De diensten die SMASH makelaars u te bieden heeft;

De verkoop van uw woning in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o..

Het verkopen van uw woning in Voorburg-Leidschendam, Den Haag en directe omgeving is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet zo vaak zal meemaken. Bij de verkoop van uw woning vraagt u zich wellicht af welke vraagprijs ervoor zorgt dat de hoogste opbrengst binnen de kortste verkooptijd gerealiseerd kan worden?  Hier kunnen wij u als de beste mee helpen. Wilt u hier meer over weten klik op de volgende links: Verkoopmakelaar of maak gelijk een afspraak met een van onze makelaars.

Smash makelaars Verkoopmakelaar Leidschendam-Voorburg Den Haag

De aankoop van een woning in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o..

Het kopen van een woning in Voorburg-Leidschendam, Den Haag en directe omgeving is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet zo vaak zal meemaken. Bij de aankoop van een nieuw appartement of huis in Voorburg-Leidschendam, Den Haag en directe omgeving. komen er andere vragen bij u op: Met welk bod maak ik de grootste kans dat de woning in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o. aan mij gegund wordt? Met welke welke voorwaarden loop ik het minste risico? Wilt u hier meer over weten klik op de volgende links: Aankoopmakelaar of maak gelijk een afspraak met een van onze makelaars.

Onze aanpak in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o.

Service is voor ons erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. Persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Daarnaast vinden wij het zeer belangrijk om actief betrokken te zijn gedurende het hele proces van aan- en verkoop. Ervaring en deskundigheid zijn van essentieel belang, evenals de liefde en passie voor ons vak. Daarnaast is het ook belangrijk om te blijven vernieuwen. Dat is voor ons de reden om SMASH makelaars voor de regio Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o. te starten. Want iedere klant en ieder segment vraagt om een andere aanpak! Daarom zijn wij 7 dagen per week dus ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar en zo behalen wij voor u het maximale resultaat uit aankoop en verkoop. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.

Wij nemen zo veel mogelijk zorgen bij u uit handen bij de aankoop of verkoop van uw nieuwe woning in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o.. Bent u benieuwd naar wat SMASH makelaars voor u kan betekenen? Lees dan verder.

Vraag een gratis betrouwbare waardebepaling van uw woning aan!

U wilt uw woning verkopen en weten wat uw huis waard is? SMASH Makelaars kan voor u een gratis waardebepaling van uw woning verzorgen. Kosteloos en zonder enige verplichting! Mocht u na de waardebepaling besluiten uw huis te verkopen wij werken wij op basis van No Cure, No pay.

Waarom kiest u voor SMASH Makelaars?

 • Zeer lage courtage (ook bij aankoop);
 • Gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning;
 • Ruime bereikbaarheidstijden (ook `s avonds en in het weekend);
 • Optimale presentatie van uw woning;
 • Transparant;
 • Eén contactpersoon (en een vast back-up);
 • Snel en flexibel;
 • Betrouwbaar & betrokken;
 • Deskundig & professioneel advies;
 • Advies met betrekking tot een betere presentatie van uw woning;
 • En uiteindelijk een zorgeloos verkoopproces.

Wij zijn actief in Leidschendam-Voorburg / Den Haag e.o.

Het kantoor van SMASH makelaars is centraal gelegen in Den Haag. Wij zijn actief in de hele Haagse regio; Voorburg, (zowel Oud VoorburgVoorburg (WestMidden en Noord), Voorburg BovenveenDamsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn.),
Leidschendam, (de wijken DuivenvoordeDe Heuvel en AmstelhofDe PrinsenhofDamsigtDe RietvinkDe Zijde’t LienHet RaadhuiskwartierPark VeursehoutPark LeeuwenberghVerzetsheldenwijk en de plaats Stompwijk.)
Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag;
(YpenburgLeidschenveenMariahoeveBezuidenhoutBenoordenhoutStatenkwartierArchiepelbuurtVruchtenbuurtVogelwijkBelgisch parkCentrum Den HaagEscampHaagse HoutLaakkwartierSchilderswijkLoosduinenSegbroekScheveningenKijkduinOckenburgh en Wateringse Veld). Neem dan contact met ons op.
Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw huidige woning.

Huidige Woningaanbod in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o.

U vindt hier het actuele aanbod van appartementen en huizen in de Haagse regio die te koop staan. U kunt zich natuurlijk ook inschrijven door een zoekopdracht bij ons te plaatsen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons 7 dagen in de week bereiken via telefoon of WhatsApp. Wij staan dus ook buiten de geijkte kantoortijden voor u klaar, omdat wij begrijpen dat vragen niet alleen tijdens kantoortijden ontstaan.

Woning verkopen in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o.

Voor u uw woning in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o. verkoopt, wilt u natuurlijk weten wie we zijn, hoe we de verkoop aanpakken en wat het kostenplaatje is. Wij komen bij u thuis voor een kennismakingsgesprek en een gratis waardebepaling.

Waarom is SMASH Makelaars dé makelaar van in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o.?

Wij hebben ruime ervaring en zijn daarom niet meer weg te denken als makelaar in de regio Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o.. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij goed in te spelen op situaties die zich voordoen in het verkoop- en koopproces van uw woning in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o. . Dankzij onze kleinschaligheid en een persoonlijke benadering, voel je je bij ons geen nummer. Jij staat bij ons als koper of verkoper altijd voorop. Daarnaast zijn wij 7 dagen per week bereikbaar. Meer weten wat andere van ons vinden kijk bij onze recensies.

Wist u dat wij VBO makelaars zijn?

Dit houdt in dat wij aangesloten zijn bij een branchevereniging voor vakbekwame en betrouwbare makelaars en taxateurs. Wanneer je via ons je woning in de regio Den Haag gaat verkopen, weet je zeker dat je geholpen wordt door een professionele en betrouwbare makelaarskantoor. Al onze woningen die te koop staan, staan ook gewoon op Funda. Wij begeleiden je dan ook van A tot Z bij het verkopen en aankopen van je huis in de regio Den Haag; (YpenburgLeidschenveenMariahoeveBezuidenhoutBenoordenhoutStatenkwartierArchiepelbuurtVruchtenbuurtVogelwijkBelgisch parkCentrum Den HaagEscampHaagse HoutLaakkwartierSchilderswijkLoosduinenSegbroekScheveningenKijkduinOckenburgh en Wateringse Veld), maar ook in de omgeving, zoals Voorburg-Leidschendam, Rijswijk, Delft, Wateringen, Pijnacker-Nootdorp, Wassenaar, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, en Zoetermeer. Wanneer je een woning wilt kopen of verkopen in de Haagse regio profiteert u bovendien van de volgende voordelen:

 • Goede prijs-kwaliteitverhouding en een scherpe courtage
 • Laagdrempelige en persoonlijke communicatie
 • Klantvriendelijk- en betrouwbaarheid

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop van uw woning in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o. volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren. Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!

Ontdek de voordelen van het verkopen van je woning bij deze makelaar in de Haagse regio