Makelaar Leidschenveen

Ben je op zoek naar een makelaar in Leidschenveen? SMASH Makelaars is gespecialiseerd in zowel aankoop- als verkoopbemiddeling. Voor aankoop en/of verkoop van een woning in Leidschenveen ben je bij ons aan het juiste adres.

De makelaar van Leidschenveen

Wij zijn al jaren dé makelaar van Leidschenveen.  SMASH Makelaars staat je met raad en daad terzijde als je een huis of appartement wilt verkopen in Leidschenveen. Ook voor de aankoop van een woning in Leidschenveen kun je een beroep op ons doen. We vinden een flexibele werkwijze erg belangrijk. Daarom kiezen we ook voor ruime openingstijden. Dus ook ’s avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar.

SMASH Makelaars is betrouwbaar en betrokken; geen prototype ‘snelle makelaarsjongens’ maar meer ‘no nonsens’.  Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.

Wil je weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning Leidschenveen.

Makelaar Leidschenveen SMASH makelaars
De makelaar van Leidschendam, Voorburg en Den Haag voor de verkoop van uw woning SMASH makelaars
Video afspelen over SMASH Makelaars

Maak kennis met het makelaarskantoor van Leidschenveen

Wij van SMASH Makelaars zijn de lokale specialist voor Leidschenveen en hebben al vele verrassend snelle verkopen in Leidschenveen gerealiseerd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durven dromen. Daarnaast heeft onze expertise als makelaarskantoor in Leidschenveen al velen mensen die op zoek waren naar een nieuwe huis aan hun droomwoning geholpen.

Wij geven Advies op maat. Doordat wij de verschillende wijken in Leidschenveen kennen, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen.

Verkoopmakelaar Leidschenveen

Het verkopen van je huis is iets wat je waarschijnlijk niet vaak doet.  SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar van Leidschenveen. Wij nemen zo veel mogelijk zorgen uit handen. Wij begeleiden jou bij het gehele traject bij de verkoop van jouw huis. Van A tot Z geregeld. 

Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie. 

Graag willen wij je onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Wilt je weten hoe wij dit doen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan. 

Aankoopmakelaar Leidschenveen

Bij de aankoop van een woning komt veel kijken. Daarom is het verstandig om een deskundige onafhankelijke aankoopmakelaar uit Leidschenveen in te schakelen. Een aankoopmakelaar die de wijk Leidschenveen goed kent.

De aankoop van een nieuwe woning in Leidschenveen is een heel proces waarbij SMASH Makelaars jou kan begeleiden en ontzorgen. Wij van SMASH Makelaars gaan – als jouw aankoopmakelaar met jouw belangen aan de slag.

Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor jou. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief. Wil je hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen.

Wat is mijn huis in Leidschenveen waard?

Ben jij van plan om je huis te verkopen? Vraag dan een gratis waardebepaling aan!

Huis te koop in Leidschenveen & Den Haag

Ga naar de bovenkant