Makelaars Wassenaar

Wil jij jouw woning in Wassenaar verkopen? Of ben je in de markt om een woning in wassenaar of directe omgeving te gaan kopen? Dan heten wij je van harte welkom bij SMASH Makelaars! Wij zijn de lokale specialist op het gebied van verkoopbemiddeling en aankoopbemiddeling in Wassenaar. Dus ben je van plan jouw huis in Wassenaar te verkopen? Onze makelaars staan je graag bij voor een snelle verkoop met een mooie opbrengst. Wil je een woning gaan kopen? Wij helpen graag om jouw woonwensen te realiseren.

Maak kennis met dé makelaars van Wassenaar

Een huis kopen of verkopen in Wassenaar doe je niet elke dag. Er komt veel op je af en het is een inspannend en tijdrovend iets. Daarom is goede begeleiding zo belangrijk in dit proces: een ervaren makelaar die Wassenaar goed kent, kan echt het verschil maken.

SMASH Makelaars staat voor je klaar om je bij elke stap in dit proces te begeleiden. Wij staan altijd voor je klaar! Of het nu doordeweeks, in het weekend of ’s avonds is. Bovendien hanteren we een transparante en betrouwbare werkwijze. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Of ben je benieuwd naar wat onze ‘no cure, no pay’ belofte inhoudt? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel gratis en geeft jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons en onze diensten.

Makelaar Wassenaar
De makelaar van Leidschendam, Voorburg en Den Haag voor de verkoop van uw woning SMASH makelaars
Video afspelen over SMASH Makelaars

Makelaarskantoor Wassenaar

Op ons makelaarskantoor werken makelaars die Wassenaar en omstreken op hun duimpje kennen. SMASH Makelaars is een echte lokale specialist voor zowel de aankoop als de verkoop van woningen in Wassenaar en omgeving. We weten wat er in de regio leeft en hoe de lokale huizenmarkt werkt. Zo kunnen wij jou optimaal helpen bij de aankoop of verkoop van jouw woning.

Omdat elke klant anders is, passen we ons advies altijd aan op jou. Er is geen ‘one size fits all’ in de makelaarswereld. Daarom houden wij rekening met jouw budget, jouw tijdsschema, jouw woonwensen en jouw verwachtingen. Door deze unieke werkwijze hebben wij al talloze klanten tot grote tevredenheid kunnen helpen. 

Verkoopmakelaar in Wassenaar

Ben jij geïnteresseerd in de verkoop van jouw woning? Dan kun jij vast en zeker een betrouwbare en ervaren verkoopmakelaar in Wassenaar gebruiken die de markt door en door kent en die jou kan assisteren tijdens elke stap van dit proces. Bij SMASH Makelaars hebben wij alle ervaring en expertise in huis om je volledig te ontzorgen bij de verkoop van jouw woning.

SMASH Makelaars hanteert scherpe tarieven en heeft een transparante werkwijze. We doen wat we beloven en staan altijd voor je klaar. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek. Dit gesprek is gratis en bovendien geheel vrijblijvend.

Aankoopmakelaar in Wassenaar

Ben jij op zoek naar een woning in Wassenaar of omstreken? Dan biedt een aankoopmakelaar in Wassenaar uitkomst! De aankoopmakelaars van SMASH Makelaars staat voor je klaar om het lokale aanbod in de gaten te houden, jouw belangen te behartigen in gesprekken en te onderhandelen voor de best mogelijke prijs.

SMASH Makelaars kent Wassenaar door en door en hierdoor kunnen wij jou als geen ander bijstaan bij de zoektocht naar jouw droomhuis. Maak vooral een afspraak om ons te leren kennen en om meer te weten te komen over onze unieke werkwijze. Een oriënterende afspraak is vrijblijvend en helemaal gratis.

Wat is mijn huis in Wassenaar waard?

Ga je binnenkort verhuizen? Of ben je benieuwd naar wat jouw woning in Wassenaar in de huidige markt waard is? Maak dan een afspraak voor een waardebepaling bij SMASH Makelaars. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Huis te koop in Wassenaar & Den Haag

Ga naar de bovenkant