Bij de kopen van een woning in Leidschendam-Voorburg is het verstandig om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen die Leidschendam-Voorburg erg goed kent. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning in Leidschendam-Voorburg. In dit proces van het kopen van een nieuwe woning willen wij u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis in Leidschendam-Voorburg heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar van deze woning in Leidschendam-Voorburg niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar van deze woning dient primair de belangen van de verkoper.

Aankoopmakelaar Leidschendam-Voorburg in uw belang

Wij gaan juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u. Daarnaast helpen wij u graag bij de verkoop van uw woning.

De makelaars die Leidschendam-Voorburg kennen

Onze lokale makelaars kennen Leidschendam-Voorburg als geen ander, zowel het centrum van Leidschendam als de verschillende wijken van Leidschendam. Denk hierbij aan de wijken Duivenvoorde, De Heuvel en Amstelhof, De Prinsenhof, Damsigt, De Rietvink, De Zijde, ’t Lien, Het Raadhuiskwartier, Park Veursehout, Park Leeuwenbergh, Verzetsheldenwijk en de plaats Stompwijk. Maar ook Oud Voorburg, Voorburg (West, Midden en Noord), Voorburg Bovenveen, Damsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn. Dit is heel belangrijk aangezien de huizenmarkt in Leidschendam-Voorburg ontzettend dynamisch is. Wij bieden maatwerk en een persoonlijke aanpak. We bespreken uw wensen en onze mogelijkheden gezellig bij u aan de keukentafel. U bent uiteraard erg benieuwd naar de waardebepaling en verkoopprijs van uw huidige huis in Leidschendam-Voorburg. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Neem contact met ons op en we plannen direct een eerste gesprek met u in.

Wat doet een aankoopmakelaar Leidschendam-Voorburg

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of  een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen of kijk voor meer informatie op mijn website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw huis? Klik op de volgende link om u aan te melden: Waardebepaling Leidschendam-Voorburg