Vraag een gratis betrouwbare waardebepaling aan!

Weten wat uw huis waard is? SMASH Makelaars kan voor u een gratis waardebepaling verzorgen. Kosteloos en zonder enige verplichting!

Wilt u weten wat uw woning waard is?

Een waardebepaling duurt ongeveer 60 minuten. Het is handig zoveel mogelijk gegevens van uw huis voorhanden te hebben, want hoe meer details de makelaar over uw huis te horen krijgt, des te nauwkeuriger hij de waarde kan inschatten. Let wel, de waarde die de makelaar inschat is bij verkoop in de markt van vandaag! Als u dus over een half jaar besluit uw huis te gaan verkopen kan de marktwaarde inmiddels gewijzigd zijn.

De waardebepaling is geen taxatie. Bij een taxatie wordt een uitgebreid rapport gemaakt, hetgeen u bijvoorbeeld nodig heeft ten behoeve van een hypotheekaanvraag.

In het laatste kwartaal van 2019 stegen de transactieprijzen in de regio Haaglanden maar liefst met bijna 6% ten opzichte van het jaar ervoor. Op dit moment is in de regio Haaglanden meer vraag naar woningen dan er woningen aangeboden worden. Dit is de voornaamste reden dat de woningen in de regio Haaglanden zo blijven stijgen. Overweegt u om te verhuizen? Of wilt u weten wat uw woning waard is? Dit is het moment! Plan direct een afspraak in om u overwaarde te laten bepalen en krijg zicht op u toekomst mogelijkheden.

Bent u benieuwd wat uw woning waard is in de huidige markt? Het bepalen van de waarde van uw woning is vaak de eerste stap op weg naar een succesvolle verkoop.

Natuurlijk bent u benieuwd naar de waarde van uw eigen appartement of huis om zo te weten wat uw mogelijkheden zijn voor de aanschaf van uw nieuwe woning die u wellicht al op het oog heeft. Een waardebepaling van uw eigen appartement of huis dat u van plan bent te gaan kopen is een gratis service die wij u graag aanbieden. Op deze manier kunnen wij u helpen uw huidige woning makkelijk te verkopen en uw nieuwe huis zonder zorgen aan te kopen.

Gratis Betrouwbare waardebepaling van uw woning

SMASH Makelaars vindt het belangrijk om zo vroeg mogelijk betrokken te raken bij uw toekomstplannen en komen daarom graag bij u thuis voor deze Gratis Waardebepaling. Op deze manier heeft u de kans om tijdens een persoonlijk gesprek al uw vragen te stellen en kunnen wij u zo goed en volledig mogelijk informeren over de waarde van uw woning en het juiste stappenplan. Bijkomend voordeel is dat wij kennis met elkaar kunnen maken. Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft over de makelaar die uw kostbare bezit moet gaan verkopen. Woont u in de regio Haaglanden. Den Haag (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, Statenkwartier, Archiepelbuurt, Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen, Kijkduin, Ockenburgh en Wateringse Veld).
Of in de plaatsen Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Wassenaar, Voorschoten, of Zoetermeer). Neem dan contact met ons op.

Wanneer een waardebepaling?

U kunt om verschillende redenen een gratis waardebepaling van uw huis laten uitvoeren.

  • Hoge WOZ waarde. Het kan voorkomen dat de WOZ waarde te hoog is ingesteld en dat kan doorwerken in bepaalde heffingen en belastingen. SMASH makelaars helpen u graag verder wanneer u bezwaar wilt maken. Wij zijn bekend met alle regels en belangrijke informatie die nodig zijn om bezwaar te maken op de hoogte van uw WOZ waarde.
  • Een huis kopen. U heeft een huis gezien en wilt weten of de vraagprijs wel realistisch is. SMASH makelaars voert voor u een gratis waardebepaling uit waarmee u een reële waarde heeft waarmee u verder kunt.
  • Uw huis verkopen of verhuren. Met de gratis waardebepaling van SMASH makelaars heeft u een realistisch beeld van de vraagprijs van uw woning.

Gedegen onderzoek

Tijdens de Gratis Waardebepaling van uw woning vertellen wij u nooit direct wat de waarde van uw woning is. Omdat iedere woning anders is gaan wij na ons eerste contact een gedegen onderzoek doen met vergelijkbare woningen bij u in de buurt. Tevens vertellen wij u wat u allemaal kunt verwachten bij de verkoop van uw woning en adviseren wij u over het beste verkooptraject in de huidige woningmarkt. Kiest u voor SMASH Makelaars, dan zorgen wij voor een succesvolle verkoop.

Ja, ik wil graag een afspraak maken