Makelaar Voorburg

Ben jij op zoek naar een betrouwbare makelaar in Voorburg voor de verkoop of de verkoop van een woning? Dan ben je bij SMASH Makelaars aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in verkoopbemiddeling en aankoopbemiddeling in Voorburg en omstreken.

SMASH Makelaars: dé makelaar van Voorburg

Het verkopen of aankopen van een woning in Voorburg is een grote stap. Goede begeleiding hierbij is essentieel. SMASH Makelaars is sinds enkele jaren dé makelaar van Voorburg. Wij staan altijd voor je klaar: of het nu op een werkdag, in het weekend of ’s avonds is. We zijn betrokken en flexibel, want dat is precies waar je bij de ver- of aankoop van een huis of appartement behoefte aan hebt.

SMASH Makelaars is bovendien betrouwbaar. We doen wat we zeggen en we hanteren een ‘no nonsense’ beleid. Verwacht bij ons geen gesjeesde makelaars, maar betrokken en oprechte mensen die het hun missie hebben gemaakt om elke klant tevreden te stellen. We werken op basis van ‘no cure, no pay’. Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat? Plan een vrijblijvend gesprek of een gratis waardebepaling van jouw woning in Voorburg.

Voorburg
Voorburg

Aankoopmakelaar Voorburg menagerie Voorburg
De makelaar van Leidschendam, Voorburg en Den Haag voor de verkoop van uw woning SMASH makelaars
Video afspelen over SMASH Makelaars

Maak kennis met ons makelaarskantoor in Voorburg

Op ons Makelaarskantoor in Voorburg werken echte lokale specialisten. We weten als geen ander wat er in deze gemeente speelt en kunnen advies op maat geven. We hebben bovendien goed zicht op markt waardoor ons woningadvies altijd betrouwbaar is en onze woning goed en snel verkocht worden. Ook bij de aankoop kunnen wij daardoor snel schakelen en voor onze klanten hun droomhuis realiseren.

Ons advies is altijd op maat. Iedere klant is tenslotte anders en heeft een ander budget, andere woonwensen en andere verwachtingen. Omdat wij Voorburg en de verschillende wijken zowel Oud Voorburg, (WestMidden en Noord), Voorburg BovenveenDamsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn op ons duimpje kennen, kunnen wij je bij elke stap begeleiden en adviseren. Dit tot grote tevredenheid van onze klanten.

Verkoopmakelaar van Voorburg

De verkoop van je woning in Voorburg is iets dat je goed wilt aanpakken en waar je het liefst bij begeleid wordt door een ervaren partij. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Voorburg met jarenlange ervaring en expertise in de regio. Wij kunnen je van A tot Z begeleiden in dit proces, zodat jij wordt ontzorgt.

SMASH Makelaars onderscheidt zich door transparantie, scherpe tarieven en flexibele bereikbaarheid. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij een maximaal resultaat behalen bij het marketen en het verkopen van woningen. Wil je weten hoe wij dit doen? Neem dan contact op en boek een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Aankoopmakelaar van Voorburg

Het kopen van een woning in Voorburg is een grote stap. Of je nu ervaring hiermee hebt of niet: goede begeleiding is essentieel voor het vinden van jouw droomhuis. Een makelaar die de lokale markt kent, die onafhankelijk is en die de nodige ervaring meebrengt, kan een groot verschil maken. SMASH Makelaars in Voorburg is een deskundige en onafhankelijke aankoopmakelaar in de gemeente Voorburg.

SMASH Makelaar kan diverse rollen vervullen in het aankoopproces. Wij adviseren, houden de markt in de gaten en kunnen bovendien stevig onderhandelen namens jou. Zo realiseren wij voor onze klanten de best mogelijke aankoopprijs.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen bij de aankoop van een woning? Vraag dan vrijblijvend, en bovendien geheel gratis, een gesprek aan. Wij vertellen je graag over onze aanpak, onze courtage en ons stappenplan

Wat is mijn huis in Voorburg waard?

Wil je jouw huis in Voorburg verkopen? En ben je benieuwd wat jouw woning opbrengt op de huidige woningmarkt? Vraag dan bij SMASH Makelaars een gratis waardebepaling aan.

Huis te koop in Voorburg

Ga naar de bovenkant