Aankoopmakelaar nodig in Voorburg? Bij de kopen van een woning in Voorburg is het verstandig om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen die Voorburg erg goed kent. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning in Voorburg. In dit proces van het kopen van een nieuwe woning willen wij u begeleiden als aankoopmakelaar en u ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis in Voorburg heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar van deze woning in Voorburg niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar van deze woning dient primair de belangen van de verkoper. Wij als aankoopmakelaar werken juist in uw belang.

Aankoopmakelaar Voorburg

SMASH Makelaars gaat juist voor uw belangen aan de slag als uw aankoopmakelaar. Wij inventariseren de markt en eventuele vergelijkbare verkochte woningen in de des betreffende wijk in Voorburg. Naast veel andere zaken onderhandelen wij als uw aankoopmakelaar ook stevig voor u. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs van uw nieuwe huis in Voorburg voor u. Daarnaast helpen wij u graag bij de verkoop van uw huidige woning.

De makelaars die Voorburg kennen

Onze aankoopmakelaars kennen Voorburg als geen ander, zowel Oud Voorburg, Voorburg (West, Midden en Noord), Voorburg Bovenveen, Damsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn. Dit is heel belangrijk aangezien de huizenmarkt in Voorburg ontzettend dynamisch is. Wij bieden maatwerk en een persoonlijke aanpak. We bespreken uw wensen en onze mogelijkheden gezellig bij u aan de keukentafel. U bent wanneer u in het bezit bent van een koopwoning misschien ook wel nieuwsgierig naar de waarde van uw huidige woning in Voorburg. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Neem contact met ons op en we plannen direct een eerste gesprek met u in.

Meer weten over hoe wij werken als aankoopmakelaar in Voorburg

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of  een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen of kijk voor meer informatie op mijn website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw huis? Klik op de volgende link om u aan te melden: Waardebepaling Voorburg