Verkoop

Aankoop

Waardebepaling

Expats

Makelaar Laakkwartier, Spoorwijk en Binckhorst, Den Haag

SMASH Makelaars de makelaar voor het Laakkwartier, Spoorwijk en Binckhorst

De Haagse wijk Laakkwartier, Spoorwijk en Binckhorst zijn geliefde wijken om te wonen en voor Den Haag ook een belangrijke wijk. Bij Laakkwartier rijdt u over de A12 de stad binnen en ook het Centraal Station is in de wijk gevestigd. Als u in Den Haag wilt wonen, dan is Laakkwartier en Spoorwijk een prima keuze. Maar u kunt wel enthousiast zijn over een bepaalde woning in het Laakkwartier of Spoorwijk, u moet ook op andere zaken letten, zoals achterstallig onderhoud en de technische staat van de woning. Juist dan is het verstandig om een a aankoopmakelaar uit Laakkwartier en Spoorwijk mee te nemen naar uw eerste bezichtiging. De aankoopmakelaar kan u in detail vertellen wat de staat van de woning is. Een goede makelaar uit Laakkwartier en Spoorwijk zal u veel werk uit handen nemen en u begeleiden tijdens de eerste bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht.

Verkopen van uw woning in het Laakkwartier, Spoorwijk en Binckhorst

Heeft u het plan om uw woning in Laakkwartier en Spoorwijk te verkopen? Daar komt veel bij kijken, waarbij een deskundig makelaarskantoor dat het Laakkwartier en Spoorwijk kent u kan helpen. Belangrijk is het daarbij, om een goede vraagprijs te bepalen die acceptabel is voor u en waardoor uw woning nog steeds aantrekkelijk blijft. Een makelaarskantoor uit Laakkwartier / Spoorwijk weet wat de prijzen in de buurt zijn en kan u hierbij goed adviseren. Daarnaast moet uw woning zoveel mogelijk gepromoot worden. Dit kan op de website van de makelaar, maar ook via social media, raambiljetten en een verkoopbord. De verkoopmakelaar zal erbij zijn als u bezichtigingen heeft en de onderhandelingen namens u voeren als er een bod op uw woning wordt gedaan. Zo weet u dat u tijdens het gehele traject goede en professionele begeleiding krijgt.
Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning.

Als Makelaardij voor het Laakkwartier, Spoorwijk en Binckhorst, helpen wij u graag

Wanneer u voor verkoop van uw woning of aankoop van een nieuwe woning in zee gaat met SMASH Makelaars, dan krijgt heeft u een makelaar met expertise tot uw beschikking. Wij begeleiden u graag als aankoopmakelaar, maar zijn ook experts in het verkopen van uw woning. Voor het onder de aandacht brengen van uw woning, maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze website, social media en via flyers. Tevens bieden wij u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Neemt u voor aankoop of verkoop van uw woning gerust eens contact met ons op.

Over het Laakkwartier

Op een steenworp afstand van het centrum, waar ooit de Haagse binnenhaven lag, ligt een diverse stadswijk met een no-nonsense karakter. De afgelopen jaren is deze wijk volop in ontwikkeling. Markante punten in de wijk zijn de Haagse Hogeschool en het ROC Mondriaan. Zij vormen het centrum van het groeiende studentenleven in Den Haag. Bijna de helft van de bewoners is tussen de 20 en 45 jaar. In de bevolkingssamenstelling zie je vele culturen terug, maar er is een opvallende kern van Nederlandse bewoners die soms al generaties lang hier wonen en sterk verknocht zijn aan deze wijk.

In het gebied rond de oude Haagse binnenhaven (Laakhaven) zullen de komende jaren veel ontwikkelingen plaatsvinden met volop ruimte voor wonen, werken en ontspannen. De historische kranen aan beide zijden van het water en de RAC hallen (voormalig Rijks Automobiel Centrale) herinneren je hier aan de industriële geschiedenis. Dit wordt een echte thuishaven voor pioniers, starters, studenten en wereldburgers. Er komen aantrekkelijke en zeer betaalbare woningen en ruimte voor particulieren om zelf een kavel te bebouwen. Er komt zelfs een jachthaven met stadsappartementen en grote woon-werkwoningen aan de kade.

De Goeverneurlaan is de centrale as van de wijk. Hier vind je winkels, supermarkten en horeca in een omgeving die gebouwd is volgens de architectuur van Berlage. Er komen hier steeds meer ondernemers die zich richten op de jonge bewoners van de wijkOp de fiets ben je in no-time in de binnenstad. Voor ontspanning kun je terecht in het Hof van Heden, een fraaie stadstuin, of je stapt op de fiets naar een van de oude parken in Rijswijk. Heb je groene vingers, maar zelf geen tuin dan kun je een volkstuintje huren aan het Hildebrandplein.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio Den Haag dan bent u bij SMASH Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!