Makelaar Den Haag

Ben jij op zoek naar een betrouwbare makelaar in Den Haag en omstreken? SMASH Makelaars is gespecialiseerd in de verkoop en de aankoop van woningen in deze regio. We kennen Den Haag als geen ander en daarom is ons makelaarskantoor een uitstekende keuze bij verkoopbemiddeling en aankoopbemiddeling van uw woning.

Dé makelaars van Den Haag: SMASH Makelaars

SMASH Makelaars is al jaren dé makelaar voor verkoopbemiddeling en aankoopbemiddeling in Den Haag. Wij begrijpen dat het verkopen of kopen van een woning een belangrijke stap is en dat je daar de best mogelijke begeleiding bij wilt hebben. Daarom stemmen wij onze diensten af op wat jij nodig hebt en staan we altijd voor je klaar.

Onze flexibele werktijden maken het mogelijk dat wij ook ’s avonds en in het weekend onze klanten van dienst kunnen zijn. Een huis verkopen of kopen doe je tenslotte niet alleen tijdens kantooruren. Wij zijn betrouwbaar, beschikbaar en betrokken. 

Bovendien werken we op basis van ‘no cure, no pay’. Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat? Of wil je weten wat wij als makelaarskantoor voor jou kunnen betekenen? Plan dan geheel gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek of een waardebepaling van jouw woning in Den Haag in.

Makelaar Den haag Cees Laseurlaan 103 Den Haag
De makelaar van Leidschendam, Voorburg en Den Haag voor de verkoop van uw woning SMASH makelaars
Video afspelen over SMASH Makelaars

Maak kennis met ons makelaarskantoor in Den Haag

SMASH is een lokaal makelaarskantoor in Den Haag. Onze makelaars kennen de Den Haag en de verschillende wijken van Den Haag op hun duimpje en kunnen je zo optimaal van dienst zijn. Wij kennen de woningmarkt in Den Haag door en door en zo kunnen wij voor elke klant, ongeacht het budget of de voorkeuren, de beste mogelijke diensten leveren.

Elke klant is uniek en daarom is ons advies altijd op maat. Door deze werkwijze hebben wij al heel veel klanten mogen helpen bij het vinden van hun droomhuis. Wij laten graag onze klanten aan het woord.

Verkoopmakelaar van Den Haag

Je huis verkopen in Den Haag is niet iets wat je dagelijks doet en daarom is het belangrijk dat je hier goede begeleiding bij hebt. Een makelaar die volop ervaring heeft met de verkoop van woningen en die de markt kent, kan van onschatbare waarde zijn. SMASH is een ervaren en betrouwbare verkoopmakelaar in Den Haag die je tijdens dit proces kan ontzorgen en begeleiden.

SMASH Makelaars heeft de expertise en de ervaring in huis om je bij elke stap van dit proces te begeleiden. Bovendien zijn onze makelaars flexibel en transparant. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak voor een gesprek.

Aankoopmakelaar van Den Haag

Bij de aankoop van een woning komt veel kijken. Het is niet iets dat je vaak doet en daarom kan dit proces erg overweldigend zijn. Met een goede makelaar aan jouw zijde wordt het aankopen van een woning echter een stuk minder spannend. SMASH Makelaars in Den Haag kent de lokale markt en heeft de ervaring en expertise om je bij elke stap te begeleiden.

SMASH is een aankoopmakelaar in Den Haag waar ervaren en betrouwbare makelaars klaar staan om onze klanten te helpen bij het vinden van hun droomhuis. Wij zijn volledig onafhankelijk en kunnen in het proces adviseren, zoeken naar beschikbare woningen en onderhandelen voor de best mogelijke prijs. 

Wil je weten hoe SMASH Makelaars jou kan helpen bij de aankoop van een woning in Den Haag? Neem dan contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvend oriënterend gesprek.

Wat is mijn huis in Den Haag waard?

Overweeg je om jouw huis in Den Haag te verkopen? En ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? Vraag dan nu een gratis waardebepaling aan bij SMASH Makelaars in Den Haag.

Huis te koop in Den Haag

Ga naar de bovenkant