Onze Recensies

Ben je opzoek naar de beste makelaar van de regio Haaglanden? Dan ben je bij SMASH makelaars aan het juiste adres.
Wij zijn actief in de volgende gemeentes; LeidschendamVoorburg, Den Haag, Ypenburg, LeidschenveenWassenaar, ZoetermeerMariahoeve, RijswijkDelftVoorschotenPijnacker-Nootdorp en omstreken.

Lees hieronder want onze opdrachtgevers van ons vinden.

Facebook 4.5 review/ Google Recensies 4.9

Schrijf een Google review SMASH makelaars. De makelaar in Leidschendam, Voorburg en de Haag met de beste reviews

Fijne samenwerking met SMASH makelaardij gehad. Sander is onwijs behulpzaam en heeft ons mega geholpen met het kopen van ons nieuwe huis!

Pauline Tettero

Ben zeer tevreden over Alexandra. Ondanks de lastige periode met de huizenmarkt heeft ze een heel mooie verkoopprijs eruit kunnen halen. Ben dus heel tevreden over de samenwerking. Ook vraagt zij geen woekerprijzen voor de bemiddeling i.t.t andere makelaars. Dus voor mij een dikke 5 sterren en nogmaals bedankt 👍🙏 groet Nick

Nick Oz

Fijne samenwerking met Smash makelaar Sander tijdens de verkoop van ons huis. Regelt snel en efficiënt de zaken, is altijd bereikbaar of belt gelijk terug. Prettig persoon in de omgang.

Astrid Welting

Heel fijn om met Sander samen te werken. Wij zijn gestart om naar een eengezinswoning te zoeken, en besloten later een appartement te kopen. Sander was heel flexibel en uiteindelijk hebben we samen met hem iets leuks gevonden.

Melanie van Lit

Wij hebben een hele goede ervaring met Sander. Hij heeft ons goed geholpen als aankoop makelaar. Sander handelt snel en we hebben leuk informeel contact met hem gehad. Zeker een aanrader!

Karlien van Bijnen

Wij hebben een zeer goede ervaring met Sander als makelaar, hij heeft ons echt zo goed geholpen met de verkoop van ons oude huis. Heel veel steun en hulp gekregen van hem. (Ontzorgd) van ons krijgt hij daarom ook een dikke 10 voor alles wat hij gedaan heeft.
Familie Girigoria.

Henk Girigoria

Wij zijn heel tevreden over de diensten van Sander. Dankzij goede kennis van de markt, het bepalen van een reëele verkoopprijs zijn de garage en het huis van onze ouders in korte tijd verkocht. Sander is betrokken, open en eerlijk in de communicatie, vriendelijk en het feit dat hij bij je thuis komt om alles te bespreken is heel fijn. Kortom wij kunnen Sander zeker aanbevelen als makelaar

Marjolijn Kors

De samenwerking met Smash Makelaars was ontzettend fijn! Sander heeft mij enorm goed geholpen met de verkoop van mijn appartement. Hij is betrouwbaar, vriendelijk en kundig. Hij staat altijd snel voor je klaar bij vragen. Ik zou Smash Makelaars 100% aanbevelen als je houdt van een persoonlijke benadering en een partij die met je meedenkt en snel kan handelen.

Jennifer Kok

Omdat wij eerder al goede ervaringen met Sander van Meerten van Smash Makelaars hadden, hebben wij besloten hem opnieuw voor de verkoop van een appartement in te schakelen. Hij is vriendelijk en plezierig in de omgang, zonder hoogdravend gedoe.
Heeft ook snel door wat men wel of niet wil en houd je goed op de hoogte van de stand van zaken. Reageert ook heel vlot op e-mail- of whatsapp berichten.
Kortom een aanrader bij aan- of verkoop van een woning.

Rob Macco

Sander van SMASH makelaars heeft ons huis verkocht voor de prijs die wij in gedachten hadden. Hij luistert goed naar onze wensen, geeft goede tips en adviezen en is snel met alles regelen. En het huis was ook nog eens zo verkocht. Een Top makelaar!

Kim Laureen Woesthoff

Top makelaar! Zou hem aan iedereen aanraden.
Sander is super vriendelijk. Neemt veel tijd voor de menselijke kant van de verkoop, zit niet alleen op de cijfertjes. Helpt je ongeacht hoe laat en wanneer je hem appt of belt. Wij hebben hem om die reden dan ook gevraagd voor de verkoop van 2 appartementen en de aankoop van de nieuwe woning.

Bas van der Poel

Op enig moment kregen wij een huis toegewezen in een mooi project. Wat dan? Sander was er snel bij en heeft ons uitstekend begeleid. We spreken dan over meer dan een jaar terug. Zijn inschatting van de waarde van het huis klopte, zijn advies wanneer te verkopen uiteraard ook, kijkers netjes te woord staan, afspraken nakomen en de verkoop gerealiseerd. We gaan later dit jaar relaxt verhuizen dankzij zijn inbreng. Dank je Sander, namens Annette en mijzelf.

Gert-Jan Oelp

Wij zijn fantastisch geholpen door Sander bij de zoektocht en aankoop van onze woning. Het leek onbegonnen werk, maar Sander heeft ons er met zijn kennis, kunde en met name zijn positieve / enthousiaste instelling doorheen gesleept.
Van harte aanbevolen!

Jorg Bouman

Alexandra heeft ons geweldig geholpen in onze zoektocht naar een echt droomhuis, en zij verkocht ons appartement ook nog eens super snel en tegen een geweldige prijs. Zij was altijd bereikbaar voor onze vragen en heeft ons echt geweldig geholpen. Voor zowel de verkoop van uw woning als de zoektocht en aankoop van uw nieuwe droomwoning raden wij u Alexandra zeker aan.

Alexandra van der Schot de makelaar van SMASH Makelaars voor Ypenburg LeidschenveenNigel - Zoetermeer

Alexandra heeft mijn appartement in Zoetermeer verkocht en heeft dat echt geweldig gedaan. Zij heeft mij enorm geholpen met een eerlijke waardebepaling én een slimme vraagprijs waardoor mijn appartement echt tegen een ongelooflijk mooie prijs verkocht is. Alexandra is altijd eerlijk en heeft veel kennis van zaken. Het heeft mij verbaasd hoe fijn het contact met een makelaar kan zijn aangezien ik hele slechte ervaring gehad heb.

Alexandra van der Schot de makelaar van SMASH Makelaars voor Ypenburg LeidschenveenJos - Zoetermeer, Jou Inhoud Komt Hier

Alexandra heeft onze woning in Zoetermeer verkocht waardoor wij onze nieuwe droom konden waarmaken. Alexandra heeft ons zoveel zorgen uit handen genomen waardoor wij onze schaarse tijd konden besteden aan het uitwerken van onze nieuwe droom. Het contact met haar verliep altijd prettig en je merkt dat zij vanuit haar hart werkt. Zij denkt mee en geeft gevraagd en ongevraagd advies waaruit telkens bleek hoeveel verstand van zaken zij heeft. 

Alexandra van der Schot de makelaar van SMASH Makelaars voor Ypenburg LeidschenveenPeter - Zoetermeer, Jou Inhoud Komt Hier

Alexandra verkocht mijn appartement in Rijswijk in een roerige periode voor mij. Zij heeft mij telkens op de hoogte gehouden van iedere stap in het verkoopproces waardoor ik mij erg betrokken voelde ofschoon ik er niet bij was. Zij is een zeer betrouwbare makelaar met veel kennis van zaken. Dat bleek ook toen zij een fout ontdekte die door twee voorgaande makelaars gemaakt waren in de kadastrale gegevens. Zij controleert alles dubbel en daardoor kun je op haar vertrouwen. En de verkoopopbrengst was ook nog eens ver boven mijn verwachting. Ik raad Alexandra aan iedereen aan!

Alexandra van der Schot de makelaar van SMASH Makelaars voor Ypenburg LeidschenveenJohan - Rijswijk, Jou Inhoud Komt Hier

Alexandra heeft mijn woning in Zoetermeer verkocht en dat heeft ze super goed gedaan. Alexandra is een fijn mens en een vakkundige makelaar waarvan zelfs kopers zeiden dat ze nog nooit zo’n goede makelaar hadden meegemaakt bij de bezichtiging. Ook vond ik het prettig dat ik haar ‘s-avonds en zelfs een keer op zaterdag kon bellen.

Alexandra van der Schot de makelaar van SMASH Makelaars voor Ypenburg LeidschenveenTony - Zoetermeer, Jou Inhoud Komt Hier

Ik kwam met Alexandra in contact via haar website. Toen ik haar vertelde dat ik de volgende middag een bezichtiging had waar ik haar hulp bij kon gebruiken, aarzelde ze geen moment en was zij erbij. We hadden gelijk een fijne klik omdat ik merkte dat zij direct begreep waar ik naar op zoek was. Zij heeft in een scherpe onderhandeling met de makelaar een hele mooie prijs afgesproken. Daarna was er niet veel tijd om mijn woning in Nootdorp te verkopen, maar ook hierin heeft zij een fantastisch tempo mijn woning verkocht aan een heel lief jong stel. Bij Alexandra moet je zijn hoor….

Alexandra van der Schot de makelaar van SMASH Makelaars voor Ypenburg LeidschenveenIngrid - Nootdorp, Jou Inhoud Komt Hier

Mijn vader wilde graag in de buurt van het verzorgingshuis van mijn moeder wonen en daarom hebben wij 5 makelaars uitgenodigd voor de verkoop. Wat gelijk opviel was, dat Alexandra mijn vader niet als imbeciel behandelde maar gewoon met hem in gesprek ging en relevante vragen aan hem stelde. Daarom wisten wij gelijk al dat zij dit huis moest/mocht verkopen. Aangezien de woning nogal gedateerd was heeft Alexandra ons een hele eerlijk waarde voorgelegd met een excellent plan van aanpak. En dat heeft echt goed en zelfs boven verwachting gewerkt! Je merkt dat Alexandra een ondernemer is die met de klant meedenkt én ook slimme tips heeft waardoor het gevreesde, heftige proces uitbleef en mijn vader inmiddels helemaal gesetteld is in zijn nieuwe woning.

Alexandra van der Schot de makelaar van SMASH Makelaars voor Ypenburg LeidschenveenBerend - Zoetermeer, Jou Inhoud Komt Hier

Ons huis in Brabant was al verkocht en toen moesten wij snel op zoek naar een nieuwe woning in Den Haag. Wij kwamen met Alexandra in contact toen wij via het internet op aankoopmakelaar zochten. Tijdens het kennismakingsgesprek hadden wij gelijk een goed gevoel over Alexandra. Zij is zakelijk maar met een heerlijke vleug humor én zelfs gezellig; daar houden wij Brabanders wel van! Ze stuurde de dag erna een link van een appartement waarvan zij dacht dat dit interessant voor ons kon zijn. Dit was gelijk in de roos. Wat had zij goed naar onze wensen geluisterd. Ze adviseerde ons over het uit te brengen bod en daar voelden wij ons ook goed bij. En toen kwam het verlossende telefoontje; ons bod was geaccepteerd! Wij zijn echt ontzettend blij met Alexandra.

Alexandra van der Schot de makelaar van SMASH Makelaars voor Ypenburg LeidschenveenHenny - Den Haag, Jou Inhoud Komt Hier

Via een collega kwam ik bij Alexandra omdat ik een appartement wilde kopen in Pijnacker, maar ik viste telkens achter het net. Ik had de moed – na 1,5 jaar! – eigenlijk al opgegeven, maar na het gesprek met Alexandra had ik het gevoel dat het mij deze keer ging lukken. Achteraf denk ik dat het zo heeft moeten zijn, want pas samen met Alexandra vond ik hét appartement waar ik al die tijd naar op zoek was. Toen mijn bod geaccepteerd was moest ik wel een paar traantjes laten. Ik voel mij een gelukkig mens en ben intens blij dat ik Alexandra heb leren kennen.

Alexandra van der Schot de makelaar van SMASH Makelaars voor Ypenburg LeidschenveenSandra - Den Haag, Jou Inhoud Komt Hier

Wat een verademing om met Sander van Meerten te maken te hebben. Hij is een open en eerlijke makelaar, die ons er bij de waardebepaling van ons huis nog eens nadrukkelijk op wees dat de getaxeerde waarde beduidend minder kan zijn dan de uiteindelijke verkoopprijs. Heel fijn!

Heleen van Beek

Makelaars kantoor met passie, om mensen blij te maken! Meedenkend, huiselijk, persoonlijk, hartelijk, no nonsens, enthousiast. En zo kan ik nog even doorgaan! Ik zou iedereen Smash makelaars aanraden, anders dan andere makelaars!

Leonne Stort

Ontzettend goede (voor- en na) zorg. Sander wil echt het beste voor zijn cliënten, en bovendien is het een fijne vent!

Jan Boon

Dankzij Smash makelaars hebben wij eindelijk ons huisje! We wonen er nu 3 weken en zijn echt onwijs blij! Er word naar je geluisterd en overal en altijd netjes te woord gestaan met alle vragen die je hebt. Zeker weten een aanrader!!

Esmeralda Van Rossen

Benno van Veen raadt SMASH Makelaars aan.
Toppers deskundig luisteren goed naar jou wens

Benno van Veen

Sander dé makelaar die iedereen zou moeten hebben! Bijzondere blijvende enthousiasme met geweldige inzicht bij onverwachte situaties. Wij als onervaren kopers en verkopers, hebben ondanks de bizarre momenten dat het ons flink tegenzat, dankzij de begeleiding van Sander een hoop minder spanning ervaren. Uiteindelijk is, dankzij Sander zijn doorzettingsvermogen en zijn efficiënte en rappe manier van handelen, alles goed gekomen. Huis gekocht, huis verkocht, boven verwachting en naar tevredenheid. Door de vriendelijkheid is de communicatie laagdrempelig waardoor wensen snel door hem worden opgenomen en gerealiseerd. Sander, nogmaals velen malen dank! Wij zijn nog steeds zo gelukkig! Heerlijkheid. Heel veel succes!

Jenny en Sander

Ik raad van harte Sander van Meerten aan, omdat hij mij na het plotselinge overlijden van mijn nog veel te jonge man.
Enorm heeft geadviseerd en geholpen, met de verdrietige en emotionele verkoop van “ons” huis.
Als ik twijfels of vragen had, ik kon zeven dagen in de week een beroep doen op de kennis van Sander.
“Ons huis is mooi verkocht , aan mooie mensen.
Ook bij de aankoop van mijn huidige woning heeft Sander ons weer met raad en daad bijgestaan.
En nu zitten we bij te komen in ons nieuwe stek van alle emotionele passage’s .
Sander enorm bedankt, je bent een menselijk mens en hebt me enorm gesteund op mijn tempo.
Een zeer tevreden en nu blije cliënte..
???

Anita Prins

Toen wij Sander van Meerten inschakelden als aankoopmakelaar waren wij al lang op zoek. Bij Sander kregen wij direct een positief gevoel. Sander gaf ons advies over onze wensen en daarbij vooral zo min mogelijk tot geen consessies te doen bij aankoop van onze nieuwe woning. Binnen een week hadden wij een appartement gekocht in deze hectische tijd! De service van Sander was buitengewoon goed. Hij was tot aan het tekenen bij de notaris bij het proces betrokken. Vriendelijk en toch adequaat, en dat tegen een betaalbaar tarief!

Frank Aalbertsen

Zeer betrokken en servicegericht. Ik heb in mijn leven diverse makelaars gehad maar niet 1 zo goed als deze En dat zeg ik niet omdat het huis boven de vraagprijs weg ging. gewoon een fijne samenwerking. Je merkt bij Smash dat iemand er voor je is, je helpt.

Rutger Stolk

Sander was onze verkoop en aankoop makelaar. Hij was in een woord geweldig! Hij is deskundig, vriendelijk en denkt veel mee en doet ook echt veel mee. Hij was altijd bereikbaar zelfs op avond en weekenden.
Het was een hele fijne samenwerking die ik kan iedereen aanraden.

Assal keshavarz

Prettige no nonsense makelaar. Alles keurig geregeld bij de aankoop van een nieuw huis! Van te voren afgesproken bedrag blijft dat bedrag. Geen bijkomende kosten. Ik hoor wel eens dat dit anders gaat. Aan te bevelen!

DJ

Sander was onze aan- en verkoopmakelaar. Sander is kundig in zijn vakgebied en denkt goed mee met de klant. Hij is altijd bereikbaar voor vragen en advies (ook buiten de reguliere kantoortijden). Hij bewaard de rust en behoudt het overzicht in het hectische proces van aan- en verkoop.

Jeroen en Sonja Bernhart

De verkoop van ons huis werd verzorgd door makelaar Sander van Meerten en is naar volle tevredenheid verlopen.
Altijd snel met antwoorden op vragen, heel prettig is juist ook zijn bereikbaarheid in avonduren en weekends.
Altijd vriendelijk en een humeur maakte de samenwerking byzonder prettig.

Alice Houwink

Sander is de beste makelaar voor deze streek. Hij levert vriendelijk en betaalbare service. Je huis is snel en voor een goede prijs verkocht.

Mark Kramer

We hebben kennis gemaakt met Sander als de verkoopmakelaar van het huis dat we hebben gekocht. Sander was zeer behulpzaam, heeft veel kennis van zaken, heeft humor, kent de omgeving heel goed inclusief allerlei bijzonderheden die spelen in Den Haag en Voorburg (zoals de aankoop van snippergroen) en is zeer goed bereikbaar, ook in het weekend. Hij was erg meedenkend en met al onze vragen konden we bij hem terecht. De verkopers waren ook heel bij met hoe Sander de verkoop aanpakte en hadden goed contact met hem. Al met al is Sander dus in staat geweest om beide partijen tevreden te stellen! Wij zouden Sander dan zeker ook aanraden, zowel als verkoopmakelaar als ook als aankoopmakelaar!

Abigaël Herschberg

Sander zijn aanpak was een 100% match met wat wij zochten in een makelaar. Geduldig, ervaren, objectief, heeft ons altijd de juiste keuzes zelf laten maken met sturing en advies waar nodig. Daarnaast was het ook nog eens altijd erg gezellig om met Sander op pad te zijn. Uiteindelijk heeft hij ons (voor een heel redelijk vast tarief), na talloze bezichtigingen en meerdere biedingen, in deze moeilijke markt voor kopers, uiteindelijk naar ons droomhuis geleid. We hadden het werkelijk waar niet beter kunnen treffen! Echt iemand die zijn vak zeer goed uitoefent met zijn klanten altijd op nummer 1.

Pepijn Nabbe

Betrouwbare, betrokken en daadkrachtige makelaar bij ons aankopen van een huis!

Chatinca