De aankoop of verkoop van een woning

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet zo vaak zal meemaken. Bij verkoop vraagt u zich wellicht af welke vraagprijs ervoor zorgt dat de hoogste opbrengst binnen de kortste verkooptijd gerealiseerd kan worden? Bij de aankoop van een nieuw appartement of huis komen er andere vragen bij u op: Met welk bod maak ik de grootste kans dat de woning aan mij gegund wordt? Met welke welke voorwaarden loop ik het minste risico?

Kijk voor details bij: Aankoopmakelaar en Verkoopmakelaar.

Onze aanpak

Service is voor ons erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. Persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Daarnaast vinden wij het zeer belangrijk om actief betrokken te zijn gedurende het hele proces van aan- en verkoop. Ervaring en deskundigheid zijn van essentieel belang, evenals de liefde en passie voor ons vak. Daarnaast is het ook belangrijk om te blijven vernieuwen. Dat is voor ons de reden om SMASH makelaars te starten. Want iedere klant en ieder segment vraagt om een andere aanpak! Daarom zijn wij 7 dagen per week dus ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar en zo behalen wij voor u het maximale resultaat uit aankoop en verkoop.

Wij nemen zo veel mogelijk zorgen bij u uit handen bij de aankoop of verkoop van uw nieuwe woning. Bent u benieuwd naar wat SMASH makelaars voor u kan betekenen? Lees dan verder.

Waarom kiest u voor SMASH Makelaars?

 • Zeer lage courtage (ook bij aankoop);
 • Gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning;
 • Ruime bereikbaarheidstijden (ook `s avonds en in het weekend);
 • Optimale presentatie van uw woning;
 • Transparant;
 • Eén contactpersoon (en een vast back-up);
 • Snel en flexibel;
 • Betrouwbaar & betrokken;
 • Deskundig & professioneel advies;
 • Advies met betrekking tot een betere presentatie van uw woning;
 • En uiteindelijk een zorgeloos verkoopproces.

Wij zijn actief in Voorburg / Den Haag e.o.

Het kantoor van SMASH makelaars is centraal gelegen in Den Haag. Wij zijn actief in de hele regio Haaglanden; Voorburg, Den Haag, Leidschenveen, Ypenburg, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Delft, Delfgauw, Zoetermeer, Voorschoten en Wassenaar.
U vindt hier het actuele aanbod van appartementen en huizen in de regio Haaglanden die te koop staan. U kunt zich natuurlijk ook inschrijven door een zoekopdracht bij ons te plaatsen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ons 7 dagen in de week bereiken via telefoon of WhatsApp. Wij staan dus ook buiten de geijkte kantoortijden voor u klaar, omdat wij begrijpen dat vragen niet alleen tijdens kantoortijden ontstaan.

Voor u uw woning verkoopt, wilt u natuurlijk weten wie we zijn, hoe we de verkoop aanpakken en wat het kostenplaatje is. Wij komen bij u thuis voor een kennismakingsgesprek en een gratis waardebepaling. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor.

Waarom is SMASH Makelaars dé makelaar van regio Haaglanden? Wij hebben ruime ervaring en zijn daarom niet meer weg te denken als makelaar in de regio Haaglanden. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij goed in te spelen op situaties die zich voordoen in het verkoop- en koopproces van uw woning. Dankzij onze kleinschaligheid en een persoonlijke benadering, voel je je bij ons geen nummer. Jij staat bij ons als koper of verkoper altijd voorop. Daarnaast zijn wij 7 dagen per week bereikbaar. Meer weten wat andere van ons vinden kijk bij onze recensies.

Ontdek de voordelen van het verkopen van je woning bij deze makelaar in de regio Haaglanden

Wist je dat wij VBO makelaar zijn? Dit houdt in dat wij aangesloten zijn bij een branchevereniging voor vakbekwame en betrouwbare makelaars en taxateurs. Wanneer je via ons je woning in de regio Den Haag gaat verkopen, weet je zeker dat je geholpen wordt door een professionele en betrouwbare makelaarskantoor. Wij begeleiden je dan ook van A tot Z bij het verkopen en aankopen van je huis in de regio Den Haag (YpenburgLeidschenveenMariahoeveBezuidenhout,
BenoordenhoutStatenkwartier, Archiepelbuurt, Belgisch parkCentrum Den HaagEscamp, Haagse Hout, LaakkwartierSchilderswijkLoosduinen,
Segbroek, ScheveningenKijkduinOckenburgh en Wateringse Veld)), dus ook in de omgeving, zoals Voorburg en RijswijkDelft, Wateringen, Pijnacker-Nootdorp, Wassenaar, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, en Zoetermeer. Wanneer je een woning wilt kopen of verkopen in de regio Haaglanden profiteert u bovendien van de volgende voordelen:

 • Goede prijs-kwaliteitverhouding en een scherpe courtage
 • Laagdrempelige en persoonlijke communicatie
 • Klantvriendelijk- en betrouwbaarheid
Ja, ik wil graag een afspraak maken