geheel gratis en vrijblijvend een gesprek bij ons aan. We geven u dan meer informatie en we vertellen wat ons stappenplan betekent. Stelt u het op prijs om allereerst een waardebepaling van uw woning te ontvangen? Dit kunt u online bij ons aanvragen.

Kosten van uw makelaar in De Heuvel & Amstelhof Leidschendam

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder verborgen kosten.

Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Neem contact met ons op.

Wonen in de Wijk De Heuvel & Amstelhof Leidschendam

Wilt u uw woning in De Heuvel & Amstelhof Leidschendam verkopen? Wij van SMASH Makelaars hebben al vele verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Daarnaast heeft onze expertise als makelaar van Voorburg Essesteijn al velen mensen aan hun droomwoning in De Heuvel & Amstelhof Leidschendam geholpen.
Advies op maat.  Juist het kennen van de verschillende wijken in Leidschendam , weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven. Wij werken op basis van op basis van No Cure, No Pay.

Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning.

Precies en gedreven. Wij van SMASH Makelaars zijn gedreven, maar geen prototype ‘snelle makelaarsjongen hij is meer no nonsens’. Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit diverse reviews op Google.

Uw makelaar in De Heuvel & Amstelhof Leidschendam

De verkopen of aankoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop.

Wij zullen zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw woning. wij hebben zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werk transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.