Verkoop

Aankoop

Waardebepaling

Verhuur

Makelaar Zoetermeer

Kopen en verkopen woning in Zoetermeer doet u met de makelaar van Zoetermeer

Van een klein dorp is Zoetermeer door de jaren heen uitgegroeid tot de derde grootste gemeente van Zuid-Holland. Zoetermeer is een grote stad geworden met een grote huizenmarkt en waar het prettig wonen is. Wilt u in Zoetermeer uw woning of appartement verkopen of bent u juist op zoek naar een woning in Zoetermeer? Neemt u dan eens contact op met een makelaar die Zoetermeer en de 6 verschillende wijken kent, zoals SMASH Makelaar;

  • Buytenwegh De Leyens; Buytenwegh De Leyens is de stadswijk die ten noorden van het Zoetermeerse oude dorp ligt. De wijk bestaat uit twee verschillende delen, Buytenwegh en De Leyens. Deze delen worden gescheiden door de Zwaardslootseweg en het Binnenpark. Meer weten Klik hier.
  • Meerzicht; Meerzicht bestaat uit twee wijken: Meerzicht Hoog en Meerzicht Laag. Meerzicht staat bekend als kindvriendelijke wijk. Aan de westkant van Meerzicht vindt u het Westerpark, een van de grootste recreatiegebieden van Zoetermeer. Meer weten Klik hier.
  • Noordhove- Seghwaert; Seghwaert is een wijk in het noordoosten van Zoetermeer. Oorspronkelijk was het een zelfstandig dorp en heette het Zegwaart. In 1935 bepaalde de overheid dat Zoetermeer uit moest groeien tot stad. Als gevolg daarvan werden Zegwaart en Zoetermeer-Dorp samengevoegd. Meer weten Klik hier
  • Oosterheem; Oosterheem is de jongste stadswijk van Zoetermeer. Zoals de naam al aangeeft, ligt deze wijk in het meest oostelijke deel van de gemeente. De nieuwbouw in Oosterheem is in vele opzichten kenmerkend te noemen. Meer weten Klik hier.
  • Rokkeveen; Rokkeveen is met ruim 379 ha en circa 21.000 inwoners een van de grootste wijken in Zoetermeer. De wijk bestaat uit twee delen, namelijk Rokkeveen-Oost (wijk 18) en Rokkeveen-West (wijk 19). Rokkeveen is een betrokken wijk die veel voor en met haar bewoners doet. Meer weten Klik hier.
  • Zoetermeer Centrum; Centrum bestaat in feite uit vier wijken: Stadscentrum, Dorp, Driemanspolder en Palenstein. Stadscentrum is een levendig deel van Zoetermeer met een uitgebreid winkelcentrum, horeca en kantoren. Dorp is het historische centrum van Zoetermeer. In de wijk Centrum gaan oud en nieuw hand in hand. Meer weten Klik hier.

 Als dynamisch en jong makelaarskantoor weet Smash Makelaars alles van de woningmarkt in Zoetermeer. De deskundige makelaars helpen u graag bij koop, verkoop of taxatie van uw woning .
Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning.

Laat uw woning verkopen door een makelaarskantoor voor Zoetermeer

Bij verkoop van uw woning in Zoetermeer komt meer kijken dan u misschien vermoedt. Een woning verkopen is dan ook niet iets wat u dagelijks doet, dus het is voor te stellen dat u hier nogal wat vragen over heeft. De verkoop van uw woning kunt u overigens geheel uitbesteden aan een makelaarskantoor Zoetermeer. Smash Makelaars zal uw woning taxeren, zodat u een goede inschatting kunt maken van de opbrengst. Vervolgens wordt er een verkoopstrategie op maat voor u opgesteld en waarbij uw woning daadwerkelijk de Zoetermeerse woningmarkt op gaat. Bij bezichtigingen, onderhandelingen tot de uiteindelijke sleuteloverdracht staat de makelaar u altijd bij.

Als makelaardij voor Zoetermeer is Smash Makelaars altijd dichtbij

Met een lokale makelaardij Zoetermeer heeft u met Smash Makelaars een makelaar in de buurt die de lokale huizenmarkt goed kent. De makelaars van Smash Makelaars zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen op de Zoetermeerse woningmarkt, zodat ze u van het beste advies kunnen voorzien. Zij nemen voor u het gehele aankoop- of verkoopproces uit handen, waarbij u deskundigheid mag verwachten tijdens de taxatie van uw woning en bij de onderhandelingen bij koop of verkoop. Uiteraard ligt de beslissing altijd bij u, maar het is wel zo fijn als een deskundige makelaar achter u staat. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!