Een aankoopmakelaar voor de begeleiding bij het kopen van een woning in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o.

Dankzij de website van Funda wordt de huidige woningmarkt in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o. steeds transparanter. Toch is het verstandig om in de huidige markt u bij te laten staan door een aankoopmakelaar die de regio in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o. goed kent. Maak een afspraak op ons kantoor in Den Haag of LeidschendamVoorburg voor een vrijblijvend gesprek, hierin leggen wij u uit hoe het werkt en wat wij voor u kunnen betekenen tijdens de begeleiding tijdens de zoektocht naar uw woning in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o.. Met een aankoopmakelaar vergroot u uw kansen op het vinden van uw droomhuis.

Aankoopmakelaar bij het vinden van uw nieuwe woning in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o.

Het zoeken van een nieuw huis in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o. is voor u geen dagelijkse bezigheid terwijl wij daar juist heel goed in zijn. Wanneer u een woning in Den Haag, LeidschendamVoorburg of omliggende gemeentes wilt kopen, is het verstandig om van onze diensten gebruik te maken. We gaan dan dit proces samen in. Eerst gaan we kijken wat uw wensen en eisen zijn om vervolgens de zoektocht naar uw nieuwe huis te starten. Bent u opzoek naar een makelaar die de Haagse regio goed kent Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag; (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, Statenkwartier, Archiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen, Kijkduin, Ockenburgh en Wateringse Veld).

Met een aankoopmakelaar vindt u uw woning in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o.

Met ons ervaren team van zelfstandige makelaars helpen wij onze klanten graag verder bij de aankoop of verkoop van hun woning in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o.. Wij werken met zeer aantrekkelijke tarieven en een waardebepaling van uw woning is altijd GRATIS! Als full service makelaarskantoor zijn wij actief in dienstverlening bij verkoop, aankoop, waardebepaling, adviezen en consultancy met betrekking tot uw woning in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o.. Wij streven niet naar de standaardoplossing maar naar maatwerk. Bij ons is succes altijd verzekerd!

Van zoekopdracht tot notaris

Wanneer u er voor kiest om met ons kantoor dit proces in te gaan, brengen wij u telkens op de hoogte van het nieuwste woningaanbod dat aan uw selectiecriteria voldoet. Wanneer er een woning bij zit die aan uw wensen voldoet, maken wij een afspraak om deze woning samen te gaan bezichtigen. Bij iedere bezichtiging gaat onze aankoopmakelaar met u mee, wij onderhouden het contact met de verkopende makelaar, inventarisweren de documenten en onderzoeken eventuele juridische stukken, bekijken de staat van de woning en adviseren indien dat nodig is om een bouwtechnische keuring te laten doen. Verder doen wij de onderhandelingen voor u om een zo goed mogelijke prijs te betalen. Daarnaast hebben wij goede contacten met verschillende hypotheekadviseur die u snel kunnen helpen.

Kortom, door met SMASH makelaars op zoek te gaan naar uw nieuwe koopwoning weet u zeker dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

No cure, no pay

Bent u woningzoekende, dan kunt u zich bij ons kosteloos inschrijven Wij werken op basis van op basis van No Cure, No Pay. Wij maken graag een prijsafspraak op maat met u, waardoor u vooraf weet wat u moet betalen wanneer wij samen de droomwoning gevonden hebben. Bij ons maakt het niet uit of u nu 10 of 30 woningen wilt bekijken. Onze aankoopmakelaar gaat waar mogelijk altijd met u mee.

Tarief aankoopbegeleiding

Onze tarieven zijn altijd marktconform en inclusief btw en betaald u pas, nadat we samen een woning gevonden hebben en de sleutel overdracht bij de notaris heeft plaats gevonden.