Makelaar in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een makelaar in Zoetermeer die de stad goed kent? Voor de verkoop van uw woning of wilt je een ander woning gaan kopen in Zoetermeer? Dan is het verstandig om een afspraak te maken met SMASH Makelaars.  Wij zijn de Makelaars die je gedurende het hele proces begeleiden. Kortom een een betrouwbare partner gedurende de verkoop of zoektocht naar een nieuwe woning.

De makelaar van Zoetermeer

Wil je jouw woning in Zoetermeer verkopen of juist een woning kopen in Zoetermeer? En zoek je een makelaar die jouw daar goed bij kan helpen tegen een betaalbare prijs?

Wij van SMASH Makelaars hebben al vele verrassend snelle verkopen van woningen in Zoetermeer en omstreken gerealiseerd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen.

Wil je in Zoetermeer een huis of appartement verkopen of ben je juist op zoek naar een woning in Zoetermeer? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Makelaar Zoetermeer SMASH makelaars aangekocht Teakhout 32 Zoetermeer
De makelaar van Leidschendam, Voorburg en Den Haag voor de verkoop van uw woning SMASH makelaars
Video afspelen over SMASH Makelaars

Maak kennis met het makelaarskantoor van Zoetermeer

Wij van SMASH Makelaars zijn de lokale specialist voor Zoetermeer en hebben al vele verrassend snelle verkopen in Zoetermeer en omstreken gerealiseerd. Daarnaast heeft onze expertise als makelaarskantoor in Zoetermeer al velen mensen die op zoek waren naar een nieuwe huis aan hun droomwoning geholpen.

Wij geven Advies op maat. Doordat wij de verschillende wijken in Zoetermeer kennen, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen.

Verkoopmakelaar Zoetermeer

Het verkopen van je woning of appartement doe je niet iedere dag. SMASH Makelaars is een betrouwbare verkoopmakelaar in Zoetermeer die jou zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen.

Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie.

Benieuwd hoe onze unieke marketingmethode jouw huis onder de aandacht brengt? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Zoetermeer

Aankoopmakelaar Zoetermeer

Bij de aankoop van een woning komt veel kijken. Daarom is het verstandig om een ervaren aankoopmakelaar in te schakelen. 

Een aankoopmakelaar voor in Zoetermeer die de stad goed kent en jou kan helpen bij zoeken en aanschaffen van jouw droomhuis. 

Wij behartigen volledig jouw belangen en zorgen ervoor dat jij het maximale uit de aankoop haalt. Zo zorg wij voor de onderhandeling en realiseren we door onze werkwijze een zo gunstig mogelijke aankoopprijs. 

Het is mogelijk om ons in te schakelen met een vast tarief of een prestatietarief. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wat is mijn huis in Zoetermeer waard?

Ben jij van plan om je huis te verkopen? Vraag dan een gratis waardebepaling aan!

Huizen te koop in Zoetermeer

Ga naar de bovenkant