Makelaar in Pijnacker-Nootdorp

Wil jij jouw woning in Pijnacker-Nootdorp verkopen? Of ben je juist op zoek naar een woning in deze regio? Dan staan wij van SMASH Makelaars voor je klaar! Wij als Makelaar in de regio PijnackerNootdorp gespecialiseerd in zowel verkoopbemiddeling als aankoopbemiddeling en we kennen deze regio op ons duimpje.

De makelaars van Pijnacker-Nootdorp

Wij zijn al jaren dé makelaars in Pijnacker-Nootdorp. Of je nu een woning wilt kopen of verkopen: wij hebben de expertise in huis om je bij elke stap in het proces te begeleiden. Wij zijn lokale experts en door onze flexibele werkwijze en ruime openingstijden kunnen wij je assisteren wanneer jij hier behoefte aan hebt. Of dit nu doordeweeks, in het weekend of ’s avonds is: wij staan voor je klaar.

De ervaren makelaars van SMASH Makelaars zijn betrokken en betrouwbaar. Bij ons vind je geen gesjeesde verkopers, maar integere makelaars die het hun missie hebben gemaakt om jou te helpen bij jouw woonwensen. Ben je benieuwd naar onze no nonsense werkwijze? Of wil je weten wat onze ‘no cure, no pay’ belofte inhoudt? Maak dan een vrijblijvende afspraak om kennis te maken

Makelaar Pijnacker Nootdorp
De makelaar van Leidschendam, Voorburg en Den Haag voor de verkoop van uw woning SMASH makelaars
Video afspelen over SMASH Makelaars

Maak kennis met het makelaarskantoor van de Pijnacker-Nootdorp

SMASH is een ervaren makelaarskantoor in Pijnacker-Nootdorp voor verkoopbemiddeling en aankoopbemiddeling. We kennen de lokale woningmarkt door en door en zo kunnen we al onze klanten optimaal voorzien van advies en hulp. Bovendien weten we als geen ander dat elke klant weer anders is en andere woonwensen, een ander budget en andere verwachtingen heeft. Daarom is ons advies altijd op maat. 

Het is onze persoonlijke missie om elke klant te helpen bij het realiseren van hun woonwensen en daar zetten we ons elke dag weer voor in. En met succes! We laten graag onze klanten aan het woord over onze dienstverlening.

Verkoopmakelaar Pijnacker-Nootdorp

Een woning verkopen doe je niet dagelijks en er komt veel bij kijken. Daarom is goede begeleiding ontzettend belangrijk. Wij nemen je zoveel mogelijk zorgen uit handen en we begeleiden je van A tot Z. Zo helpen wij je bij een vlotte verkoop van de woning en een goede prijs.

SMASH Makelaars heeft jarenlange ervaring in Pijnacker-Nootdorp en kent de lokale markt van binnen en buiten. Deze expertise en ervaring helpt ons om jouw woning goed in de markt te plaatsen. We werken transparant en met scherpe tarieven. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen bij de verkoop van jouw woning? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek. Dit gesprek is altijd vrijblijvend en bovendien geheel gratis.

Aankoopmakelaar van Pijnacker-Nootdorp

Ben je op zoek naar jouw droomhuis in Pijnacker-Nootdorp? Dan ben je bij SMASH Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn als aankoopmakelaar in Pijnacker-Nootdorp gespecialiseerd in deze regio en wij kunnen je als geen ander helpen bij het vinden en het begeleiden bij het kopen van een woning die helemaal aansluit op jouw woonwensen en jouw budget.

De aankoop van een nieuwe woning is een spannende gebeurtenis en er komt veel bij kijken. Om dit proces zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen, is een goede aankoopmakelaar van onschatbare waarde. SMASH Makelaars kan jou helpen bij het oriënteren op het aanbod, het plannen van bezichtigingen, het behartigen van jouw belangen en het onderhandelen over de prijs. 

Ben je benieuwd naar wat SMASH Makelaars voor jou kan betekenen? Of wil je meer weten over onze courtage, onze diensten of onze werkwijze? Maak dan een afspraak met één van onze makelaars voor een gratis oriënterend gesprek.

Wat is mijn huis in Pijnacker-Nootdorp waard?

Ben jij van plan om je huis te verkopen? Vraag dan een gratis waardebepaling aan!

Huizen te koop in Pijnacker-Nootdorp & Den Haag

Ga naar de bovenkant