Verkoopmakelaar voor Voorburg, Leidschendam en Den Haag

HUIS VERKOPEN?

SMASH makelaars laat jouw huis het beste tot zijn recht komen

Bent u opzoek naar een goede en betrouwbare verkoopmakelaar voor de verkoop van uw woning in Voorburg-Leidschendam, Den Haag (Mariahoeve, Leidschenveen-Ypenburg) en directe omgeving. Neem dan direct contact op met SMASH Makelaars de verkoopmakelaar voor uw woning in de Haagse regio. Iedere makelaar kan natuurlijk uw woning verkopen maar het gaat er uiteindelijk om dat u een makelaar kiest die het beste resultaat realiseert voor u. Kies daarom voor SMASH makelaar de verkoopmakelaar voor uw woning.  Want woningen verkopen is onze specialiteit. Onze vernieuwende manier van werken maakt het verschil. Werkelijk alles wordt uit de kast getrokken. Van verkoopstyling, Video’s, artist impressions, blogs, social media tot een eigen landingspagina. We zijn vernieuwend, creatief, betrouwbaar, bevlogen en bekwaam.

Door het inzetten van een eigen website van je woning bereiken we meer potentiele opdrachtgevers, dan welke andere makelaar ook. Onze aanpak resulteert in méér bezichtigingen, méér biedingen en uiteindelijk de beste verkoopprijs.

We zijn niets voor niets het meest moderne en innovatieve makelaarskantoor van de Haagse regio. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Waarom SMASH makelaars

SMASH Makelaars is het verkoopmakelaarskantoor voor het verkopen van uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en directe omgeving. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in de regio Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaarskantoor begeleiden wij de verkoop van uw in Leidschendam-Voorburg en Den Haag van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om uw woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie.

Verwacht u van ons niet:

– Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen uit de verkoop van uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o. Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 070-4445551 optie 1 Alexandra van der Schot  optie 2 Sander van Meerten of mail naar [email protected]

 
 
Woning verkopen met de voordeligste makelaar van Leidschendam, Voorburg, Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk SMASH makelaars

LATEN WE KENNIS MAKEN

Wilt u uw appartement of huis verkopen in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving? Eén telefoontje of mailtje naar SMASH Makelaars is voldoende voor een optimaal verkooptraject. Wij komen uiteraard geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om u persoonlijk uit te leggen wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30-45 minuten.

Ook geven wij u graag uitleg over wat er specifiek mogelijk (en onmogelijk) is bij de verkoop van uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving. U krijgt sowieso GRATIS een deskundig prijsadvies van ons. En werken wij op basis No-cure-No-pay.  Samen met u gaan wij voor een zo gunstig mogelijke, maar vooral ook realistische vraagprijs. Wij hanteren verschillende strategieën voor verschillende situaties. Ons advies is dus altijd MAATWERK.

SMASH Makelaars is actief in de volgende gemeenten en wijken;

Voorburg;

 Zowel Oud VoorburgVoorburg (WestMidden en Noord), Voorburg BovenveenDamsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn.

Leidschendam;

De wijken DuivenvoordeDe Heuvel en AmstelhofDe PrinsenhofDamsigtDe RietvinkDe Zijde’t LienHet RaadhuiskwartierPark VeursehoutPark LeeuwenberghVerzetsheldenwijk en de plaats Stompwijk.

Rijswijk, Delft, Pijnacker-Nootdorp, Wassenaar, Voorschoten, Zoetermeer.

Den Haag;

YpenburgLeidschenveenMariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, Kijkduin, Scheveningen, Statenkwartier, Archipelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch Park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Ockenburgh en Wateringse Veld

Kortom SMASH Makelaars is in de hele Haagse regio actief. En daarom is SMASH dé verkoopmakelaar van deze regio en heeft uitgebreide ervaring met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als voor institutionele beleggers.

Wij geven Advies op maat en weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen.

De makelaar van Leidschendam, Voorburg en Den Haag voor de verkoop van uw woning SMASH makelaars
Video afspelen over SMASH Makelaars

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wanneer we het samen eens worden over de vraagprijs en u besloten heeft om met SMASH Makelaars in zee te gaan, zetten wij onmiddellijk alles in werking om uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag (Mariahoeve, Leidschenveen-Ypenburg)  en omgeving zo snel en zo gunstig mogelijk voor u te verkopen. Daarbij zetten wij alles in voor de best mogelijke deal voor u. Denk daar bij aan:

  • Social media campagne waarin ons zakelijke netwerk van ca. 1500 woningzoekers én makelaars in de regio bereikt worden
  • Doelgroepgerichte verkoopteksten
  • Interieurfoto’s en video gemaakt door een professionele, gespecialiseerde interieurfotograaf
  • Optimale presentatie en plaatsing op Funda
  • Plaatsing op onze eigen website
  • Plaatsing in onze maandelijkse nieuwsbrief
  • Eigen Landingspagina van uw woning
  • Raambiljetten en/of ‘te koop’-borden
  • Plattegronden
  • Flyers (met foto!) van uw woning

Wij verkopen het snelst jouw woningen in Leidschendam, Voorburg, Den Haag en omgeving

SMASH makelaars is een makelaars organisatie van zelfstandige makelaars voor zowel de aankoop van een woning als de verkoop van uw woning. Wij werken 7 dagen in de week dus ook in het weekend en de avonden zijn wij bereikbaar. Graag willen wij al onze expertise van de lokale woningmarkt inzetten om uw woning voor de beste prijs te verkopen.
Met onze ervaring, enthousiasme, betrouwbaarheid én de innoverende werkwijze bent u verzekerd van succes. Wij zijn in staat om uw woning in Leidschendam, Voorburg, Den Haag en omgeving op te laten vallen tussen de aanwezige concurrentie. Met onze innoverende werkwijze kunnen wij voor iedereen een goede presentatie maken en hierdoor een veel grotere doelgroep bereiken. Wilt u weten hoe andere over ons denken, lees eventueel de makelaarsbeoordelingen op Funda, Google en Facebook. Vraag vervolgens zelf naar de mogelijkheden om een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek in te plannen.

Wij behartigen volledig jouw belangen en zorgen ervoor dat jij het maximale uit de verkoop van jouw woning haalt. Zo zorg wij voor de onderhandeling en realiseren we door onze werkwijze een zo gunstig mogelijke verkoopprijs. 

Meer weten over de mogelijkheden? 

Wat is mijn huis waard?

Ben jij van plan om je huis te verkopen? Vraag dan een gratis waardebepaling aan!

Huizen te koop

Ga naar de bovenkant