Makelaar in Ypenburg

Overweeg jij een huis te kopen of te verkopen in Ypenburg? En wil je daarbij graag professioneel en betrouwbaar worden begeleid? Dan ben je bij SMASH Makelaar Ypenburg aan het juiste adres. Bij SMASH werken ervaren makelaars die Ypenburg en omstreken op hun duimpje kennen en die gespecialiseerd zijn in zowel aankoopbemiddeling als verkoopbemiddeling.

De makelaars van Ypenburg Den Haag

Waarschijnlijk heb je niet veel ervaring met het verkopen of aankopen van een woning. Dit is tenslotte niet iets dat je dagelijks doet. Goede begeleiding is daarom ontzettend belangrijk om het proces soepel en vlot te laten verlopen. Wij van SMASH Makelaars staat bij elke stap van het proces voor je klaar: of het nu doordeweeks, in het weekend of ’s avonds is. Wij zijn goed bereikbaar en betrokken. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk dit voor jou is.

SMASH Makelaars is een ‘no nonsense’ makelaar. Bij ons werken betrouwbare en ervaren makelaars die je met een gerust hart dit proces kunt toevertrouwen. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Daarom werken we op basis van ‘no cure, no pay’. Wil je meer weten over onze werkwijze? Maak dan vrijblijvend een afspraak en we vertellen je er graag over.

Makelaar Ypenburg
De makelaar van Leidschendam, Voorburg en Den Haag voor de verkoop van uw woning SMASH makelaars
Video afspelen over SMASH Makelaars

Maak kennis met het makelaarskantoor van de wijk Ypenburg

Onze makelaars bij SMASH Makelaars zijn lokale specialisten. Ze kennen Ypenburg en omstreken op hun duimpje wat ze hét makelaarskantoor van Ypenburg maakt. Dat is ook nodig om elke klant te voorzien van het best mogelijke advies. Wij snappen dat iedereen anders is en andere vereisten heeft. Daarom houden we altijd rekening met de woonwensen, het budget en de verwachtingen van onze klanten.

Omdat we goed zicht hebben op de markt, kunnen we voor elke klant zijn of haar droomhuis realiseren. We nemen de tijd om naar je te luisteren en geven altijd advies op maat. En dat legt ons geen windeieren.

Verkoopmakelaar Ypenburg

Het verkopen van een woning is een grote stap. Het is zeker niet iets dat je dagelijks doet en daarom is de assistentie van iemand die hier veel ervaring mee heeft van grote waarde. SMASH Makelaars staat voor je klaar om je te begeleiden bij elke stap van dit proces.

Door onze ervaring en expertise in de regio kunnen wij je van A tot Z begeleiden bij de verkoop van je woning. Wij streven ernaar om je te ontzorgen met onze transparante werkwijze, onze scherpe tarieven en onze uitstekende beschikbaarheid. Zo kunnen wij met succes jouw woning in de markt plaatsen en verkopen. 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan, geheel gratis en vrijblijvend, een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Aankoopmakelaar van Ypenburg

Ga je voor het eerst een huis kopen? Of is het tijd voor een grotere woning of een woning die beter aansluit bij jouw woonwensen? Dan kunnen wij van SMASH Makelaars jou daar als geen ander in begeleiden. Wij kennen de markt in Ypenburg en omstreken en wij kunnen objectief en deskundig advies geven. Zo vinden we samen jouw droomhuis.

Of je nu bij elke stap in het proces geholpen wilt worden of juist op zoek bent naar een partij die stevig kan onderhandelen over de aankoopprijs: wij zijn beschikbaar om je te helpen waar dit nodig is.
Wil je weten hoe wij jou van dienst kunnen zijn bij de aankoop van een woning? Maak dan een afspraak om onze aanpak, onze courtage en onze diensten te bespreken. Een afspraak is geheel vrijblijvend en bovendien gratis.

Wat is mijn huis in Ypenburg waard?

Wil je jouw huis in Ypenburg verkopen? Of ben je benieuwd naar wat jouw woning op dit moment waard is? Vraag dan bij SMASH Makelaars een gratis waardebepaling aan.

Huizen te koop in Ypenburg & Den Haag

Ga naar de bovenkant