Rustig wonen voor jonge gezinnen met kinderen

Deze Leidschendamse wijk ’t Lien biedt voldoende mogelijkheden voor jonge gezinnen met kinderen. De wijk ’t Lien is een kindvriendelijke wijk die is opgebouwd met enkele hoofdstraten en daarop aansluitend rustige woonstraatjes. Hierdoor is het heerlijk wonen voor opgroeiende kinderen in deze wijk van Leidschendam. Er zijn volop speelveldjes en aan de rand van de wijk is de grote speeltuin.

Typische jaren ’80 woningen

Het type woningen in de wijk  ’t Lien omvat ongeveer 800 eengezinswoningen, gebouwd in de jaren ’80. Alle woningen zijn gebouwd met betonnen vloeren, betonpannen en bestaan voornamelijk uit 3 woonlagen.

De wijk ´t Lien

Naast de wijk ligt het super moderne winkelcentrum The Mall of the Netherlands op 10 minuten loopafstand en winkelcentrum Prins Frederiklaan op 5 minuten lopen. In de wijk ’t Lien kunnen kinderen terecht op maar liefst 3 basisscholen: Emmaüs, De Tandam en SBO De Vliethorst. Op 5 minuten lopen ligt het voortgezet onderwijs met het Veurs Lyceum en MBO Rijnland. Voor kinderopvang is er De Vlietkinderen. En er kan gezwommen worden in het Zwembad De Fluit. Aan de rand van de wijk zijn enkele bedrijven.

Deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Leidschendam

Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Leidschendam bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in.

Gebruik van Funda bij verkopen woning Leidschendam

Als het gaat om uw woning verkopen Leidschendam, bepaalt u wat er gebeurt. Wij zijn er voor deskundige tips en adviezen, maar het is helemaal aan u hoe we de verkoop verder invullen. Wilt u liever niet adverteren op Funda, dan is dat prima. Vindt u het wel prettig om mee te doen met de organisatie van een open huis? Ook dat is mogelijk. Wij kijken altijd even met onze klanten mee voordat het huis gefotografeerd wordt. Zijn er bepaalde zaken in uw woning die veranderd moeten worden? Is het handig om een aantal spullen tijdelijk elders op te slaan? Kan een bepaalde kleur potentiële kopers afschrikken? Wij laten dit zeker weten. Toch is het helemaal aan u of u hier daadwerkelijk iets mee doet.

Korte lijntjes belangrijk bij verkoop woning Leidschendam

Wij houden van een transparante en persoonlijke manier van werken. Het verkopen van een woning kan voor u een onzekere periode betekenen. Zeker wanneer er een bezichtiging plaatsvindt, geeft dat spanning. Wij houden u daarom continue op de hoogte van de stand van zaken. Ook na een bezichtiging volgt er snel een terugkoppeling zodat u up to date blijft.