Modern wonen in jaren ’30 stijl

Park Veursehout is een vrij nieuwe wijk in Leidschendam op de grens met Voorburg. Deze wijk is in 2000 gebouwd in de stijl van de jaren ’30 en zeer populair. De wijk bestaat uit bijna 700 woningen waaronder Hoekwoningen, 2-onder-één-kapwoningen, rijen met herenhuizen en luxe appartementen. De huizen hebben blauwe geglazuurde dakpandaken, erkers, overhellende daklijsten en stenen tuinmuren. De wijk Park Veursehout biedt een mix van moderniteit en tijdloze allure. 

Populaire woonwijk

Het leuke van deze nieuwe wijk is dat het een jaren ’30 uitstraling combineert met hoogwaardige, moderne technologie van nu. Zo zijn de woningen uitstekend geïsoleerd en hebben ze funderingen en betonvloeren van deze tijd. Ze zijn dan ook zeer gewild waardoor de verkooptijd meestal vrij kort is. De wijk grens aan De Zijde, Duivenvoorde en Schakenbosch in Leidschendam.

Voorzieningen in de buurt

Tegenover de wijk ligt het moderne winkelcentrum The Mall of the Netherlands hier vindt u een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Met het openbaarvervoer bent u binnen enkele minuten in het levendige hart van Den Haag en voor de fiets is er een uitstekende verbinding met het fraaie natuurgebied De Horsten. Aan de rand van de wijk ligt het ziekenhuis Haaglanden Medisch Centrum Anthoniushove.

Deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Leidschendam

Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Leidschendam bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in.

Gebruik van Funda bij verkopen woning Leidschendam

Als het gaat om uw woning verkopen Leidschendam, bepaalt u wat er gebeurt. Wij zijn er voor deskundige tips en adviezen, maar het is helemaal aan u hoe we de verkoop verder invullen. Wilt u liever niet adverteren op Funda, dan is dat prima. Vindt u het wel prettig om mee te doen met de organisatie van een open huis? Ook dat is mogelijk. Wij kijken altijd even met onze klanten mee voordat het huis gefotografeerd wordt. Zijn er bepaalde zaken in uw woning die veranderd moeten worden? Is het handig om een aantal spullen tijdelijk elders op te slaan? Kan een bepaalde kleur potentiële kopers afschrikken? Wij laten dit zeker weten. Toch is het helemaal aan u of u hier daadwerkelijk iets mee doet.

Korte lijntjes belangrijk bij verkoop woning Leidschendam

Wij houden van een transparante en persoonlijke manier van werken. Het verkopen van een woning kan voor u een onzekere periode betekenen. Zeker wanneer er een bezichtiging plaatsvindt, geeft dat spanning. Wij houden u daarom continue op de hoogte van de stand van zaken. Ook na een bezichtiging volgt er snel een terugkoppeling zodat u up to date blijft.