Verkoop

Aankoop

Waardebepaling

Verhuur

Makelaar Statenkwartier Den Haag

SMASH Makelaars de makelaar voor Statenkwartier Den Haag

Wanneer u op zoek bent naar een huis of appartement in het Statenkwartier Den Haag, dan heeft u verschillende mogelijkheden om op zoek te gaan naar een woning. Huurt u SMASH Makelaars in als uw makelaar voor het Statenkwartier, dan heeft u de garantie dat de makelaar het Statenkwartier kent en u alles hierover kan vertellen. Als u een woning heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, dan kan de makelaar u verder begeleiden tijdens het aankoopproces, zoals de voorbereiding, bezichtiging en het voeren van de uiteindelijke onderhandelingen. Met SMASH Makelaars krijgt u een goede begeleiding en vindt u snel een nieuwe woning in het Statenkwartier.

Woning verkopen in het Statenkwartier

Voor de verkoop van uw woning in het Statenkwartier kunt u deskundig advies gebruiken? Neem dan contact op met SMASH Makelaars. Wij kennen de markt als geen ander en zijn de specialist in deze regio. Wij hebben verschillende kantoren en zijn dan ook de grootste makelaar in dit gebied. De huizenmarkt is momenteel zeer dynamisch, dus een goede kennis hiervan is erg belangrijk. Wilt u zeker weten dat u een goede prijs voor uw woning krijgt, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Of kom vrijblijvend bij ons langs. Het is ook mogelijk dat wij direct een gesprek inplannen om bij u langs te komen. We staan voor u klaar. Persoonlijke aanpak belangrijk bij verkopen woning het Statenkwartier. Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning.

Uw woning verkopen in het Statenkwartier is niet iets dat u dagelijks doet. Er zijn mensen die heel nuchter hun woning verkopen, maar dat is meer uitzondering dan regel. Voor heel wat huisbezitters is het een heel ding om hun woning te koop te zetten. Denk hierbij aan de emoties, maar zeker ook aan alle praktische aspecten. Er komt heel wat kijken bij het verkopen van een pand. Een goede verkoopmakelaar kan u veel werk uit handen nemen. Wij zijn een groot kantoor, maar toch kiezen we bewust voor een persoonlijke aanpak. U zult zich bij ons nooit een nummer voelen. Wij luisteren naar uw wensen. Daarnaast kiezen we voor een transparante en eerlijke werkwijze. Wilt u meer weten over onze tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op. Gratis waardebepaling voor de verkoop van uw woning het Statenkwartier.

Koop uw woning met de makelaar die het Statenkwartier kent

Wilt u een woning kopen in het Statenkwartier? Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de makelaar in het Statenkwartier die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleid ik dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerk ik ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief aan te verkopen. Het is verstandig om voor de aankoop van uw woning contact op te nemen met een deskundig makelaarskantoor in het Statenkwartier. SMASH Makelaars heeft veel kennis van de markt rondom Den Haag. Bij ons krijgt u goede en betrouwbare adviezen.

Over het Statenkwartier Den Haag

Het Geuzen- en Statenkwartier is een  gewilde stadswijk in Den Haag waar veel internationale organisaties en expats zijn gevestigd. In deze wijk vind je veel historische woningen van begin vorige eeuw die ruim opgezet zijn en een statig karakter hebben. Door de wijk heen lopen brede lanen met daartussen mooie pleinen en gezellige straten. Je vindt hier ook de populaire winkelstraat de Frederik Hendriklaan en een divers aanbod van restaurants. Zin om even uit te waaien met een fantastisch uitzicht over zee? De boulevard van Scheveningen en de Pier liggen op een steenworp afstand. En ook voor een wandeling in het groen hoef je niet ver te reizen. Het Westduinpark en de Scheveningse Bosjes liggen vlakbij. Hier kun je heerlijk wandelen, sporten, bootje varen of in het voorjaar en de zomer genieten van een culinair festival zoals de Parade, TREK of DORST.

Op de Frederik Hendriklaan, ook wel ‘De Fred’ genoemd door de locals, vind je een winkelgebied met een zeer breed aanbod. Van groente- en fruitstalletjes tot supermarkten en van de bekende winkelketens tot trendy boetiekjes. Ook kun je er prima terecht voor een goede koffie en een lekkere lunch of maaltijd. Ook in de nabijgelegen Aert van der Goesstraat vind je veel (vaak kleine zelfstandige) winkels. En op de fiets ben je binnen een kwartier de binnenstad.

SMASH Makelaars is de makelaardij voor het Statenkwartier

Voor verkoop van uw Statenkwartierse woning, voor het kopen van een woning of het taxeren van een woning in het Statenkwartier, u kunt hiervoor contact opnemen met SMASH Makelaars. U heeft van doen met een betrouwbare makelaardij het Statenkwartier, met kennis van de woningmarkt in de wijde omtrek van de Haagse regio. Waar in Den Haag of omgeving u uw woning ook wilt kopen of verkopen, SMASH Makelaars stelt u centraal en staat u met raad en daad bij tijdens het gehele aankoop- of verkoopproces. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de Haagse regio dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!