Bent u benieuwd wat uw woning waard is in de huidige markt? Het bepalen van de waarde van uw woning is vaak de eerste stap op weg naar een succesvolle verkoop.

Natuurlijk bent u benieuwd naar de waarde van uw eigen appartement of huis om zo te weten wat uw mogelijkheden zijn voor de aanschaf van uw nieuwe woning die u wellicht al op het oog heeft. Een waardebepaling van uw eigen appartement of huis dat u van plan bent te gaan kopen is een gratis service die wij u graag aanbieden. Op deze manier kunnen wij u helpen uw huidige woning makkelijk te verkopen en uw nieuwe huis zonder zorgen aan te kopen.

Gratis waardebepaling van uw woning

SMASH Makelaars vindt het belangrijk om zo vroeg mogelijk betrokken te raken bij uw toekomstplannen en komen daarom graag bij u thuis voor deze Gratis Waardebepaling. Op deze manier heeft u de kans om tijdens een persoonlijk gesprek al uw vragen te stellen en kunnen wij u zo goed en volledig mogelijk informeren over de waarde van uw woning en het juiste stappenplan. Bijkomend voordeel is dat wij kennis met elkaar kunnen maken. Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft over de makelaar die uw kostbare bezit moet gaan verkopen.

Gedegen onderzoek

Tijdens de Gratis Waardebepaling  van uw woning vertellen wij u nooit direct wat de waarde van uw woning is. Omdat iedere woning anders is gaan wij na ons eerste contact een gedegen onderzoek doen met vergelijkbare woningen bij u in de buurt. Tevens vertellen wij u wat u allemaal kunt verwachten bij de verkoop van uw woning en adviseren wij u over het beste verkooptraject in de huidige woningmarkt. Kiest u voor SMASH Makelaars, dan zorgen wij voor een succesvolle verkoop.

Ja, ik wil graag een afspraak maken