Verkoopmakelaar

HUIS VERKOPEN?

DE BESTE VERKOOPPRIJS ÉN SERVICE OP MAAT 

SMASH makelaars laat jouw huis het beste tot zijn recht komen

Hou je vast… Ben je klaar om je woning in Leidschendam, Voorburg, Den Haag en omgeving te verkopen voor de beste prijs? Wij ook! Want woningen verkopen is onze specialiteit. Wij zijn niet voor niets de verkoopmakelaar van Voorburg, Leidschendam, Den Haag en omgeving. Onze vernieuwende manier van werken maakt het verschil. Werkelijk alles wordt uit de kast getrokken. Van verkoopstyling, Video’s, artist impressions, blogs, social media tot een eigen landingspagina. We zijn vernieuwend, creatief, betrouwbaar, bevlogen en bekwaam.

Door het inzetten van een eigen website van je woning bereiken we meer potentiele opdrachtgevers, dan welke andere makelaar ook. Onze aanpak resulteert in méér bezichtigingen, méér biedingen en uiteindelijk de beste verkoopprijs.

We zijn niets voor niets het meest moderne en innovatieve makelaarskantoor van de Haagse regio. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Waarom SMASH makelaars als verkoopmakelaar

SMASH makelaars helpt haar opdrachtgevers bij het behalen van de beste verkoopprijs. Dat doen we op een moderne en creatieve manier. Of het nu gaat om een appartement, eengezinswoning of villa; onze enthousiaste, betrokken en gedreven makelaars staan voor je klaar. We zijn niet voor niets de verkoopmakelaar van Voorburg, Leidschendam, Den Haag en omgeving.

We luisteren naar jouw wensen en ideeën en onze creativiteit om jouw woning maximaal te laten opvallen voor potentiële kopers, en wij begeleiden je tijdens elke stap van het verkoopproces.

Bij SMASH makelaars weten we dat vertrouwen wordt verdiend door resultaten te behalen. We beseffen ook dat óns succes mede wordt bepaald door onze opdrachtgevers. Overweeg jij jouw huis te verkopen, of wil je gewoon een idee krijgen van wat jouw woning waard is? We komen graag gratis en vrijblijvend bij je langs!

Geen woning is hetzelfde, dus onze kosten zijn altijd op maat gemaakt en transparant. Wij werken met opstartkosten (fotograaf en Funda) en een courtage. Dit is een percentage van de verkoopprijs van de woning. De opstartkosten zijn afhankelijk van het pakket dat bij jouw woning past. 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 070-4445551 optie 1 Alexandra van der Schot  optie 2 Sander van Meerten of mail naar [email protected]

 
Maak je woning verkoop klaar met SMASH makelaars
De makelaar van Leidschendam, Voorburg en Den Haag voor de verkoop van uw woning SMASH makelaars
Video afspelen over SMASH Makelaars

LATEN WE KENNIS MAKEN

Wilt u uw appartement of huis verkopen in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving? Eén telefoontje of mailtje naar SMASH Makelaars de verkoopmakelaar is voldoende voor een optimaal verkooptraject. Wij komen uiteraard geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om u persoonlijk uit te leggen wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30-45 minuten.
Ook geven wij u graag uitleg over wat er specifiek mogelijk (en onmogelijk) is bij de verkoop van uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving. U krijgt sowieso GRATIS een deskundig prijsadvies van ons. En werken wij op basis No-cure-no-pay.  Samen met u gaan wij voor een zo gunstig mogelijke, maar vooral ook realistische vraagprijs. Wij hanteren verschillende strategieën voor verschillende situaties. Ons advies is dus altijd MAATWERK.
SMASH Makelaars is als verkoopmakelaar actief in de volgende gemeenten en wijken;

Voorburg;

Zowel Oud Voorburg, Voorburg (WestMidden en Noord), Voorburg BovenveenDamsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn.

Leidschendam;

De wijken DuivenvoordeDe Heuvel en AmstelhofDe PrinsenhofDamsigtDe RietvinkDe Zijde’t LienHet RaadhuiskwartierPark VeursehoutPark LeeuwenberghVerzetsheldenwijk en de plaats Stompwijk.

RijswijkDelftPijnacker, Nootdorp, WassenaarVoorschoten, Zoetermeer

Den Haag;

YpenburgLeidschenveenMariahoeveBezuidenhoutKijkduinScheveningen,  Benoordenhout, Statenkwartier, Archiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk,  Belgisch parkCentrum Den HaagEscamp, Haagse Hout, Laakkwartier, SchilderswijkLoosduinenSegbroek, ScheveningenOckenburgh en Wateringse Veld.

Kortom de hele Haagse regio. En daarom is SMASH dé verkoopmakelaar van deze regio en heeft uitgebreide ervaring met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als voor institutionele beleggers.

Wij geven Advies op maat en weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen als verkoopmakelaar?

Wanneer we het samen eens worden over de vraagprijs en u besloten heeft om met SMASH Makelaars in zee te gaan, zetten wij onmiddellijk alles in werking om uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving zo snel en zo gunstig mogelijk voor u te verkopen. Daarbij zetten wij alles in voor de best mogelijke deal voor u. Denk daar bij aan:

  • Social media campagne waarin ons zakelijke netwerk van ca. 1500 woningzoekers én makelaars in de regio bereikt worden
  • Doelgroepgerichte verkoopteksten
  • Interieurfoto’s gemaakt door een professionele, gespecialiseerde interieurfotograaf
  • Optimale presentatie en plaatsing op Funda
  • Plaatsing op onze eigen website
  • Plaatsing in onze maandelijkse nieuwsbrief
  • Eigen landingspagina
  • Raambiljetten en ‘te koop’-borden
  • Plattegronden
  • Flyers (met foto!) van uw woning

Wij verkopen het snelst jouw woningen in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving

SMASH makelaars is een makelaars organisatie van zelfstandige makelaars voor zowel de aankoop van een woning als de verkoop van uw woning. Wij werken 7 dagen in de week dus ook in het weekend en de avonden zijn wij bereikbaar. Graag willen wij al onze expertise van de lokale woningmarkt inzetten om uw woning voor de beste prijs te verkopen.
Met onze ervaring, enthousiasme, betrouwbaarheid én de innoverende werkwijze bent u verzekerd van succes. Wij zijn als jou verkoopmakelaar in staat om uw woning in Leidschendam, Voorburg, Den Haag en omgeving op te laten vallen tussen de aanwezige concurrentie. Met onze innoverende werkwijze kunnen wij voor iedereen een goede presentatie maken en hierdoor een veel grotere doelgroep bereiken. Wilt u weten hoe andere over ons denken, lees eventueel de makelaarsbeoordelingen op Funda, Google en Facebook. Vraag vervolgens zelf naar de mogelijkheden om een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek in te plannen.

Wij behartigen volledig jouw belangen en zorgen ervoor dat jij het maximale uit de verkoop van jouw woning haalt. Zo zorg wij voor de onderhandeling en realiseren we door onze werkwijze een zo gunstig mogelijke verkoopprijs. 

Meer weten over de mogelijkheden? 

Wat is mijn huis waard?

Ben jij van plan om je huis te verkopen? Vraag dan een gratis waardebepaling aan!

Huizen te koop

Ga naar de bovenkant