Ideale kans voor starters op de woningmarkt

De Heuvel & Amstelhof is een combinatie van twee wijken in Leidschendam die een ideaal zijn de starters en alleenstaanden. Het is een wijk met interessante mogelijkheden door de mogelijkheid van het kopen van een huur appartement. Het woningaanbod van de wijken De Heuvel & Amstelhof in Leidschendam bestaat voor groot deel uit appartementen in zowel het koop- als huursegment. De koopappartementen zijn 2-, 3-,4 en 5 kamerappartementen. De huurwoningen in Amstelhof worden de laatste jaren te koop aangeboden wat mogelijkheden biedt aan starters op de woningmarkt. Alle appartementencomplexen zowel met een galerij als met een portiek zijn voorzien van een lift en een eigen berging op de begane grond. De wijk De Heuvel is gebouwd tussen 1965-1970 en de wijk Amstelhof in 1986. Ze zijn door doorgaande wegen omsloten. In het midden kunt u wandelen door het fraaie park. Beide wijken zijn vooral in trek bij starters en alleenstaanden. Door de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer bent u binnen korte tijd in het levendige centrum van Den Haag.

Deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Leidschendam

Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Leidschendam bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in.

Gebruik van Funda bij verkopen woning Leidschendam

Als het gaat om uw woning verkopen Leidschendam, bepaalt u wat er gebeurt. Wij zijn er voor deskundige tips en adviezen, maar het is helemaal aan u hoe we de verkoop verder invullen. Wilt u liever niet adverteren op Funda, dan is dat prima. Vindt u het wel prettig om mee te doen met de organisatie van een open huis? Ook dat is mogelijk. Wij kijken altijd even met onze klanten mee voordat het huis gefotografeerd wordt. Zijn er bepaalde zaken in uw woning die veranderd moeten worden? Is het handig om een aantal spullen tijdelijk elders op te slaan? Kan een bepaalde kleur potentiële kopers afschrikken? Wij laten dit zeker weten. Toch is het helemaal aan u of u hier daadwerkelijk iets mee doet.

Korte lijntjes belangrijk bij verkoop woning Leidschendam

Wij houden van een transparante en persoonlijke manier van werken. Het verkopen van een woning kan voor u een onzekere periode betekenen. Zeker wanneer er een bezichtiging plaatsvindt, geeft dat spanning. Wij houden u daarom continue op de hoogte van de stand van zaken. Ook na een bezichtiging volgt er snel een terugkoppeling zodat u up to date blijft.