Uw makelaar voor de Haagse regio

De Haagse regio bestaat uit verschillende gemeentes: “Iedere makelaar, of die nu gevestigd is in Ypenburg, Leidschenveen, centrum van Den Haag, LeidschendamVoorburg of elders in de regio Den Haag, kan een huis voor u zoeken of verkopen.” ” Bij SMASH Makelaars gevestigd in zowel de gemeente Leidschendam-Voorburg als in Den Haag denken wij daar toch een klein beetje anders over!

Wij als SMASH makelaars kiezen voor een aanpak waarbij u kan rekenen op de meest betrokken makelaar van de Haagse regio die u gedurende het gehele traject met raad en daad terzijde staat. Maar ook vooral beschikbaar en bereikbaar zijn buiten de standaard kantooruren! Doordat wij van SMASH makelaars een beperkt aantal opdrachtgevers tegelijk bij zullen staan hebben wij alle tijd en aandacht om u bij te staan in uw zoektocht naar uw nieuwe woning of de verkoop van uw huidige woning in de Haagse regio. Daarnaast is het als verkoopmakerlaar belangrijk dat de makelaar kennis heeft van de lokale mark. Dit om een reële waarde van uw woning af te geven en uw woning vervolgens voor een mooi bedrag te verkopen. Dat begrijpen wij van SMASH makelaars als geen ander.

De makelaars voor de regio

Onze mensen zijn deskundig en betrokken makelaars. De Haagse regio kennen wij als geen ander als het gaat om de woningmarkt. Wij nemen graag alle tijd om bij u thuis uw persoonlijke situatie te bespreken. Bent u opzoek naar een makelaar die de regio goed kent. Woont u in deze regio; Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag;  (YpenburgLeidschenveenMariahoeve,
BezuidenhoutBenoordenhoutStatenkwartierArchiepelbuurt, VruchtenbuurtVogelwijkBelgisch park, Centrum Den Haag, EscampHaagse Hout, LaakkwartierSchilderswijkLoosduinenSegbroekScheveningen, KijkduinOckenburgh en Wateringse Veld). Neem dan contact met ons op. Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de verkoop of aankoop van uw woning. Met ons ervaren team van zelfstandige makelaars helpen wij onze klanten graag verder bij de aankoop of verkoop van hun woning. Wij werken met zeer aantrekkelijke tarieven en een waardebepaling van uw woning is altijd GRATIS!

Woning verkopen in de regio

Wilt u uw woning in de Haagse regio verkopen? Wij hebben al vele verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Daarnaast heeft onze expertise van de regio Den Haag al velen mensen aan hun droomwoning in de regio geholpen. Advies op maat. Juist het kennen van de verschillende plaatsen en wijken in de regio, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven.”

Precies en gedreven. Wij van SMASH Makelaars zijn gedreven, maar geen prototype ‘snelle makelaarsjongen hij is meer no nonsens’. Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit diverse reviews op Google.

Aankoopmakelaar voor de regio

De aankoop van een woning of verkoop van een woning in de regio is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop.

Wij zullen gedurende het hele proces van het kopen of verkopen van uw woning in de regio Den Haag zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. SMASH makelaars werkt met zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werk transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Gratis waardebepaling van uw woning in de hele regio

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH makelaars is de makelaar in de Haagse regio die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in de regio Haaglanden. Klik op Waardebepaling regio Den Haag voor een afspraak voor meer informatie over uw woning.

Wij begeleiden u bij zowel de aankoop als verkoop van uw woning n

Bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning in de regio staan onze makelaars voor de regio voor u klaar. Bij SMASH makelaars mag u rekenen op een professionele begeleiding gedurende het gehele traject. Wij zijn in de regio het makelaarskantoor dat het beste bereikbar is. Wij hanteren ruime openingstijden en zijn zeer flexibel. Ook al zijn wij geen groot kantoor en dat doen wij bewust omdat wij een persoonlijke benadering erg belangrijk vinden. U krijgt een makelaar als contactpersoon. Deze behartigt uw belangen. Interesse? Kom vrijblijvend een keer bij ons langs of bel voor een afspraak.

Stevige onderhandelingen door SMASH makelaars

Als u een makelaar in de regio zoekt, wilt u ongetwijfeld niet de eerste de beste makelaar. Zeker bij de verkoop of aankoop van een woning zijn precisie en professionaliteit belangrijk. Wij rekenen daarnaast ook nog zeer scherpe tarieven. Ook stevig onderhandelen behoort tot onze expertises. Als we een verkoopbedrag hebben vastgesteld, doen we er alles aan om dit voor u als verkoper te realiseren. Dankzij onze werkwijze mag u rekenen op een zo gunstig mogelijke prijs. Ons courtage bestaat uit een presentatietarief en een vast tarief. Wilt u weten wat dit precies inhoudt? Vraag geheel gratis en vrijblijvend een gesprek bij ons aan. We geven u dan meer informatie en we vertellen wat ons stappenplan betekent. Stelt u het op prijs om allereerst een waardebepaling van uw woning te ontvangen? Dit kunt u online bij ons aanvragen.

Flexibiliteit bij SMASH makelaardij hoog in het vaandel

Bij ons makelaarskantoor in de Haagse regio staat flexibiliteit hoog in het vaandel. We merken dat onze klanten het vaak prettig vinden om juist in het weekend een afspraak te maken. Overdag is het soms lastig om een gaatje te vinden in de drukke agenda’s. Daarom zijn wij ook in de avonduren bereikbaar. Ruime openingstijden en flexibiliteit zijn bij ons gegarandeerd.